Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Według tego podsumowania PlayStation rok zacząłem z Wiedźminem i kończę Wiedźminem:)
Wróciłem do gry po 8 latach aby ograć dlc a teraz pod koniec roku zdecydowałem się ograć podstawkę.
I nadal jest fantastycznie, ba chyba nawet lepiej się gra niż kiedyś.
Grafika tip top, 60 fps, responsywnosc sterowania, skróty do znaków i skrócone loadingi.
Do tego zacząłem od dlc więc teraz podstawkę przechodziłem na ng+ które też jest jakimś urozmaiceniem .
Kiedyś nie udało mi się zebrać wszystkich kart, i zrobić kilku upierdliwych trophy.
Dziś celuję w platynę i jestem na dobrej drodze.
Nie mogę w to uwierzyć jak świetnie napisane są postacie, wątki, i questy poboczne.
Na prawdę przeskok z FF16 na W3 to jakbym się przeniósł 2 generację do przodu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i wpadła platyna.
Zaskakująco szybko, tak na prawdę 80h podstawka zajęła bo 70 to były 2 dlcki.
Świetna gra, choć nie bez wad.

7bbc8a0607d2aec415dc3616c36abd2d.jpg

Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak, z tym że ja najpierw ograłem dodatki bo nigdy ich nie grałem a podstawkę kiedyś przeszedłem na PS4( i na(pipi)aem 300h)
A po dlc zacząłem story(10 msc po dlc więc sporą przerwa)na NG+ na najwyższym poziomie trudności.
I dobrze że tak zrobiłem bo pod koniec gra już ciut mnie męczyła .

Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo1986 napisał:

Jedno przejście do :platinum:?

Da się na jednym przejściu, trzeba tylko dobrze poprowadzić dialogi do pełnego zakonczenia z Radowidem.

No i mieć zawszę ogarnięte karty gwinta i wiedzieć gdzie kto chcę grać, bo parę osób jest w miejscach fabularnych, do których nie ma powrotu po zakończeniu lini questów.

Edytowane przez oFi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy po next-gen patchu zmienił się w jakiś sposób balans gry? Pytam, bo zamierzam pierwszy raz przejść grę z tym patchem na najwyższym poziomie trudności i zastanawiam się, czy ten build @Andżej nastawiony na alchemię ma szansę bytu:

?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj mija 9 lat od premiery tego cudeńka! Ja wróciłem na trzecie przejście, na najwyższym poziomie trudności. Dodatkowo czytam ponownie całą wiedźmińską sagę :)

Opublikowano

Strasznie źle wspominam ten poziom trudności, pamiętam że mega mnie wkurwiała misja z porońcem w deszczu i tymi duszkami. Framerate 15fpsów na sonce a duszki miały nas na 2 strzały 

Opublikowano

Robię przejście z buildem Andżeja pod szermierkę i alchemię, więc będzie łatwiutko :)

Opublikowano

Na najwyższym to powiedzmy pierwsze 20h może być trudniejsze. Potem z rozwiniętymi drzewkami jest legancko. Przy premierze olałem mocno alchemię, ale ze dwa lata temu robiłem platynę z buildem alchemicznym i bawiłem się zdecydowanie lepiej :obama: 

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano

Ja skończyłem na Xboxie dwa razy, na Playstation raz i na Switchu raz. Na Steamdecku też mam i planuję ograć :)

Opublikowano

Ja na razie na ps4 raz na ps5 raz i myślę nad drugim przejściem. Ale jeszcze nie teraz dam sobie jeszcze trochę czasu :)

Opublikowano

Mi się już absolutnie nie chce biegać po pytajnikach siedząc przed tv. Przenośnie to jeszcze jeszcze. 

Opublikowano

Nie nazywaj się polakiem jak do 2024 nie ograleś Wiedzmina Bożego 3

:pepegasm:

Opublikowano
12 minut temu, oFi napisał(a):

Nie nazywaj się polakiem jak do 2024 nie ograleś Wiedzmina Bożego 3

:pepegasm:

Spoko, nie śmiem nazywać się polakiem:sonkassie:

Jestem Polakiem :P