Opublikowano 18 listopada 20241 r Zielu już pampers obesrany. Pan kapitan boi się strzelać, będzie podawał choćby stał nie pokryty metr od bramki.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Co za pojebani ludzie jadą na ten narodowy i jeszcze płacą za takie spektakle
Opublikowano 18 listopada 20241 r Z Robertem czy bez to jest gownodruzyna. Na szczęście mogę jak zawsze kibicować potężniej Die Mannschaft.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Ja pierdole ale co się porobiło z Moderem. W zasadzie ciężko powiedzieć dziś jakiego typu to jest piłkarz i jakie są jego mocne strony xd
Opublikowano 18 listopada 20241 r póki co bardzo fajny mecz do oglądania. widać że to drużyna na naszym poziomie.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Pograją tak jeszcze 20 minut to w drugiej połowie padną z wyczerpania
Opublikowano 18 listopada 20241 r Dobrze ze ten Lewy nie gra, czas dac szanse mlodym i wpisanym w protokole
Opublikowano 18 listopada 20241 r jednak Franz Smuda znał się na rzeczy i z gówna bata nie ukręcisz. Chciałbym zobaczyć jak trenerzy pokroju Kloppa czy Ancelottiego osiągają dokładnie takie same wyniki jak nasza "myśl" szkoleniowa
Opublikowano 18 listopada 20241 r Ja tego nie lapie. No nie na tym poziomie. Nie wierze ze oni na obronie w klubach graja w ten sam sposob.