Opublikowano 26 sierpnia26 sie Jeszcze mnie nie pojebało, żeby przez 9 godzin oglądać materiały o Wieśku, ale doceniam, że im się chciało.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Przydałby się pstrykacz z MIB, żeby zapomnieć to cudo razem z DLC i przejść sobie jak nową gierkę.Demencja jeszcze przed nami, ale może przynajmniej jakiś nowy pakiecik trofeów, co by było jeszcze przyjemniej. 2 minuty temu, Czokosz napisał(a):Jeszcze mnie nie pojebało, żeby przez 9 godzin oglądać materiały o Wieśku, ale doceniam, że im się chciało.To jest podzielowe na 2 języki, 135 minut...
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 4 razy przeszedłem, mam dość, znam na wylot. Chętnie bym jednak niektóre misje powtórzył.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie ja 3 razy, ale jestem błogosławiony kiepską pamięcią, więc chętnie przejdę czwarty raz w 2027
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Teraz, PiotrekP napisał(a):4 razy przeszedłem, mam dość, znam na wylot. Chętnie bym jednak niektóre misje powtórzył.Planowałem też wejść w samo DLC, bo jednak grałem dosyć niedawno po raz właśnie 4rty (2x PS4, 1x Gog, 1x Steam "Next Gen Edition") natomiast teraz już się zastanawiam, czy przypadkiem nie odpalę remastera, żeby zobaczyć zmiany, a wiadomo, jak się to zakończy, trzeba będzie zrobić Biały Sad, a potem z górki :D.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Niestety ja pamiętam dość dobrze, nie chciałoby mi się robić niektórych zapychaczy, więc pewnie odpuszczę.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Czekam na Complete Definitive Remastered Edition z nową listą Pucharkową - z wielką przyjemnością przejdę znowu grę na poziomie Miecz i Opowieść, a potem Droga ku zagładzie To by było w sumie 8 razy
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Ja przechodziłem 2 razy, ostatni raz był jakieś 4 lata temu, także będzie grane za miesiąc.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Będzie można zacząć od nowego DLC? Czy jak nie mam save na kompie muszę przechodzić wszystko od nowa? XD
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 18 minut temu, easye napisał(a):Będzie można zacząć od nowego DLC? Czy jak nie mam save na kompie muszę przechodzić wszystko od nowa? XDNa czym w to grałeś jak steam i gog masz zapis w chmurze.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Jak poprawili tę walkę kłodami chociaż trochę to może przejdę se po raz pierwszy w grudniu jak będzie posucha hehe
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Ja przeszedłem tylko raz, równe 10 lat temu. W zasadzie jest to okrągła rocznica. Ograne na PS4. Tak że tym razem zamierzam kupić czwarty raz (mam już wersje na PS, Xbox i PC) na Nintendo Switch 2 i ogrywać sobie na zmianę na Switchu 2 i PS5 Pro (widziałem na tej liście, że będą dedykowane usprawnienia) korzystając z mechanizmu cross progression. Pięknie. :) Od paru lat mi chodziło po głowie ponowne przejście, dobrze wyszło, że nie zdążyłem. Mam raczej kiepską pamięć jak @rafanus2 , więc powinno być dobrze. :)
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Przejście Wieśka to taka polska tradycja jak oglądanie Kevina na święta - skonczyłem trzy razy od premiery,za miesiąc oczywiście podejście numer cztery😀
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Mój Geralt na Gryfie z kolekcjonerki już jakichś pęknięć się dorobił. Tylko czekać aż zaczną jakieś kawałki odpadać.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Na czym w to grałeś jak steam i gog masz zapis w chmurze.Chyba jeszcze na PS4...o znalazłem:Piękna platyna w profilu!
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 24 minuty temu, easye napisał(a):Chyba jeszcze na PS4...o znalazłem:Piękna platyna w profilu!Chyba można nawet z PS4 na GOG/Steam, tylko trzeba najpierw zrobić PS5 upgrejd.Zajebiście się zapowiadają zmiany w Gwincie, teraz o tym gadają, nie będzie już typowego "zbierania kart od sprzedawców" tylko więcej szukania i dialogów związanych z samymi kartami.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Ja Gwinta praktycznie olałem. Przy drugim przejściu już chcę w to wejść głębiej. :)
Opublikowano 26 sierpnia26 sie U mnie było z gwintem tak, że za pierwszym razem nie zażarło, ale od drugiego przejścia tak się wciągnąłem, że zawsze jak wracam do Wieśka to nigdy nie pomijam żadnej partii. Kusi mnie w ogóle od jakiegoś czasu, żeby zabrać się za Thronebreaker od Redów.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Miałem podobnie, za pierwszym razem olałem kompletnie, ale za drugim razem się wkręciłem. Tylko też nie od początku rozgrywki, a gdzieś po 1/3, więc przegapiłem trochę unikalnych kart do wygrana od paru postaci.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 13 minut temu, Czokosz napisał(a):U mnie było z gwintem tak, że za pierwszym razem nie zażarło, ale od drugiego przejścia tak się wciągnąłem, że zawsze jak wracam do Wieśka to nigdy nie pomijam żadnej partii.Kusi mnie w ogóle od jakiegoś czasu, żeby zabrać się za Thronebreaker od Redów.Thronebreaker ma znakomity system karcianki, świetne dialogi, imo to taki fabularny Gwint w sosie Homm, polecam.Nowe interview:
Opublikowano 26 sierpnia26 sie €49.99 preorder remastera na battle.net. Edytowane 26 sierpnia26 sie przez opTa
Opublikowano 26 sierpnia26 sie 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Chyba można nawet z PS4 na GOG/Steam, tylko trzeba najpierw zrobić PS5 upgrejd.Znalazłem save z PS4 ściągam wersje PS5, byłoby fajnie jakby save dało się przenieść gdzieś do ich chmury.