Skocz do zawartości

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 330,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

A da się jakoś podłączyć 2 pady, nawet przewodowo? Pożyczyłbym bratu DS3, żeby z bratankiem w Fifę pograł na tablecie.

Opublikowano
W dniu 15.05.2020 o 16:54, Jotrazydwa napisał:

Ja tylko na kabelku. Nie mam roota. Można spokojnie grać. 

Jaki masz. Mój tel nie obsługuje otg więc granie na padzie odpada

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra jakiś mangozyeb z forumka w sinoalice od pana jajko taro?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Day R Survival. No kurde pany toć prawie klasyczny Fallout ino u ruskich. Walka turowa-daje rady, jak na free i mobilke nie ma co sie spuszczać. Spory nacisk na survival. Taki mix klasycznego Fallouta z Stalkerem przeniesione w ramy mobile. Nosz jak gierki na tele mnie zniesmaczaly swoja prostota tak ta mam na obu tele zainstalowana i z rzadka pykam. Ale jak juz siade i mam możliwość to potrafie kilka h przynerdzić. 

Polecam 8/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grał ktoś dłużej w Anima Crossing Pocket Camp? Ma to sens czy jest jakis chory paywall?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurła, ale podróba Donkey Kong. W menusach jest nawet boombox, jak w klasycznym DK.

Opublikowano

Szkoda, że brak opcji sterowania padem od androida.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

gra ktos tu w among us? nie ogarnalem jeszcze czy jest jakas lista znajomych ale chyba musi byc. z randomami slabo sie gra.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie jakieś sprawdzone i dobre odtwarzacze muzyki dla andka? 

Opublikowano

Jeśli płatny to Poweramp

Opublikowano

Musicolet  na przykład. Działa super, jeśli to dla Ciebie ważne, wspiera odtwarzanie w folderach, co nie jest normą w andkowych playerach.

Ale i tak wydałbym 20 zeta na Powerampa.

Opublikowano

Super! Dzięki za pomoc. Jak tylko będzie nowa pula to rzucę Ci pucharek :drinks:

Opublikowano

Ja uzywam PI music player od początku praktycznie andka 10 i ma wszystko co potrzeba + gui bardzo mi się podoba.

Opublikowano

Tylko Ymusic 

Klient YouTube , YouTube Music 

Odtwarzanie w tle, pobieranie jako muzyka, wideo 

Odtwarzacz lokalnych plików 

Instalacja z pliku apk

Screenshot_20201123-125215.png

Screenshot_20201123-125234.png

Screenshot_20201123-125249.png

Screenshot_20201123-125314.png

Opublikowano
On 11/22/2020 at 11:44 PM, Mitra said:

Macie jakieś sprawdzone i dobre odtwarzacze muzyki dla andka? 

BlackPlayer. Testowałem wiele aplikacji, w tym wychwalany PowerAmp i to właśnie BlackPlayer najbardziej mi podszedł. Jest wersja darmowa (bez reklam) oraz płatna EX, która dodaje parę opcji. Aplikacja tak mi się podoba, że kupiłem wersję EX by dać twórcom zarobić.

Opublikowano

Dobra. Dzięki Panowie. Potestuję i wybiorę najlepszy dla siebie.

Opublikowano

Generalnie nie gram na telefonie, ale zainstalowałem ostatnio Final Fantasy War of the Visions. Jak na darmową grę, to gra jest mocno rozbudowana. Ma świetną grafikę w stylu FFXIV / XII i nadchodzącego FFXVI. Gameplay to taki FF Tactics. Na razie ogrywam fabułę, ale coś czuję, że w wolnych chwilach będę się logował. Polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polećcie jakąś dobrą apkę to zarządzania backlogiem. 

Miałem Game Backlog - całkiem spoko, prosta alka, ale wkurza mnie to, że mimo eksportu danych nie przenosi danych na nowy telefon. Już 2 razy z wpisdu baza poleciała. 

Jest jeszcze My Game Collection, ale po pierwsze jest przekombinowana i ma jakieś dodatkowe opcje za paywallem - jakieś sortowania czy coś. Poza tym IMO raczej jest bardziej do zarządzania kolekcją niż backlogiem :/

A ja się już gubię w moich zbiorach, a porządek by się przydał ;)