Opublikowano 25 sierpnia25 sie Xbox Play Anywhere czyli gra dostanie wersję na Microsoft Store :) Edytowane 25 sierpnia25 sie przez SnoD
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Kupiłem jakiś czas temu na PC(kiedyś grałem na X) z myślą że oleję kampanię(która mi się przestała podobać po rewelacyjnym Czerwonym Baronie) i skończę dodatki, ale się jakoś nie mogłem zabrać, no to mam motywację :D.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 40 minut temu, bartiz napisał(a):Na Steamie podnieśli cenę z 99zł na 149 xDNa sklepach z kluczami jeszcze można za 29 kupić ale też poszło w górę bo jak patrzyłem podczas pokazu to było jeszcze 17 zł
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Jak mam pudełko na ps4 to remaster też dostanę? :) czy tylko dla tych co kupili cyfrowo
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Koncert był sztos[emoji846] Jest też potwierdzenie modów na konsole, ciekawe co z nich będzie dostępne na konsole
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Nie wiem jak was ale mnie strasznie ucieszyła wiadomość o remasterze Nie wiem tylko czy udźwignę te wszystkie nowości. Ciężko będzie wyrzucić z głowy te ponad 100+ godzin przystosowania do siwego Sprawdzimy i oceniny bo tak czy siak trzeba bedzie sie przyzwyczaić przed dodatkiem z nowymi questami, zadaniami, lokacjami Reedycja..AI podpowiada ze bedzie nowy zestaw trofeow...Struktura trofeów w wersji RemasteredOddzielna lista (Stacking): Gra będzie traktowana jako zupełnie nowa aplikacja. Oznacza to, że jeśli zdobyłeś już platynę w klasycznej wersji na PS4 lub PS5, w wersji Remastered będziesz mógł zdobyć kolejne, zupełnie nowe trofeum platynowe.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 22 minuty temu, Plugawy napisał(a):Jak mam pudełko na ps4 to remaster też dostanę? :) czy tylko dla tych co kupili cyfrowoRaczej chodzi tylko o bieżącą generację.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Chodziło mi o wersje ps4 odpalana na ps5. Tak jak jest teraz ulepszenie do ps5 to będzie remaster.
Opublikowano 25 sierpnia25 sie 4 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):Raczej chodzi tylko o bieżącą generację.Nie zupełnie... Remaster jest dostepny dla wszystkich wersji gry ale zadziała tylko na sprzetach obecnej generacji. Potrzebna jest jakakolwiek gra i konsola nowej generacji. Przynajmni3j ja to tak rozumiem
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Przydałby się lepszy balans, bo za bardzo premiuje alchemię. Nie dość, że eliksiry czy odwary podbijają statystyki, to jeszcze mogą leczyć. Bez trudu można było tłuc przeciwników znacznie silniejszych. Znaki poza quen przydatne były dopiero w krew i wino po odblokowaniu mutacji, albo na NG+.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Na gogu chyba z automatu podnosi wersje do complete edition bo wydaje mi się że tam miałem kupioną tylko podstawkę. Ciesze sie na wersje nintendo 2 jest chociaż jakaś minimalna szansa że zrobie w końcu powtórke
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Co ty pedał, w GOTICZKA HEHE będziesz grał? Twardo trzymaj się zasad a nie chorągiewa bo za darmo dali
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Młody przecież ja mam 100% w tej perle na ps4 i zebraną całą kontrabande na skelige. Mam immunitet na wyzywanie drewniaczka 3 dziki gon od goticzka
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 1 godzinę temu, elvis004 napisał(a):28.08 może się dowiemy czegoś więcej:A dzisiaj? lolW ogóle po co osobny temat na DLC i grę, śmietnik...
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Przydałby się pstrykacz z MIB, żeby zapomnieć to cudo razem z DLC i przejść sobie jak nową gierkę.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):W ogóle po co osobny temat na DLC i grę, śmietnik...Oba dodatki miały osobne tematy. Żaden śmietnik - TRADYCJA.