Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo III (PS4)

Featured Replies

Opublikowano

No ja gralem i prawie scalakowalem. Dodatkowa postac i jeden akt mnie akurat nie przekonuje by zaplacic jeszcze raz 250 zl za ta gre, ale zobaczymy...

• Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 71 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Angielsko jezyczna wersja w niczym nie odbiega od polskiej jesli chodzi o nazwy przedmiotow/ elit itp. Sa rownie niedorzeczne i czasami nawet bardziej bezsensowne niz nasze, np. severn insult ??? albo

• Masz na myśli bezsensowne klikanie i zabijanie wszystkiego co się napotka ? przecież podobny przykład PC mają ze StarCraftem wmawiają sobie że to strategia ale to zwykłe Na(pipi) jak najszybciej dużo

• 163 powiadasz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gram na ps3. jestem w 3 akcie na piekle. mialem pewne problemy na poczatku drugiego aktu, ale znalazlem fajny miecz ktory podniosl moj dps z 12 do 30 tysiecy. teraz z kolei ide jak czolg ;D

fajna gierka, na padzie gra sie rewelacyjnie. aczkolwiek raz wyrzucilem cos kolo sprzedawcy i nie moglem podniesc.

Opublikowano

konsolowcy juz mają ten lepszy drop, ponoć też zdarza się wypadanie kilku legend z jednego stwora :D

Opublikowano

Taki itemy wypadają na konsolowej wersji Diablo, wiem bo sam grałem :D

Wut? Że co? Ale.... jak to możliwe? Details friend! O.o

@Orzeszek

Loot 2.0. nie ma nic wspólnego z posiadaniem 30k DPS na Hell, bo to jest imposibru (na PC) ;p

Opublikowano

no sam item ma 1k ataku, 1,5 na sekunde + dodatkowe obrazenia + duza sila na 59 poziomie.

legendarny miecz, wypadl w 2 akcie z jakiegos wypasionego goscia. AH nie ma na konsolach.

http://eu.battle.net/d3/pl/item/doombringer

to ten, ale statsy ma troche inne - lepsze

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chce mi się teraz przeglądać całego tematu, kiedy gra wyjdzie na ps4? Nie miałem styczności z pozycją na ps3, wolałem cierpliwie poczekać na lepszą wersję, ale już się niecierpliwię:P

Opublikowano

jesli wystartuje równo z wersją pctową dodatku to 25.03. a tak to chyba nie wiadomo

Opublikowano

jesli wystartuje równo z wersją pctową dodatku to 25.03. a tak to chyba nie wiadomo

huh, to jeszcze trochę;/ brakuje mi jakiegoś dobrego slashera na ps4;/ a już wogólne dobrego japońskiego rpg:/ No nic trzeba cierpliwie czekać.

Opublikowano

Słyszałem że będzie można zaimportować swoją postać z wersji na PS3. Ja mam pytanie odnośnie trofeów. Czy wersja na PS4 będzie posiadać osobny zestaw. Chciałbym mieć drugiego calaka i od tego zależy mój zakup.

Ogólnie zastanawia mnie czy da się kontynuować kompletowanie platyny w jakiejkolwiek konwersji z PS3 na PS4. Nie mam o tym pojęcia.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnych do pogrania razem w D3 na PS3. Mój PSN to Sedrrak

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PieC juz ma, na kilku portalach przewijala sie data na MAJ (PS4), ale nie wiem ile w tym prawdy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem przyjemne zmiany. Na PS3 brakuje tych aspektów społecznościowych, te gifty i boosty dla gracza z niższym levelem to zmiany w dobrym kierunku.

Opublikowano

Dalej bez daty premiery, pograłem w demo na PS3 i wziąłem na pastgena. Fajnie jak będzie można przenosić postacie między konsolami.