Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 139,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

W Almie jeszcze wczoraj widziałem pręgę wołową po 16,90 zł. Czysta chuda wołowinka na steki za tyle co schab! Nabrałem całą zamrażarkę na zapas i właśnie szamię pierwszą porcję - mięciutka, polecam.

Opublikowano

W lidlu jutro ma byc cyc z kurczaka po 11,98 i filet z łososia za 3,29 za 100g

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany to bezcukrowy DrPepper we Freshu po 1,49zł za puszkę.

Opublikowano

Co to jest pstrąg łososiowy?

e: ok. Wygoglowałem - to pstrąg tęczowy.

Edytowane przez kultywator

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na suple.us znowu wszystko za 50 % ceny. Ja pie.rdolę epistanol + trenavar + dmz + nac = niecałe 100 zł za 90 cukierków. Chłopaki jedzcie na zlot na formę.

Opublikowano

Na suple.us znowu wszystko za 50 % ceny. Ja pie.rdolę epistanol + trenavar + dmz + nac = niecałe 100 zł za 90 cukierków. Chłopaki jedzcie na zlot na formę.

A mają jakieś dobre przedtreningówki? Ten chain reaction dobry ale za bardzo wysypywało mnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Biedronce 4 Move za 1,59PLN a Black Vitamin Water za 1,95 PLn42fe1245a45cbc75841d5ef4e5009e85.jpg

Opublikowano

A mają jakieś dobre przedtreningówki? Ten chain reaction dobry ale za bardzo wysypywało mnie.

Szarku polecam Iron Kick z Revange oczywiście. :D Za 39,5 zł + 16 zł wysyłka masz... 30 porcji takiej petardy, że mnie osobiście wyrywa z kapci a i waga leci na ryj i dzisiaj rano 76,2 kg bo ja redukuję do samej skóry. Ty jesteś kawał byka ale więksi od ciebie to dziabią i działa. Aha - nie ma flusha po tym.

z9u09.jpg

Jak nie masz tam rejestracji i sogów daj znać na PW to pogadamy. :D

A jak ktoś nie lubi synefryny czy kofeiny to wal Alpha Blast, bez pobudzaczy pomper przedtreningowy!

95pe.jpg

Opublikowano

4 Move i te Vitamiby od Blacka to syf i chemia,nic pożytyecznego, marny izotonik i słabo przyswajalne witaminy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W biedrze olej kokosowy za 7 ziko

Opublikowano

Ostatni się upowszechnił właśnie, w wielu sklepach jest teraz w dobrej cenie. Jeszcze nie próbowałem, choć mam w domu, bo dziewczyna używa.

Opublikowano

cooooooooo? poważnie? 

jutro lecę po zapas.

krupek1 - olej kokosowy - :banderas: 

Edytowane przez Banny

Opublikowano

w lidlu tydzien azjatycki i łosoś po 35zł