Skocz do zawartości

Diablo III (PS4)

Featured Replies

Opublikowano

Ja już od jakiegoś czasu mam wbity 70ty Wizardem. Lecą paragony i już chyba jest 36ty z tego co pamiętam, rozpoczynam ostre polowanie na sprzęt w adventure mode grając na pierwszym Tormencie. Osobiście polecam ten poradnik:

http://www.reddit.com/r/Diablo3witchdoctors/comments/2ekjcm/debos_early_game_ros_console_guide/

Wyjaśnia jak sobie radzić na początku, jakich błędów nie popełniać i jakie sobie postawić cele na początek po osiągnięciu 70tki.

• Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 65,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Angielsko jezyczna wersja w niczym nie odbiega od polskiej jesli chodzi o nazwy przedmiotow/ elit itp. Sa rownie niedorzeczne i czasami nawet bardziej bezsensowne niz nasze, np. severn insult ??? albo

• Masz na myśli bezsensowne klikanie i zabijanie wszystkiego co się napotka ? przecież podobny przykład PC mają ze StarCraftem wmawiają sobie że to strategia ale to zwykłe Na(pipi) jak najszybciej dużo

• 163 powiadasz

Opublikowano

Kurde wczoraj grałem sam w trybie przygody już na poziomie Mistrz I parę razy zginąłem ;( ale przynajmniej jest jakieś wyzwanie.

Opublikowano

Kurde wczoraj grałem sam w trybie

........nie graj sam, wbijaj do reszty :)

Opublikowano

Ale wczoraj była przerwa w PSN i nawet na imprezę nie mogłem wbić :( a jak wbiłem w końcu do was to po chwili mnie wywaliło.

Opublikowano

Gra ktoś obecnie na HC? Odnoszę wrażenie, że na RoS jest o wiele łatwiej - robię sobie zadania w trybie przygodowym i nawet nie skorzystałem jeszcze z dobrodziejstwa Spirit Vessel (poziom Mistrz).

Opublikowano

Pytanie może noobskie, ale czy da się powiększyć backpack?

Opublikowano

Nie da się, pozbywaj się na bieżąco gemów (skrzynia) i nie noś alternatywnych elementów rynsztunku - miel wszystko pozostałe u kowala na składniki.

Opublikowano

troche zal, ze w najdrozszej wersji gry (gdzie tworcy tak chwala konsole) w zaden sposob nie mozna polaczyc konta, badz wyswietlic swoich postaci na battle.net...

Opublikowano

Wczoraj trafił mi się Rift z The Last Of Us :) i powiem tylko jedno łatwo nie było. Klimacik za(pipi)isty szkoda tylko że jeden poziom i nie zakończyło się jakimś fajnym Bosem 

Opublikowano

Nie da się, pozbywaj się na bieżąco gemów (skrzynia) i nie noś alternatywnych elementów rynsztunku - miel wszystko pozostałe u kowala na składniki.

Tak robię, mam 12 przedmiotów gdy jestem "pusty". Myślałem że można dlatego pytałem.

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa jak podniesc fioletowy przedmiot? W ekwipunku zero itemow a postac mowi ze nie uniesie juz wiecej

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa jak podniesc fioletowy przedmiot? W ekwipunku zero itemow a postac mowi ze nie uniesie juz wiecej

Musisz w bazie w skrzyni balast zrzucać, lub do śmieci jeśli coś jest nic nie warte.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że mam zero przy sobie tzn tylko to co na wyposażeniu. Wszystko wyrzuciłem specjalnie i dalej nie mogę

Opublikowano

Na fioletowo się te Krwawe Odłamki świecą, one są automatycznie podnoszone i dodawane do ekwipunku

Opublikowano

To teraz już rozumiem ,a czy jest jakiś inny sposób na wydanie ich niż loteria przedmiotów?

Opublikowano

Nie ma. Ta ''loteria'' to dobry patent jest, trafilem tam chyba ze 3 itemy z zestawu ognistego ptaka dla mojej czarki i kilka innych fajnych rzeczy.

Opublikowano

Ja wydałem już ok. 400 odłamków i same żółte "rarytasy".

Opublikowano

W jeden wieczor czasami wydaje dwa razy tyle, na torrent 3+ leca jak szalone

Opublikowano

W jeden wieczor czasami wydaje dwa razy tyle, na torrent 3+ leca jak szalone

bo w nocy jest więcej seedów.

yebłem

Opublikowano

pytanie odnosnie setowych itemkow. jest gdzies lista % szans dropienia na roznych poziomach i w ogole % szansy danego przedmiotu? pozatym udalo mi sie juz znalesc 4 przedmioty setowe dla mojego krzyzowca z czego gacie i zbroja raczej do wymiany. i tu pytanie jakie szanse sa pojawienia ich z lepszymi statami..?

Opublikowano

pytanie odnosnie setowych itemkow. jest gdzies lista % szans dropienia na roznych poziomach i w ogole % szansy danego przedmiotu

Jeśli chodzi o szanse na różnych poziomach, to w Diablo nie ma czegoś takiego. Na każdy item masz identyczną szansę dropu w każdym miejscu w grze. Oznacza to , że dany item może polecieć jak rozwalisz beczke w pierwszym akcie , jak również wtedy, kiedy pokonasz Maltaela -Szansa na drop jest identyczna. System losowania itemów jest taki, że podczas zabijania potworów, niszczenia skrzyń itd gra losuje jaki rodzaj itemu wypadnie, biały, niebieski, żółty, legendarny, setowy , kiedy już wylosuje rodzaj, losuje typ itemu, czyli ustala czy bedzie to broń , pancerz, amulet itd.

Opublikowano

Koleś bzdury pisze, jasne ze przy wydropieniu danej legendy jest różnica czy to będzie set czy legenda, dh bedzie miał cięzko wydropić tarcze dla krzyzowca a monk źródło dla czarownika (szansa praktycznie zerowa)

poniżej u1 nie padają legendarne sety klasowe, są też legendy co dropią tylko z okreslonej lokacji (bouties a1 np) jest tez szansa dropu na rodzaj legendy, są legendy co łatwiej dropią i co dropią niezwykle rzadko.