Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

co ten nojer xD

(pipi)a kontra 3 na 2 i spalony xD murzynie nie umiejo w piłke

Edytowane przez ofsajd

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 202 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Co ci murzyni... 5 na 2 i spalony ;/

Opublikowano

Nosz w bambus, co za czarne pałki nie potrafią podać w tempo, żałosne zbieracze bawełny, nie mogą nawet dokopac szwabom

Opublikowano

Nosz w bambus, co za czarne pałki nie potrafią podać w tempo, żałosne zbieracze bawełny, nie mogą nawet dokopac szwabom

w afryce nie ma bawełny...

Opublikowano

Sprawiedliwy wynik :)

Opublikowano

FENOMENALNY MECZ

KOSMICZNY TURNIEJ

Opublikowano

I murzyn kupon strzelił. Głupie niemce chciały z piłką do bramki wejść. 

Opublikowano

daj ktoś gifa z neuerem

Opublikowano

Chyba najlepszy mecz dotychczas na mundialu :D

Opublikowano

Neuer był bliski sensacji mundialu gdy bramkarz za miliony ojro sam by sobie wrzucił piłkę do bramki ;)

Dobrze słyszałem - Klose strzeli jeszcze jednego gola i będzie rekordzistą w całej historii mistrzostw? 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobrze słyszałem - Klose strzeli jeszcze jednego gola i będzie rekordzistą w całej historii mistrzostw?

Tak :(.

Opublikowano

co ten mecz

co te murzyny

co ten neuer iksde

pierwszy mecz, gdzie tak komuś kibicowałem. właściwie od początku i nie chodzi tylko o to, że nie należy kibicować faszystowskiemu najeźdźcy

dobrze, że zdjeli boatenga, bo książe dawał du,py drugi mecz, ale mudżiny bez kompleksów, nie potrzebują fajnych nazwisk

loew nie wiem po co wykopał piłke w boisko przy aucie dla ghany, ale huyowo to wyglądało

muntari nie zagra z portugalią. szkoda, bo to dobry murzyn z afryka

chłopaki coś nie wstawali po zderzeniu na końcu

wszyscy macie jutro trzymać jutro kciuki za portugalie, a potem za ghane, bo inaczej wpyerdol 

Opublikowano

Za Portugalie nie, bo tam gra Pepe, czołowy chvj i debil dzisiejszej piłki i Ronaldo, któremu, jak się nie poda na latwy strzał to.yebnie focha i koniec. On się tak nie bawi.

A za Ghane owszem, fajne mudżyny.

Opublikowano

szkoda, że potężny Iran został ograbiony z karnego, ale wiadomo - spisek

Ghańczycy też mogli rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść, to koncertowo pierdolili swoje okazje;/

na razie tylko Meksyk po dwóch kolejkach nie stracił gola

Opublikowano

Za Portugalie nie, bo tam gra Pepe, czołowy chvj i debil dzisiejszej piłki i Ronaldo, któremu, jak się nie poda na latwy strzał to.yebnie focha i koniec. On się tak nie bawi.

A za Ghane owszem, fajne mudżyny.

Ale Portugalia musi jutro (no dobra, pojutrze) wygrać, aby przedłużyć szansę Ghany na wyjście z grupy.
Opublikowano

Na stronie tvp sport już godzinę przed meczem jest relacja ze stadionu, fajne ujęcia z trybun i z helikoptera. Rozwaliły mnie dzieci zatrudnione do klaskania piłkarzom schodzącym z rozgrzewki :D

Opublikowano

Na stronie tvp sport już godzinę przed meczem jest relacja ze stadionu, fajne ujęcia z trybun i z helikoptera. Rozwaliły mnie dzieci zatrudnione do klaskania piłkarzom schodzącym z rozgrzewki :D

Ja już się tym jarałem kilka stron temu.

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie w finale zagra np Kostaryka z Francją czy coś równie spodziewanego