Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GOTY 2012 144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza gra 2012 roku to... (max 2-3 odpowiedzi, to do Mendroliny głównie)

• Assassin's Creed 3
    • Borderlands 2
    • Max Payne 3
    • The Walking Dead
    • Hitman Absolution
    • Halo 4
    • Journey
    • Mass Effect 3
    • Sleeping Dogs
    • Dishonored
    • Forza Horizon
    • Dragon's Dogma
    • Trials Evolution
    • Mark of The Ninja
    • XCOM Enemy Unknown
    • Darksiders II
    • Far Cry 3
    • Street Fighter X Tekken
      0
    • Tekken Tag Tournament 2
    • Wiedźmin 2
    • Transformers: Fall of Cybertron
      0
    • Kingdoms of Amalur: Reckoning
  2. 2. Czy 2012 był udany pod względem gier?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

nie zagrałem w żadną z tych gierek, głosuję na Borderlands 2, bo jedynka była dla mnie najbardziej niedocenioną gierką roku któregoś tam. do końca roku raczej w nic z tego roku nie zagram, ale może jeszcze zagłosuję na max payne. tak po prostu... żeby halo nie wygrało

a tak wgl to nie powinno być żadnej ankiety. lista wszystkich gier, każdy wypisuje trzy swoje typy, kto chce komentuje i bajo

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 17,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• WYNIKI GŁOSOWANIA GOTY 2012   Miejsce 10. Sleeping Dogs - 26 punktów   Miejsce 9. Forza Horizon - 32 punkty   Miejsce 8. Journey - 41 punktów   Miejsce 7. Mass Effect 3 - 50 punktów  

• Zrobiłem od nowa ankietę żeby była publiczna, więc kto zdążył zagłosować niech zrobi to drugi raz     To jest GOTY 2012, chcesz głosowanie na największego crapa to zrób własny temat.

• zacznijmy od tego, że proszę uprzejmie by głosować na gry w którę się grało, a nie ograło na YOUTUBIE. Taki Mendrek głosuje na Jorney....szybki rzut okiem na jego profil i co widzę....chłop nigdy nie

Opublikowano
Czy 2012 był udany pod względem gier?

hehe, widać że posiadacze X360 zagłosowali na "tak", a PS3 na "nie" (przynajmniej większość). :) Ciekawe czemu, przecież diksi pisał że PS3 ma więcej fajniejszych gier i nie ma co dyskutować, co jest? :whistling:

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

W ankiecie co prawda zagłosowałem na Dishonored i Max Payne 3, ale ostatni głos i to ten najważniejszy idzie na Okami.

1. Okami

2. Dishonored

3. Max Payne 3

Opublikowano

Z tych co ogralem to zdecydowanie na 1 miejsce zasluguje Wiedzmin 2.

1. Wiedzmin 2

2. Mass Effect 3

3. Sleeping Dogs

Opublikowano
  • Autor

W ankiecie co prawda zagłosowałem na Dishonored i Max Payne 3, ale ostatni głos i to ten najważniejszy idzie na Okami.

1. Okami

2. Dishonored

3. Max Payne 3

W takim razie wykasuj swój głos z ankiety bo

6. W przypadku użytkowników, którzy zarówno zagłosowali w ankiecie jak i wpisali w tym temacie swoje trzy typy, tylko głosy z ankiety będą brane pod uwagę.

Ludzie, czytajcie zasady. MajorZero64 widzę że też nie ogarnięty zbytnio.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, które i tak macie w d00pie, to ta ankieta nikogo i tak nie zadowli, bo ubiegający rok był crapowy. Przypomnijcie sobie podsumowania w ubiegłym roku... tam było w czym przebierać. W tym mamy innowacyjność chyba jedynie w Jurney (podobno... nie wiem, nie grałem), a reszta jest z kategorii "ale to już było". Dla mnie najlepszą grą tego roku jest np. Ninja Gaiden Sigma 2, stary kapeć, a nic mi nie dało dyle grywalności co ten tytuł.

Największa podjarkę w tegoroczniakach miałem natomiast na Catherine, bo takich gier mi brakuje - występują tylko w "Popierdółka Edition", a nikt nie robi logicznych w klasie A.

Czy 2012 był udany pod względem gier?

hehe, widać że posiadacze X360 zagłosowali na "tak", a PS3 na "nie" (przynajmniej większość). Ciekawe czemu, przecież diksi pisał że PS3 ma więcej fajniejszych gier i nie ma co dyskutować, co jest?

te, hater... idź hatować do shutboxa; a jak Ty tak na poważnie, to odpowiadam: 1 solidny exclusive wystarczył Ci by zamienić rok w zayebioze?

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

Jak już pisałem, ankietę stworzyłem na bazie gamerankings ustawiając w wyszukiwarce rok 2012.

Ktoś pytał czemu nie ma FEZa w ankiecie - nie chciałem już przesadzać z cyfrową dystrybucją, więc wrzuciłem te gry, które miały lepsze oceny i zebrały większe grono fanów.

ale fez ma lepsza srednia ocen na tym gamerankings niz borderlands 2 czy ac3 lub max payne 3 (http://www.gameranki...letter=&search=)

ps. wiedzmin 2 tez jest remasterem starej gry (choc nie az tak starej jak okami) a ludzie glosuja :D

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

6. W przypadku użytkowników, którzy zarówno zagłosowali w ankiecie jak i wpisali w tym temacie swoje trzy typy, tylko głosy z ankiety będą brane pod uwagę.

Ludzie, czytajcie zasady. MajorZero64 widzę że też nie ogarnięty zbytnio.

Przecież w ankiecie głosowałem na to samo więc nie wiem w czym problem.

Opublikowano

Geez, poczytaj sobie może zasady. A potem, jak nie zrozumiesz, przeczytaj raz jeszcze. Opcjonalnie poproś mamę. Albo tatę.

Opublikowano

1. Dragon's Dogma

2. Wiedzmin 2

3. Borderlands 2

Opublikowano

1. The Walking Dead

2. Okami HD

3. Borderlands 2

Opublikowano

Geez, poczytaj sobie może zasady. A potem, jak nie zrozumiesz, przeczytaj raz jeszcze. Opcjonalnie poproś mamę. Albo tatę.

Bez urazy, ale ostatnio jesteś jakiś taki... strasznie upierdliwy :huh:

Co do zasad, to nie lepiej byłoby w sytuacji dublowania głosów (ankieta/temat) brać pod uwagę te z tematu? Stwarzałoby to nieco więcej roboty... (może nawet sporo więcej :P) ale w obecnej sytuacji jeśli ktoś chce zagłosować w temacie.. nie ma mozliwości odpowiedzieć na drugie pytanie w ankiecie.

Wydaje mi się, że ogólnie klasyczny system (w postach) byłby jednak lepszy... a w ankiecie wrzucić najwyżej kilka pytań w stylu tego, co jest. No. ale mnie to w sumie ryba ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

pochwaliliście Alberta jaki to spokojny w postach do Mendrka i jaką jest oazą spokoju....teraz wyszło, że jednak gdzieś frustracja musiała się rozładować ;) ;)

Opublikowano

1. Okami HD

2. Journey

3. Dishonored

Opublikowano

1. Dishonored

2. Halo 4

3. AC 3

Opublikowano

Zaraz tam frustracja ^_^ Koniec miesiąca, a ja mam tylko 180% planu wyrobionego ^_^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda ,że można podać tylko trzy głosy,Moje typy są następujące:

Halo4

Wiedzmin2

Max Payne3.

Edytowane przez Prekor

Opublikowano

1. Dishonored

2. Far Cry 3

3. Max Payne 3

dishonored bo to nowa marka, mimo mocno średniej fabuły wciągnęła mnie jak żadna gra w ostatnim czasie.

far cry 3 bo jest nieporównywalnie lepsza od poprzedniej części i przed premierą byłem zdania że będzie przehajpowana i ogólnie słaba jak dwójka. Myliłem się bo jest moc, mimo kilku niedoróbek gra się świetnie.

a max Payne bo to max payne, dużo wspomnień z czasów małolata <yes>

Opublikowano

Zdaje się, że z tegorocznych produkcji zagrałem tylko w trzy gry. W więcej już raczej nie zagram. No i dlatego ranking wygląda tak:

1. Max Payne 3

2. Mass Effect 3

3. Hitman Absolution

Opublikowano

1. Sleeping Dogs - 3pkt - bo gra zasluguje na to by byc wysoko, wg mnie mocno niedoceniony tytul

2. Mass Effect 3 - 2pkt - swietna historia i caly czas tak uwazam mimo niedorownujacego do calosci zakonczenia

3. Max Payne 3 - 1 pkt - jeden z lepszych comebackow

Opublikowano

1.Wiedzmin 2- swietna historia, przedstawiony swiat, dialogi, walki etc.

2. Darksiders 2 - po prostu jest tu wszystkiego wiecej wzgledem fantastycznej jedynki

3. Dragons Dogma - ta gra mnie zwyczajnie "magicznie" wciagnela w swoj ponury, sredniowieczny swiat. Jedna z lepszych gier fantasy w jakie gralem.

Opublikowano

No to się zdziwiłem, byłem przekonany, że Halo będzie na pierwszym miejscu, a tu się okazuje, że nie ma go w ogóle w zestawieniu, tak samo jak Forzy.