Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 37,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja ostatnio pogrywam w NSMB2 i Code of Princess. Marian dobry, chociaż spodziewałem się czegoś ciekawszego. Gdzie te wszystkie power-upy z kultowej "trójki"...? Code of Princess miałem na celowniku ju

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mario 3d z promocji Nintendo(dzięki Ragus za kod) ,jak na razie najbardziej wciągająca gra na Handheldy w jaką miałem okazję grać.Każdą chwilę grania poświęcam na Mariana

• Ja na razie niegram w nic sprawdziłem tylko demo MGS'a i RE (które mam zamiar w najbliższym czasie kupić), i czekam aż przyjdzie mi paczka z zamówiona Inazumą na DS'a folią ochronną i pokrowcem na 3DS

Opublikowano

Młócę od piątku Hatsune Miku: Project Mirai DX. Gameplay mnie przekonał, mimo odrażającego stylu chibi. Fajna gra rytmiczna o nieco innym stylu niż główna seria. Fajny patent, że w niektórych utworkach można zmienić wokal na inną postać. Mogliby to dodać w przyszłych Project Diva.

Niemniej jednak 3DSXL w ogóle nie nadaje się do gier rytmicznych. Nie jestem w stanie zagrać więcej niż 3-4 utworki, bo boli mnie albo dłoń, albo kciuk, w zależności od tego jak trzymam konsolę.

Opublikowano

Kończę Raymana 3D oraz zacząłem chyba najbardziej zayebistą grę na 3DSa do tej pory - Zelda ALBW. Sam początek mnie rozyebau więc mam olbrzymie oczekiwania co do reszty gry.

Opublikowano

Ten Rayman 3D to ten z DC? Ten co był chyba w 42 numerze Ekstrima na okładce?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znudzony Animalami (za mało czasu i granie głównie ok. 21/22-giej nie wpływa pozytywnie na rozgrywkę) dorwałem się w końcu do Luigi's Mansion 2 a na dokładkę leży jeszcze zafoliowana Zelda: ALBW >: D

Opublikowano

Kid Icarus: Uprising, bo wczoraj była ponad 40 proc. przecena na eShopie. Jakie to dobre! Sterowanie faktycznie wymaga przyzwyczajenia, ale idzie mi coraz lepiej.

Opublikowano

Mocno przegrywam życie w Monsterze Czwórce. Ale mnie wciągnął... Myślałem, że jak wbije G-rank, to będę już szefem, a tu się okazuje, że jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia.

Opublikowano

G-Rank to dopiero gra właściwa :D 

Ja wczoraj skończyłem M&L Paper Jam Bros., więc póki nie będę miał żadnych gierek do recenzji, to pewnie będę ogrywał monhuna, majorę i paper mario ;) 

Opublikowano

Kid Icarus: Uprising, bo wczoraj była ponad 40 proc. przecena na eShopie. Jakie to dobre! Sterowanie faktycznie wymaga przyzwyczajenia, ale idzie mi coraz lepiej.

Serce się raduje jak czytam coś takiego. Gratuluję dobrego gustu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

A ja otrzymałem właśnie Fantasy Life oraz Legend Of Zelda OFT ;D myślę które pierwsze ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Xenoblade Chronicles i New Super Mario 2 na początek, aż miło :)

• 8 lat później...
Opublikowano

Odkopuję trupa. W czasach świetności tej kieszonsolki nie posiadałem jej, dopiero jakieś 3 lata temu kupiłem swój egzemplarz. Ostatnio ponownie naszła mnie ochota na pogranie na 3ds. I nadal ten feeling jest nie do podrobienia. 2 ekrany, efekt 3d robi robotę i stanowi unikatowe doświadczenie. Na tapecie zelda albw ( cudownie kolorowa i pomysłowa przygoda)i luigi mansion 2 (to przeczesywanie każdego pomieszczenia w poszukiwaniu kasy i dbałość o detale). Na zmianę. A w bibliotece ile jeszcze gier zostało do ogrania to głowa mała. Tak więc od współczesności detox i wracam do retro oldsculu xd

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Chciałbym remake OoS/A, ale skoro Ja chcę, a Nintendo raczej mnie nie słucha i wszytsko co chce omijają więc nie dostaniemy.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A co tam, odkopię trupa. Obecnie gram w Mario & Lugi: Dream Team. To 4 gra z tej serii a 7 rpg z mario które kończę :-)