Opublikowano 30 stycznia 20241 r Nowa Supergrill wybrana: https://naekranie.pl/aktualnosci/supergirl-aktorka-milly-alcock-potwierdzenie-1706598291 Młoda Rhaenerys z Rodu Smoka.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 3 minuty temu, Masorz napisał: Nowa Supergrill wybrana: https://naekranie.pl/aktualnosci/supergirl-aktorka-milly-alcock-potwierdzenie-1706598291 Młoda Rhaenerys z Rodu Smoka. a co z tą z Flasha? Nie była zła
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Nowe uniwersum to i nowi aktorzy. Chyba tylko Viola Davis zostaje jako Amanda Waller a cała reszta do wymiany poszła.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 56 minut temu, Masorz napisał: Nowe uniwersum to i nowi aktorzy. Chyba tylko Viola Davis zostaje jako Amanda Waller a cała reszta do wymiany poszła. Mają tym razem jakiś plan mam nadzieje
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Od dawna wysrane w to uniwersum, nie śledziłem. Może tym razem im się uda, bo mcu już się nie da oglądać.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Godzinę temu, Shen napisał: Mają tym razem jakiś plan mam nadzieje Taaa, mają plan. Do pierwszej finansowej wtopy, która będzie pewnie przy pierwszym lub drugim filmie. Ostatni ich film, który przyniósł zysk to Aquaman z 2018 roku. Po drodze wypuścili 7 innych tytułów i żaden nie zarobił, a tylko jeden był wart uwagi, tj. The Suicide Squad od Gunna. WB po prostu nie umie w te klocki. Ich strategia od początku była skazana na porażkę, bo w ogóle nie interesowało ich wspólne uniwersum jak u Marvela tylko zyski poszczególnych filmów. Odszczekam to wszystko, jeśli nowy wytwór Gunna okaże się komercyjnym sukcesem, bo to, że te filmy pod kątem artystycznym i rozgrywkowym mogą się okazać dobre nie mam wątpliwości. Problem jest też taki, że kino superbohaterskiego zaczyna przeżywać kryzys. Jest tego po prostu za dużo.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Autor 24 minuty temu, LukeSpidey napisał: WB po prostu nie umie w te klocki. dlatego tym razem odłączono dywizje DC spod kurateli WB z tego co czytałem. Producenci z WB nie będą się wciskać
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Kino rajtuzakow przezywa kryzys do 4 fazy marvela. Ale z jakiegos powodu wciaz jest to jakos oplacalne (na pewnym poziomie). Albo nie maja alternatywy bo przez prawie 15 krecili tylko to i nie ma ludzi z pomyslem na co innego niz kolorowe laserki blasterki.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Tego nowego Aquamana ktoś próbował? da się to obejrzeć? na razie odbiłem się po 10min filmu
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Człowiek-Ryba Dwa? Da się. To oczywiście cholernie bezpieczny sequel. Relacje Aquamana z bratem najlepszym elementem filmu. CGI, poziom odrobinę wyżej niż to czym raczyły nas ostatnio marvele czy Flash. Amber choć na banicji to spodziewałem się, że DC "wytnie ją" mocniej, a tymczasem przewija się okazjonalnie. Główny bad guy? Klasyczny motyw: jak nie masz pomysłu na złodupca Spoiler daj mgiełkę Parallaxa. Z tą różnicą, że wsadzili owy dymek w Mantę. Finałowa walka wyglądała trochę jak klepanie się Liu Kanga z Shang Tsungiem w MK: ostra, szybka wymiana ciosów przy dobrej muzie by za chwilę włączyć talk jutsu. Przynajmniej rozmiar chełmu się poprawił Oczywiście głupot jest tu milion. Na czele z "niewykrywalną" wielką wyspą dymiącą na zielono Critical Drinker idealnie podsumował film.
Opublikowano 12 marca 20241 r Pierwotnie miała być w październiku 2025 Kurwa, to teraz 2,5 roku czekania
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Straszna bieda, również w warstwie audio, wcześniej kompozycja przygotowana pod film, teraz modna dzisiaj przewidywalna i nudna przeróbka starego kawałka. O dziwo nie Eilish.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Nie kupowałem wizji musicalu po ogłoszeniu, i po tym zwiastunie też tego nie kupuje. Z ciekawości się sprawdzi, ale kino raczej odpuszczę.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r A mnie oczarowali. Zwiastun tak po prawdzie nie pokazuje prawie nic z filmu, i dobrze.
Opublikowano 11 kwietnia 20241 r Nadal nie jestem przekonany, ale ostatnia scena trailera wlewa sporo optymizmu.
Opublikowano 6 maja 20246 maj Patrząc na kalendarz premier DC ich rozłożenie wygląda calkiem zdrowo: 2024: Joker 2 2025: Superman 2026: Batman 2 A nie że 5 filmów na rok jak w 2023. Oby tylko później się nie rozochocili za bardzo.
Opublikowano 6 maja 20246 maj 2 godziny temu, Shankor napisał: Szału nie ma. No nie ma. Nie ma też B. Jordana A tak serio to kto zakłada tym razem batki na gacie [dopiero co kostiumy nauczyli się robić w miarę sensownie i znów wracają do starych zagrywek]?