Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś nie ma Wieśka w 2026 roku to nie jest mi go żal

• Odpowiedzi 12,5 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Xbox Play Anywhere czyli gra dostanie wersję na Microsoft Store :)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Kupiłem jakiś czas temu na PC(kiedyś grałem na X) z myślą że oleję kampanię(która mi się przestała podobać po rewelacyjnym Czerwonym Baronie) i skończę dodatki, ale się jakoś nie mogłem zabrać, no to mam motywację :D.

Opublikowano
40 minut temu, bartiz napisał(a):

Na Steamie podnieśli cenę z 99zł na 149 xD

Na sklepach z kluczami jeszcze można za 29 kupić ale też poszło w górę bo jak patrzyłem podczas pokazu to było jeszcze 17 zł potter

Opublikowano

Gra wychodzi na Battlenecie, no tej wersji jeszcze nie mam xD.

Opublikowano

Jak mam pudełko na ps4 to remaster też dostanę? :) czy tylko dla tych co kupili cyfrowo)

Opublikowano

Koncert był sztos[emoji846] Jest też potwierdzenie modów na konsole, ciekawe co z nich będzie dostępne na konsole

Opublikowano

Nie wiem jak was ale mnie strasznie ucieszyła wiadomość o remasterze Nie wiem tylko czy udźwignę te wszystkie nowości. Ciężko będzie wyrzucić z głowy te ponad 100+ godzin przystosowania do siwego pawel Sprawdzimy i oceniny bo tak czy siak trzeba bedzie sie przyzwyczaić przed dodatkiem z nowymi questami, zadaniami, lokacjami szekle

Reedycja..

AI podpowiada ze bedzie nowy zestaw trofeow...

Struktura trofeów w wersji Remastered

• Oddzielna lista (Stacking): Gra będzie traktowana jako zupełnie nowa aplikacja. Oznacza to, że jeśli zdobyłeś już platynę w klasycznej wersji na PS4 lub PS5, w wersji Remastered będziesz mógł zdobyć kolejne, zupełnie nowe trofeum platynowe.

banana

Opublikowano
22 minuty temu, Plugawy napisał(a):

Jak mam pudełko na ps4 to remaster też dostanę? :) czy tylko dla tych co kupili cyfrowo)

Raczej chodzi tylko o bieżącą generację.gigabeta

image.png

Opublikowano

Chodziło mi o wersje ps4 odpalana na ps5. Tak jak jest teraz ulepszenie do ps5 to będzie remaster.

Opublikowano
4 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Raczej chodzi tylko o bieżącą generację.gigabeta

image.png

Nie zupełnie... Remaster jest dostepny dla wszystkich wersji gry ale zadziała tylko na sprzetach obecnej generacji. Potrzebna jest jakakolwiek gra i konsola nowej generacji. Przynajmni3j ja to tak rozumiemlapka

Opublikowano

Przydałby się lepszy balans, bo za bardzo premiuje alchemię. Nie dość, że eliksiry czy odwary podbijają statystyki, to jeszcze mogą leczyć. Bez trudu można było tłuc przeciwników znacznie silniejszych. Znaki poza quen przydatne były dopiero w krew i wino po odblokowaniu mutacji, albo na NG+.

Opublikowano

Na gogu chyba z automatu podnosi wersje do complete edition bo wydaje mi się że tam miałem kupioną tylko podstawkę. Ciesze sie na wersje nintendo 2 jest chociaż jakaś minimalna szansa że zrobie w końcu powtórke

Opublikowano

Co ty pedał, w GOTICZKA HEHE będziesz grał? Twardo trzymaj się zasad a nie chorągiewa bo za darmo dali

Opublikowano

Młody przecież ja mam 100% w tej perle na ps4 i zebraną całą kontrabande na skelige. Mam immunitet na wyzywanie drewniaczka 3 dziki gon od goticzkagigabeta

Opublikowano

Takim antypolakom powinni kazać płacić pełną cenę!

Opublikowano
1 godzinę temu, elvis004 napisał(a):

28.08 może się dowiemy czegoś więcej:

44bfd558dd9de0127ca899dd3f110a91.jpg

A dzisiaj? lol

image.png

W ogóle po co osobny temat na DLC i grę, śmietnik...

Opublikowano

Przydałby się pstrykacz z MIB, żeby zapomnieć to cudo razem z DLC i przejść sobie jak nową gierkę.

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

W ogóle po co osobny temat na DLC i grę, śmietnik...

Oba dodatki miały osobne tematy. Żaden śmietnik - TRADYCJA.