Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Oprócz Neymara to w tym ataku brazylijskim grają same piłkarskie łachy, Jo, Fred czy Hulk - wszyscy ten sam poziom nieudolności. Niech Chile zacznie częściej strzelać w dogrywce to może coś wpadnie.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

co ten Sanchez ma ze spodenkami? oO

Lubi prężyć poślady publicznie, nie pierwszy raz.

E: U mnie tam zielono, 1:1 :]

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jo walczy z Ederem o miano najgorszego piłkarza tych mistrzostw.

Opublikowano

Przez cały dotychczasowy turniej karma o swoje się upominała więc liczę, że w karnych Chile wpierdzieli Brazylii bo ten strzał to miała być gol.

Opublikowano

I ch.uj :/ Jak się nie umie strzelać karnych to odpada się z turnieju. Brazylii nadal życzę odpadnięcia. Nie da się patrzeć na ich grę.

Opublikowano

Oby ich Niemcy albo Holandia rozwalcowali z 5-0

Opublikowano

ktos wygrać musiał, chile chociaż z honorem odpadło, a nie jak wszyscy przepuszczali po pogromie.

Opublikowano

Szkoda Chile :confused:

Opublikowano

Szkoda czile ale dla mnie nadal punkty za obstawienie drugiego miejsca w typerze do zdobycia xD

Opublikowano

kibicowalem  chile,  ale ćwierćfinał  bez brazylii to już nie byłoby to, z taką grą odpadną z niemcami/francją  i skonczy się ich kolory sen o złotym medalu

Opublikowano

I ch.uj :confused: Jak się nie umie strzelać karnych to odpada się z turnieju.

Z takim tętnem i adrenaliną jak strzelający to byś już dawno w eRce do szpitala jechał. Strzelanie karnych to przede wszystkim głowa, a przy tej szajbie południowoamerykańskiej raczej trudno o spokój.
Opublikowano

@Lorack

Ojejku. A mi się wydawało, że strzelanie w sam środek jest po prostu głupie. Na dodatek to są profesjonaliści a nie ludzie z polskiej ligi żeby popuszczać w gacie na widok tysięcy fanów.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Kibicowałem im ale zabrakło opanowania.Przegrali niejako na własne życzenie.Szkoda bo grali ciekawie.