Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano
58 minut temu, Michał102 napisał:

Degrengolada :down:

Na PC przycisk home, nie wiem czy jest odpowiednik na konsoli. 

Opublikowano

Bugi wciąż są, gameplay momentami drewniany, widać na grze ząb czasu.

I wciąż czuć, że to jedna z najlepszych gier ever i gra się cudownie. Nie sądziłem, że od ogrywania na premierę tyle rzeczy zapomniałem z fabuły, prawie jakbym na nowo odkrywał :banderas:

Opublikowano

Same here. Lecę sobie z pytajnikami, mija 35h od rozpoczęcia, a mi w głowie pojawia się myśl, że ta gra ma w sobie coś magicznego, czego nie doświadczyłem w żadnym tytule przez ostatnie lata. I co jest najlepsze, feeling jest taki sam, jak za pierwszym przejściem.

Opublikowano

Ok, serio dostęp do save'ów z ps4 będę miał tylko jak ściągnę wersję dedykowaną do posiadanej, zaloguję się do goga, podbiję save'y do wer. 4.ZERO i połączę z chmurą?

Niespecjalnie chce mi się zaczynać po raz kolejny gierki z Geraltem gołodupcem. A tak kulturalnie zacząłbym na ng+ z pewnym zasobem.

Opublikowano

Tak, dokładnie tak jak piszesz.

Ja zaczynałem gołodupcem i nie żałuję, podobnie jak dee w chuj rzeczy nie pamiętałem.

Dzisiaj pękła podstawka

IMG_20230101_154929.jpg

jeszcze dwa dlc przede mną :fsg:

Opublikowano

Nie miałbym problemu zaczynać od zera gdyby... nie zachciało mi się kolejnej platynki :dafuq: A droga ku zagładzie jest nie tyle trudna co upierdliwa na początku jak ghule smyrają nas po jajach zdzierając pół paska życia, a Siwy nie nadąża z jedzeniem pierożków. Loadingi są szybsze ale to i tak marna pociecha bo wciąż trwają niesmacznie długo.

Opublikowano

Ja też zacząłem od początku przygodę z Geraltem i jak na początku trochę mnie odrzuciło bo jednak nawet po łatce widać, że gra ma swoje lata, to po przyzwyczajeniu się śmigam od znaczka do znaczka i gra się świetnie. Znów koło 100 godzin pewne pęknie :)

Opublikowano

No walka jak była drewniana tak jest.
Te auto uniki pod kółkiem, niezmiennie mnie denerwują, łatwo się przyblokować w ciasnych pomieszczeniach.
Ogólnie to właśnie myślę nad jakimś buildem żeby ta walka rumieńców nabrała.
Bo to taki mongolski balet się robi.
No i nie czuć mocy w tych atakach.
Ale fabularnie serce z kamienia dla mnie lepsze niż podstawka.
Bardzo podoba mi się historia rudego Olgierda i pana Lusterko.
Zdobyłem teraz róże od żony Olgierda w tej rezydencji.
Świetnie się to ogląda.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał:

Ja też zacząłem od początku przygodę z Geraltem i jak na początku trochę mnie odrzuciło bo jednak nawet po łatce widać, że gra ma swoje lata, to po przyzwyczajeniu się śmigam od znaczka do znaczka i gra się świetnie. Znów koło 100 godzin pewne pęknie :)

Ta gra ma jednak coś co ciągnie do niej niesamowicie. Na półce leży Bayonetta 3 , Pokemon Scarlet , The Callisto Protocol i Ragnarok a i tak cały czas ciągnie do wieśka , który już prawie ukończony i zaraz zabieram się za DLC . Najbardziej szkoda mi tego klatkarza bo jednak 30 stałe klatek kompletnie mi wystarcza do tego typu gier ale przełączając się między Ragnarok a Wieśkiem czuć kolosalną różnicy w płynności mimo takiej samej ilości klatek.

Opublikowano

Mnie to story ciekawi najbardziej i te dialogi takie nasze, swojskie a nie jakieś sztywne gadki tłumaczone z ang.
No i widoczki, zachody itd
Oledzik płonie.
Macie jakiś ciekawy build?
Bo jak mam znów 50h stosować taktykę quen i na zmianę kwadrat trójkąt to meh.
Które dlc wg was lepsze?
Bo dla mnie serca z kamienia sztos.
Jak krew i wino jeszcze lepsze to już skali zabraknie.

Opublikowano
18 godzin temu, Figuś napisał:

Tak, dokładnie tak jak piszesz.

Ja zaczynałem gołodupcem i nie żałuję, podobnie jak dee w chuj rzeczy nie pamiętałem.

Dzisiaj pękła podstawka

IMG_20230101_154929.jpg

jeszcze dwa dlc przede mną :fsg:

Ty wariat...to wychodzi jakieś 10h dziennie xD

Opublikowano
11 minut temu, Szymek napisał:

Ty wariat...to wychodzi jakieś 10h dziennie xD

EL Quatrro i kilka zarwanych nocek :cool:

Opublikowano
42 minuty temu, Figuś napisał:

EL Quatrro i kilka zarwanych nocek :cool:

Szanuje :banderas:

Sam przesiedziałem cała niedzielę ganiając za znacznikami w Velen. 

Zapomniałem jakie ta gra ma wykurwiste questy i zayebiscie napisane dialogi. Tu jest wszystko tak naturalne jakbym słuchał opowieści jakiś swoich ziomkow. Inne gierki nawet nie mają podjazdu do Siwego w tej kwesti. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Koniec dlc :(
Strasznie szybko poszło.
Fabularnie kozackie ale jednak niedosyt że to już koniec.

Opublikowano

No mogłyby i jeszcze ze dwa dlc wyjść do tego :(

Opublikowano

No nic teraz krew i wino a później ng+ na najwyższym.
Tylko czy lepiej tak, czy lepiej od 0 ng?
Bo z 40 lev na ng+ robic jakieś questy na 7 lev to xD.

Ps na konsoli pokazuje mi 26h.
W sumie nie tak mało, ale przy wiesiu to moment mija.

Opublikowano

Czy Wy również grając na PS5 odczuwacie drift analogów? U mnie jest to strasznie wkurzające, jak Wiesław sam idzie, a ja gałkę mam w położeniu początkowym :/ Można to jakoś opanować w opcjach czy myśleć już o zakupie nowego pada? A może to bug w samej grze?

Opublikowano

Dla mnie goty 2022. Włączam za każdym razem i czuję jakbym tam byl. 

Opublikowano

No faktycznie klimat Wiedźmina jest świetny. Wczoraj na Krzywuchowych Moczarach ta gadka z dziećmi jest świetna żeby się z nimi pobawił w chowanego bo babcia nie chce bo ją giry bolą :gachigasm:

Dopadł mnie za wysoki poziom do questów pobocznych. Już dostaję marne ilości mimo niskiego jeszcze poziomu, a tu jeszcze w 2 wioskach świecą mi tablice ogłoszeniowe ale i tak wszystko czyszczę jak leci :) Przydałoby się w końcu zajrzeć do barona.

Edytowane przez mario10

Opublikowano
10 minut temu, mario10 napisał:

No faktycznie klimat Wiedźmina jest świetny. Wczoraj na Krzywuchowych Moczarach ta gadka z dziećmi jest świetna żeby się z nimi pobawił w chowanego bo babcia nie chce bo ją giry bolą :gachigasm:

Dopadł mnie za wysoki poziom do questów pobocznych. Już dostaję marne ilości mimo niskiego jeszcze poziomu, a tu jeszcze w 2 wioskach świecą mi tablice ogłoszeniowe ale i tak wszystko czyszczę jak leci :) Przydałoby się w końcu zajrzeć do barona.

Ja gram na najwyższym i staram się główną oś lecieć, bo poboczne niektóre bez levela są przegiete jak jesteś na dwa - trzy hity. Idę aktualnie szukać wiedźm