McDrive 3 079 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Mi on nie dawał spokoju właśnie już od pierwszego spotkania. Po pierwszym przejściu myślałem, że coś źle zrobiłem, bo w dalszej części gry go nigdzie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Bansai napisał: Pamietam jaki mialem mindfuck jak skojarzylem fakt ze tego pana juz gdzies w podstawce widzialem... Zdecydowanie jedna z najlepiej zrealizowanych postaci w grach wideo ever. Aiii w którym momenci w podstawce on się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 14 minut temu, Plugawy napisał: Aiii Pokaż ukrytą zawartość w którym momenci w podstawce on się pojawił? Karczma w Białym Sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 20 minut temu, Plugawy napisał: Aiii Ukryj zawartość w którym momenci w podstawce on się pojawił? Prolog, jak wpadasz do karczmy z papciem Vesemirem i pytasz o Yennefer to wlasnie Pan Lusterko jako pierwsza osoba w grze naprowadza nas na wlasciwy trop mowiac o garnizonie nilfgaardczykow gdzie ponoc sie krecila pewna kruczo czarna babeczka - mozna przypuszczac ze to byla jego pierwsza i darmowa przysluga w stosunku do Geralta Jak dla mnie genialna zagrywka ktora pokazuje ze juz od dluszego czasu mieli w planach te DLCki i ze nie byly robione na jana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 W tej grze doslownie kazde drzewo i mijane chaty są zrobione tak jak powinny, kazdy szczegół jest tutaj na swoim miejscu i nie ma niczego za dużo i za mało. Wszystko jest idealnie wyważone. Rozgrywka moze wymaga kilku szlifów ale kompletnie nie przeszkadza w odbiorze. Odpalam i wsiąkam w ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja 3 lata się zbierałem aż w końcu po zmianie xboxa na xboxa x w tydzień ograłem podstawkę i dodatki. Najlepsza gra w jaka grałem Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 6 godzin temu, Banan91PL napisał: Ja 3 lata się zbierałem aż w końcu po zmianie xboxa na xboxa x w tydzień ograłem podstawkę i dodatki. Najlepsza gra w jaka grałem Na pewno w dobrym temacie to napisałeś, mi podstawka zajęła kilka miesięcy:D No ale gram drugi raz i jak pisałem wyżej się zaciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, xbor napisał: Na pewno w dobrym temacie to napisałeś, mi podstawka zajęła kilka miesięcy:D No ale gram drugi raz i jak pisałem wyżej się zaciąłem Spoiler Sugeruję udać się na Skelige do jarla Cracha an Craite i po prostu załączyć rozmowę. Powinno odblokować możliwość zrobienia tego questa. Jest całkiem długi ale warto. Porozmawiaj także z Cerys i Hjalmarem. Pierwszy Wiedźmin do pobrania za darmo na GOGu. Kto nie grał to polecam bo to wciąż świetna gra i z prawdziwie słowiańskim klimatem. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 17 godzin temu, xbor napisał: Na pewno w dobrym temacie to napisałeś, mi podstawka zajęła kilka miesięcy:D No ale gram drugi raz i jak pisałem wyżej się zaciąłem Tak, miałem wolne od pracy siedziałem od rana do wieczora, ale robiłem tylko fabule bez pobocznych Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 To mega dużo straciłeś. Lepiej było grać na spokojnie i delektować się każdym zadaniem i szczegółem, niż gnać na złamanie karku i stracić największą esencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 1 minutę temu, lukas_k96 napisał: To mega dużo straciłeś. Lepiej było grać na spokojnie i delektować się każdym zadaniem i szczegółem, niż gnać na złamanie karku i stracić największą esencję. Zbyt mało czasu zbyt duża kupka wstydu ale co swoje to przeżyłem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 5 godzin temu, lukas_k96 napisał: To mega dużo straciłeś. Lepiej było grać na spokojnie i delektować się każdym zadaniem i szczegółem, niż gnać na złamanie karku i stracić największą esencję. Tym bardziej, że fabuła sama w sobie to niezła szmira. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 8 godzin temu, McDrive napisał: Tym bardziej, że fabuła sama w sobie to niezła szmira. Mnie się podobała tak samo jak serce z kamienia z krwią i winem już widziałem mały spadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Historia w W3 to szmira? Bez przesady. Nie ma tutaj żadnych dziur w fabule, każdy wątek jest dobrze przemyślany a za wątek z Krwawym Baronem należy się REDom mały Oskar. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 7 minut temu, Nemesis napisał: Historia w W3 to szmira? Bez przesady. Nie ma tutaj żadnych dziur w fabule, każdy wątek jest dobrze przemyślany a za wątek z Krwawym Baronem należy się REDom mały Oskar. - Wysyłanie wszystkich "przyjaciół" po to aby bronić Kaer Mohren, o którym słyszało mniej ludzi niż liczyła sama pomoc, a jak tam dotrzeć wiedzieli tylko wiedźmini plus Triss - Samo pytanie cesarza o wysłanie wojsk Nilfgaardu głęboko za linie frontu(przypominam, w grze Kaedwen zostało zajęte przez Redanię) - Bezsensowne umieszczenie Tor Gvalch'ca na wyspie Undvik. Nie wiadomo po co ani dlaczego(to ta wieża z ostatnich minut gry). Redzi stworzyli ją tylko dla ostatniej akcji Ciri - Niepotrzebne przerobienie Białego Zimna na jakiś dziwny byt lub wuj wie co zagrażający każdemu światu, a w sadze sam Avallac'h tłumaczy, że to coś w rodzaju epoki lodowcowej spowodowanej padaniem światła słonecznego pod innym kątem Tak na szybko nielogiczne elementy głównego wątku Wszystko zyebauli po tym wycieku. Widać, że mocno się spieszyli i nie ogarniali swojego własnego silnika. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Teraz to już czepiasz się niepotrzebnych szczegółów. To nie książka, żeby wytykać takie wpadki które w sumie ciężko zauważyć i można twórcom wybaczyć przy całym stosie zalet tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 20 minut temu, Nemesis napisał: Teraz to już czepiasz się niepotrzebnych szczegółów. To nie książka, żeby wytykać takie wpadki które w sumie ciężko zauważyć i można twórcom wybaczyć przy całym stosie zalet tej gry. To co wymieniłem, to nielogiczne elementy, które mi psują odbiór głównego wątku. Nie obchodzi mnie, że zadania poboczne są zarąbiste skoro fabuła kuleje przez ich niechlujstwo. Jak doda człowiek do tego co tym szajsem zastąpili to cieszę się, że drugie przejście robiłem na szybko dla platyny. Robiąc poboczne te pierdy są mniej zauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 O jakim wycieku McDrive mówisz? Zmienili fabułę w finalnej grze bo wycieklo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 3 minuty temu, XM. napisał: O jakim wycieku McDrive mówisz? Zmienili fabułę w finalnej grze bo wycieklo coś? No, to po czym opóźnili grę o ponad rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Na Eurogamerze jest do tej pory ciekawy artykuł o 10 pomysłach, które wycięto z ostatecznej wersji gry. Polecam. https://www.eurogamer.pl/articles/2015-08-28-10-pomyslow-ktore-wykasowano-z-wiedzmina-3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Po zakończeniu głównego wątku dalej można swobodnie podróżować i robić zadania poboczne? Dodatki funkcjonują jako osobny wątek fabularny czy po zakupie po prostu pojawiają się na mapie nowe miejsca do zwiedzania? Edytowane 4 Maja 2018 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 3 minuty temu, Pajda napisał: Po zakończeniu głównego wątku dalej można swobodnie podróżować i robić zadania poboczne? Dodatki funkcjonują jako osobny wątek fabularny czy po zakupie po prostu pojawiają się na mapie nowe miejsca do zwiedzania? Można robić wszystko po zakończeniu głównego wątku. Dodatki też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Panowie w końcu udało mi się zmobilizować i odpalić NG+ na poziomie trudności Droga Ku Zagładzie... Jest realne przejście tej gry Mam na koncie 300+ godzin grania, a leją mnie jak chcą Mam rozwiniętą postać w zbroję kota + lekkie ataku + trochę znaków, ale czuje, że to nie przejdzie tutaj Edytowane 4 Maja 2018 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Godzinę temu, SetoPL napisał: Panowie w końcu udało mi się zmobilizować i odpalić NG+ na poziomie trudności Droga Ku Zagładzie... Jest realne przejście tej gry Mam na koncie 300+ godzin grania, a leją mnie jak chcą Mam rozwiniętą postać w zbroję kota + lekkie ataku + trochę znaków, ale czuje, że to nie przejdzie tutaj To dziwne, bo ja ani jednego punktu w ng+ nie użyłem i przeszedłem grę na secie mantikory. Tylko miecze zmieniałem i nie miałem postaci rozwiniętej tak żeby Geralt był nieśmiertelny w trakcie walki tak jak niektórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Hmmm... więc chyba muszę poćwiczyć. Mi to trochę teraz kojarzy się z grami z serii Souls (które średnio lubię)Unik.Atak.Unik i tak po kolei każdego przeciwnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi