Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Boroboro przeje.bał 100zł 

Opublikowano

Będzie 7:0?

Opublikowano

Ojojo mozna uratowac medal  :teehee:

Opublikowano

Jedyne co może polepszyć nastroje w Brazylii to Argentyna zdobywająca mistrzostwo na ich terenie, ewentualnie spuszczająca im wpier.dol w meczu o 3. miejsce

Opublikowano

Jakbym był komisarzem Fifa to wprowadziłbym przepis, że w takiej sytuacji trener Brazylii może strzelać na pustą bramkę z końca boiska i musi trafić w słupek, wtedy jest remis. Lubię dramaturgię w sporcie.

Opublikowano

Po meczu na konferencji Scolari powinien polecieć Fornalikiem:

"Postawę zespołu w przekroju całego meczu oceniam pozytywnie, zadecydowały indywidualne błędy i brak doświadczenia"

Opublikowano

Oglądam mecz z ojcem i jego kumplem. Cisza w pokoju, bo wszyscy przeciwnicy niemiec i typ stwierdził, że Brazylia już raczej nie ma szans.

Opublikowano

Oglądam mecz z ojcem i jego kumplem. Cisza w pokoju, bo wszyscy przeciwnicy niemiec i typ stwierdził, że Brazylia już raczej nie ma szans.

Mają ~15 minut na wyrówanie 7 goli, pewnie że są szanse. :potter"

Opublikowano

jakie są u buka teraz kursy na zwyciestwo Brazylii? xD

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

No już chyba wystarczy tych goli po stronie Niemiec. Daliby coś Brazylii strzelić. Tylko wpierw musieliby powiedzieć Neurowi żeby zszedł z bramki.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Do dychy coraz bliżej.

Opublikowano

Gwalt trwa od 20ej minuty. Norwescy komentatorzy sa tak bezplciowi, ze az mi Szpaka brakuje.

Opublikowano

Uważam, że to już jest niesmaczne wręcz i Niemcy mogliby zluzować.