Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Grafika i ilość przechodniów mnie nie obchodzi ja chcę grywalną grę. Co z tego że Infamous był ładny jak był pusty i nieciekawy. Liczę na sandboxa który mnie wciągnie jak AC 4 w tamtym roku !

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 766
  • Wyświetleń 91,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dorwałem Watch_Dogs i wreszcie odpaliłem - jakoś nie mogłem się "zmusić", żeby to zrobić przez kilka dni i teraz bardzo żałuję, że nie ograłem tego wcześniej!   Pierwsze wrażenie lepsze niż mogłem s

• W mojej ocenie Watch_Dogs to jeden z najfajniejszych sandboksów ostatnich lat. Ja bawiłem się bardzo dobrze, mechanika gry bardzo mi się podobała, grafiką byłem pozytywnie zaskoczony - grałem na XO. S

• Ewidentnie gra wydaje się skierowana tylko do osób, które nie wiedzą co to GTA V.

Opublikowano

Nie ma szans żeby gra stojąca w rozkroku między generacjami przebiła graficznie next-genowego Infamous'a. PS3 Second Son by w życiu nie pociągnął, także ludzie opamiętajcie się :) jeśli grafika będzie podobna do ACIV to wystarczy.

...hmmm...w sumie idąc tym tokiem rozumowania to jeśli gra będzie podobna do GTA V to PS3 nam wystarczy.

Już najwyższy czas na zaprezentowanie czegoś nowego, ciekawego i nie stojącego "w rozkroku". Oczywiście Ubisoft ciężko pracujący na wydawniczego trolla obecnej generacji wciska raz po raz gry na sto konsol jednocześnie " bo taniej".

Nie wiem co tam za megatalenty pracują ale te 5 lat pracy to chyba jeden z najbardziej zmarnowanych okresów w historii developingu.

Opublikowano

Ktoś coś na currenty grał? bo nie wiem czy warto brać na premierę na 360.

Zależy co rozumiesz przez current geny, są filmiki z XO (na portalu PPE) i filmiki z PS3 (choćby ten nad Twoim postem).

Opublikowano

Ktoś coś na currenty grał? bo nie wiem czy warto brać na premierę na 360.

Jak w sklepie dostaniesz grę i do tego 200zł od sprzedawcy, to warto.

Opublikowano

jak ktoś chce kupic wd, empik bedzie kombinował z ceną, mam potwierdzoną wersje pc za 99zł w sklepach z bliską konkurencją do 119zł w innych, co do konsolówek brak mi informacji

cena tylko w dniu premiery, tak jak było z gta v i czyms tam jeszcze

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

jak ktoś chce kupic wd, empik bedzie kombinował z ceną, mam potwierdzoną wersje pc za 99zł w sklepach z bliską konkurencją do 119zł w innych, co do konsolówek brak mi informacji

cena tylko w dniu premiery, tak jak było z gta v i czyms tam jeszcze

A nie wiesz jak na PS4 ?

Opublikowano

Czy ktoś wie czy jest jakaś różnica czy kupie season pasa na ps4 z uk czy z us? Wołałbym zapłacić 19USD niż 15GBP

Opublikowano

Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktokolwiek zainteresowałby się tym tytułem gdyby nie miażdżąca oprawa graficzna z pokazu w 2012. Ja na pewno nie gdyż jestem przeciw takim samo przechodzącym się wydmuszkom.

Opublikowano

Czy ktoś wie czy jest jakaś różnica czy kupie season pasa na ps4 z uk czy z us? Wołałbym zapłacić 19USD niż 15GBP

Taka,ze season pass z usa nie bedzie dzialal z gra z eu.
Opublikowano

Taka,ze season pass z usa nie bedzie dzialal z gra z eu.

No to kiepsko. Ale dziękuje za odpowiedź :)

Opublikowano

Jezu jaki sztuczny flejm i hejt na tą grę. Masakra. Ja czekam na swoją kopię, ogram to się wypowiem. Nie oglądałem zbyt wielu materiałów, ale mniej więcej wiem na co się nastawiać. Nie wiedzę w niej nic co można by aż tak hejtować. Downgrade graficzny też mnie nie rusza, bo już dawno zacząłem z dużym dystansem podchodzić do materiałów, zapowiedzi itp. Nie oglądam tego dużo, bo nie chcę spoilerów. Szybko decyduję, czy dam tytułowi szansę i tyle...

Podobno na curretgenach gra ma wyglądać jak na high w PC. Brzmi obiecująco, byle framerete trzymał poziom i najważniejsze - liczę na ciekawą i rozbudowaną mechanikę gry i porywające misje :)

Opublikowano

liczę na ciekawą i rozbudowaną mechanikę gry i porywające misje :)

Na to bym za bardzo nie liczył , pewnie będzie ten sam poziom co w AC w tej kwestii.

Opublikowano

To jeśli będą to nowe (względem AC, a nie kopia 1:1) rzeczy, ale porównywalne atrakcyjnością do najlepszych części AC to mi styknie. Na prawdę nie oczekuję mesjasza goty czy inne koty. Dobrego szpila i tyle. Wiem jakie gry robi ubi i myślę, że się nie zawiodę.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Pamiętacie to "genialne" posunięcie marketingowe Ubisoftu?  :D

1230084_621441094560840_944204823_n.jpg

nie dość, że miała być w listopadzie to jeszcze aspirować do gry, przy której GTA V to pikuś...

Edytowane przez milekp

Opublikowano

No pamietamy - tak sie wystraszyli tego GTA V, ze musieli jeszcze popracowac nad swoja gra bo by ich wszyscy wysmiali.