Opublikowano 26 sierpnia26 sie Ostatnio to robiłem:Zainstaluj wersję PS4 i spaczuj do najnowszej łatkiZaloguj się na koncie CD projekt Red i odbierz nagrodyWłącz grę na ps4 z starym zapisie i zapisz grę z najnowszym patchem.Przenieś sejwa do chmuryWłącz wersję ps5Zaloguj się na koncie CD projekt RedZnajdź save z ps4Nie troluje dzisiaj do robiłem z pomocą YouTubeProściej się nie dało Edytowane 26 sierpnia26 sie przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 30 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Ostatnio to robiłem:Zainstaluj wersję PS4 i spaczuj do najnowszej łatkiZaloguj się na koncie CD projekt Red i odbierz nagrodyWłącz grę na ps4 z starym zapisie i zapisz grę z najnowszym patchem.Przenieś sejwa do chmuryWłącz wersję ps5Zaloguj się na koncie CD projekt RedZnajdź save z ps4Nie troluje dzisiaj do robiłem z pomocą YouTubeProściej się nie dało Nie lepiej zaczac Nowa Gre w nowym wydaniu i cieszyc sie nia pełną piersią
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Just now, MEVEK said:Nie lepiej zaczac Nowa Gre w nowym wydaniu i cieszyc sie nia pełną piersią Tak zrobię na premierę remastera.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 51 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Ostatnio to robiłem:Zainstaluj wersję PS4 i spaczuj do najnowszej łatkiZaloguj się na koncie CD projekt Red i odbierz nagrodyWłącz grę na ps4 z starym zapisie i zapisz grę z najnowszym patchem.Przenieś sejwa do chmuryWłącz wersję ps5Zaloguj się na koncie CD projekt RedZnajdź save z ps4Nie troluje dzisiaj do robiłem z pomocą YouTubeProściej się nie dało Jak człowiek czyta takie kombinacje to zaczyna doceniać Xboxowe Smart Delivery
Opublikowano 26 sierpnia26 sie CHŁOPAKI JA WAM NAPISAŁEM TUTAJ TEN KOŃCOWY ETAP KTÓRY JEST NAJŁATWIEJSZY WŁAŚNIE MI SIE PRZYPOMNIAŁOJESLI KTOS GRAŁ NA PS4 DEKADE TEMU MUSI SIE UPEWNIĆ ZE POSIADA SEJVA W CHMURZE PLAYSTATION ORAZ POSIADA AKTYWNEGO PLUSA W TYM MOMENCIE BO PEWNIE NIE BĘDZIESZ MÓGŁ GO ŚCIĄGNĄĆ I ZROBIĆ ETAPU KTÓRY WLASNIE NAPISAŁEM.TLDRW trosce o swoje zdrowie psychiczneLepiej zagrać od nowa
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Mi pokazuje że nie mam dodatków kupionych więc nie mogę nawet savea włączyć… w sklepie na ps5 też nie mogę wyszukać dodatku do PS4.Co to są za konsoleeeeTrzeba odkupić PS4 żeby save zgrać.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Matko - całe szczęści miałem jakiś Save jeszcze przy koncówce serca z kamienia i udało się go wczytać - Gerald na 37 poziomie, wiec jestem gotowy na dodatek!Kiedy dokładnie wychodzi? Którym się strzela?
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Ja kupilem xboxa one z wiedzminem w 2015 roku. Wystarczyło zalogować sie na konto cdpr najpierw na series x i potem na pc i miałem oryginalnego sejwa sprzed 11 lat na pc. TYLE
Opublikowano 26 sierpnia26 sie pewnie zaszokuje to całe forum ale nadal nie przeszedłem serca z kamienia ani krwi i wina, a nawet nie pamiętam czy ukończyłem podstawę. Pomimo że przeczytałem wszystkie książki jak i opowiadania. Mam na gogu jakieś 157 godzin i za każdym razem bawię się świetnie i bardzo miło że będzie remaster i kolejny dodatek. Może w końcu ogram wszystko ;)
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Ja w całej grze miałam tylko 2 kłopoty: pierwsza to jazda konno i zbugowane zadanie z polowaniem. Reszta to byla topka - ale grałem kilka miesiecy po premierze.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Płotka to do szału mnie doprowadzała tymi nagłymi zatrzymaniami z dupy albo blokowaniem się na byle czym.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie 3 minuty temu, BRY@N napisał(a):Gracze zadowoleni ale akcjonariusze już tak średnio bym powiedziałTo raczej wina przesunięcia W4 na 2028.
Opublikowano piątek o 09:204 dni Oglądam stream ze Switcha. Oni dodali całe nowe sterowanie na odpiętych joyconach, nazywa się to "dual grip". Jestem pod wrażeniem, że im się chciało i jeszcze rozdają tę grę za darmo. Można wezwać Płotkę przez podniesienie joycona do góry, potem się na nią wsiada i steruje "lejcami" (coś jak "wio!"). :D (trzeba sobie przewinąć, bo to live, grę zaczęli pokazywać jak u mnie było -58 minut, wcześniej jest dużo gadania)GOTY 2026
Opublikowano piątek o 09:294 dni Niesamowite ze gra działa w 60 fpsach na switchu2!EDIT: już mnie wyjaśnili w temacie Switcha!
Opublikowano piątek o 09:344 dni Lejcami można się bawić, można strzelać z kuszy, można rzucać bomby, ale nie ma machania mieczykiem :( Kurde, liczyłem na coś jak Skyward Sword na Wii. Ale gościu powiedział "not implemented YET", więc kto wie. Na premierę raczej nie będzie, bo został zaledwie miesiąc.Bardzo ładnie wygląda ta gra. Ja na pewno kupuję i zamierzam przejść całego z dodatkami, bo tak jak pisałem, ostatni raz grałem w to 10 lat temu, więc na tyle dawno, że pod pewnymi względami będzie to dla mnie nowa gra. :)
Opublikowano sobota o 12:453 dni Fajnie, że remaster udostępnia od raz dwa dodatki, mimo, że je posiadam. I na xsx i jak na ps5. To jest developer, porządny developer. Reszta studiów mogą im buty czyścić.