Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

I co z tego że w przyszłym roku NextBox jak tytuły warte uwagi zaczną się pojawic z 1-1.5 roku po premierze.

Eee...zarowno pierwszy Xbox jak i 360tka mialy do zaoferowania cos dobrego na starcie (chocby PGR ;) )

Nie sadze ze wydadza nowy sprzet bez jakiegos killera :P

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

dobra już dobra, nie piszmy o pierdółkowatych gierkach które wyjdą kiedyś tam 2013/2014 skoro za kilka dni premiera ostatniego dużego exa tej generacji konsol:

halo-4-cover-oxcgn-1.jpg

:nyam2:

I co z tego że w przyszłym roku NextBox jak tytuły warte uwagi zaczną się pojawic z 1-1.5 roku po premierze.

xbox =/= plejsztejszyn żeby czekać na parę fajnych gier 3lata i na tym koniec, stawiam kudosy że zarówno nowy X jak i ps4 dostaną parę kozaków na premierę.

Opublikowano

Wy na serio próbujecie podejmować jakąś rozmowę z bigiem? Poważnie? :turned:

Zmieniając trochę temat, exy, nie exy... czym, że one wszystkie są przy GTA V? :P

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Eee...zarowno pierwszy Xbox jak i 360tka mialy do zaoferowania cos dobrego na starcie (chocby PGR ;) )

Nie sadze ze wydadza nowy sprzet bez jakiegos killera :P

ale nie każdy lubi racery

Opublikowano

no wiadomo GTAV na x360 w 720p i stałych 30fpsach na plejsztejszonie w 640p z blurem i dropami, teraz pora na rage emotów i reszty gimbazy :)

Opublikowano

Wy na serio próbujecie podejmować jakąś rozmowę z bigiem? Poważnie? :turned:

Zmieniając trochę temat, exy, nie exy... czym, że one wszystkie są przy GTA V? :P

wszystkim bo gta jest niczym

Opublikowano

Jeżeli GTA V nie będzie tak nudne i okrojone jak czwórka to można się interesować.

Opublikowano

no wiadomo GTAV na x360 w 720p i stałych 30fpsach na plejsztejszonie w 640p z blurem i dropami, teraz pora na rage emotów i reszty gimbazy :)

IMO sam teraz zachowujesz się jak ktoś z "gimbazy"...

nie wiem jak full ale jeśli cały singiel robi tak jak pierwszy i drugi chapter to jest to najładniejsza i najbardziej zaawansowana technicznie gra na konsolach, takie są fakty.

fakty

fakty

Jak juz od Mendrka wszyscy wymagają, to pokaż im te fakty :nyam2: ?

Nie przeczytałem wielu recenzji, ale bardziej mówi się o najładniejszym Halo, a nie o najładniejszej grze, choć gram.pl pokusił się o taką opinię.

Czwarta część jest zdecydowanie najładniejszą odsłoną serii w historii, ale to nadal za mało, o wiele za mało, by wzbudzić zachwyt u tych, którzy obcowali ze zwieńczeniami trylogii Killzone i Uncharted.

Zaraz ktoś powie, ale co tam gram.pl, jakaś "gó****" strona, pewnie ps3bot itp itd.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

a właśnie jak każde Halo czy ostatnie Gearsy jest jakas gra na PS3 co ma 4os co-opa ? bo jakoś nie przypominam sobie

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

W Uncharted można pograć w 3, LBP w 4, w R&C Wszyscy za jednego również w 4, a w Resistance 2 nawet chyba w 7. Coś się zawsze znajdzie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Forza Horizon długo się nie nacieszyła tytułem najładniejszej ścigałki tej generacji. MW w full detalach na 50' plazmie wypaliło mi gałki oczne.

Opublikowano

W Uncharted można pograć w 3, LBP w 4, w R&C Wszyscy za jednego również w 4, a w Resistance 2 nawet chyba w 7. Coś się zawsze znajdzie.

W Uncharted masz osobne epizody z mocno uproszczoną grafiką a nie podstawę singla jak wyżej wymienionych przeze mnie, gdzie możesz całego singla przejść z 4 funflami już nie wspomne że każdy ma headseta :)

P.S. wielkość okien przy podzielonym ekranie w Uncharted co-op to jakiś żart ?

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Forza Horizon długo się nie nacieszyła tytułem najładniejszej ścigałki tej generacji. MW w full detalach na 50' plazmie wypaliło mi gałki oczne.

eee porownujesz FH do PCtowej wersji MW ?

Opublikowano

W statusach ktoś pisał, że Forza wyglada lepiej od pecetowego nsfsa :)

btw

Konsole dostały swój ,,horror,, czyli RE6 a teraz zobaczmy co jest szykowane na pc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2GPf3MdVOKI

Ale zapomniałem, że przecież pc nie jest platformą do gier <ok>

Opublikowano

I trailer nowej Amnezji jest. Gacie obsrane.

Opublikowano

Kurczę, ale trochę mi się zrobiło teraz smutno. Ja sobie gram w Halo 4, Forzę Horizon, a Wy sonyboty możecie co najwyżej pofapować do trailerów gier, które kiedyśtam wyjdą (i się okażą samograjami na 8-). Trochę smutno :(.

Opublikowano

Ty chyba masz na myśli nie powiem kogo. Bo ja się nie spuszczam za każdym razem gdy pojawi się nowy zwiastun God of War czy TLoU. To będą na bank świetne gry i tyle. Po za tym na przyszły rok znacznie bardziej interesują mnie multiplatformy niż same exy, no i Wii U.

Opublikowano

Te "Sonyboty" grają w ACIII, Most Wanted i pewnie niedługo w Black Opsa 2, więc płacz dalej.

dobre exy zazdroszcze :(

Opublikowano

No po częstotliwości twoich wynurzeń w tym temacie widać, że się wprost nie możesz od tych gier oderwać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.