Opublikowano 28 czerwca 201410 l Oprócz Neymara to w tym ataku brazylijskim grają same piłkarskie łachy, Jo, Fred czy Hulk - wszyscy ten sam poziom nieudolności. Niech Chile zacznie częściej strzelać w dogrywce to może coś wpadnie.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Hulk rzuca się na murawę jakby ważył 60 kg i wszyscy go popychali Edytowane 28 czerwca 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 28 czerwca 201410 l co ten Sanchez ma ze spodenkami? oOLubi prężyć poślady publicznie, nie pierwszy raz. E: U mnie tam zielono, 1:1 :] Edytowane 28 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Chille gra dobrze do pola karnego, potem nie wiedzą co z piłką zrobić. Brazylia ich przejdzie, choć liczę na odwrót.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Przez cały dotychczasowy turniej karma o swoje się upominała więc liczę, że w karnych Chile wpierdzieli Brazylii bo ten strzał to miała być gol.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Neymar s(pipi)i Willian xDDD Edytowane 28 czerwca 201410 l przez Bartg
Opublikowano 28 czerwca 201410 l I ch.uj Jak się nie umie strzelać karnych to odpada się z turnieju. Brazylii nadal życzę odpadnięcia. Nie da się patrzeć na ich grę.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l ktos wygrać musiał, chile chociaż z honorem odpadło, a nie jak wszyscy przepuszczali po pogromie.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Szkoda czile ale dla mnie nadal punkty za obstawienie drugiego miejsca w typerze do zdobycia xD
Opublikowano 28 czerwca 201410 l kibicowalem chile, ale ćwierćfinał bez brazylii to już nie byłoby to, z taką grą odpadną z niemcami/francją i skonczy się ich kolory sen o złotym medalu
Opublikowano 28 czerwca 201410 l I ch.uj :confused: Jak się nie umie strzelać karnych to odpada się z turnieju.Z takim tętnem i adrenaliną jak strzelający to byś już dawno w eRce do szpitala jechał. Strzelanie karnych to przede wszystkim głowa, a przy tej szajbie południowoamerykańskiej raczej trudno o spokój.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l @Lorack Ojejku. A mi się wydawało, że strzelanie w sam środek jest po prostu głupie. Na dodatek to są profesjonaliści a nie ludzie z polskiej ligi żeby popuszczać w gacie na widok tysięcy fanów. Edytowane 28 czerwca 201410 l przez Kymel
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Kibicowałem im ale zabrakło opanowania.Przegrali niejako na własne życzenie.Szkoda bo grali ciekawie.