Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ciężko coś doradzić w takiej grze jak DriveClub poza tym, że musisz lepiej opanować Regere ;) 3 sekundy to sporo, ale trening czyni cuda, także się nie poddawaj, tym bardziej jak zrobiłeś całą resztę, więc teoretycznie trudniejsze rzeczy.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 654,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano
11 minut temu, giger_andrus napisał:

Wyjątkowo mi nie siedzi to auto.

Zerkne co to za wyścig i coś może się wymyśli;)

Jak auto nie siedzi to mniej gazu dawaj na wyjściu, najlepiej wciskaj go szybko. Dużo czasu można zyskać na ścięciu przedostatniego zakrętu

Edytowane przez Szymek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do konca miesiaca macie okazje kupic wersje cyfrowa (no i chyba DLC) bo Driveclub znika z PS Store

Opublikowano

Ostatni dzwonek

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Ostatni dzwonek

Jeśli dobrze widzę to w PL już jej nie ma na PSS (z poziomu przeglądarki).

Opublikowano

Oficjalnie Driveclub na zawsze w serduszkach [*]

Cudownie się jeździło na party :lapka: 

Opublikowano
Oficjalnie Driveclub na zawsze w serduszkach [*]

Cudownie się jeździło na party :lapka: 
Jeździć można do końca marca 2020.
Opublikowano

Jeden z najgłupszych ruchów Sony w tej generacji z zamknięciem Evolution, takie DC2 na PS5 wziąłbym bez popity

Opublikowano

:whyyy: 600 godzin w Drivedeszcza przeyebałem więcej tylko w Tekkena 3 za czasów psx,a a oni  nawet serwery zamykają i studio developerskie rozgonili. :nvmnd:

Opublikowano

serwery jeszcze do marca 2020, wiec mozna pograc i zdobyc online trofea (3 byly jak dobrze pamietam) gorzej z DLC bo juz nie do kupienia

Opublikowano

R.I.P. Driveclub DLC, chociaż z drugiej strony to nie żal bo tylko wybierasz najlepszą furę i jedziesz, zero tuningu czy czegokolwiek co mogłoby przechylić szalę zwycięstwa.

Opublikowano

I całe szczęście, bez zbędnego pieprzenia, wybierasz furę i wio.

Opublikowano

No dokładnie. Liczy się po prostu skill, a nie jakieś tuningowanie, co można porównać po prostu do levelowania postaci w RPGu.

Opublikowano

Mi też to pasowało. Nie marnowałeś czasu w opcjach szukając ustawień zawieszenia. Tylko wsiadasz i uczysz się toru. Piękne. :wub:

Opublikowano

No jak każdy, kto wciągnął się w DC. Może jakieś forumkowe ściganko?

Opublikowano

Panowie, troszkę wstyd się przyznać ale nigdy nie grałem w DC. Jakoś tak przegapiłem ten tytuł kompletnie i w pewnym stopniu też nie bardzo miałem na niego chęć.

Ostatnio jednak trafiłem na coś takiego....

... i rozbiło mnie to kompletnie. Serio, jestem pod wrażeniem. Pytanie w związku z tym: w jaki dodatek/wersję gry inwestować by mieć dostęp do tego typu maszyn? Istnieje w ogóle jakaś edycja kompletna tej gry? Bo z tego co słyszałem samych dodatków chyba już nie można pobierać, a "golas" nie zawierał motocykli chyba.

Opublikowano

Jedyne rozsądne wyjście to poprosić jakiegoś znajomego o udostępnienie konta z wszystkimi dodatkami.

Opublikowano

Daliby to z season passem do ps+ to by gierka odżyła na kilka miesięcy, a tak krzyż na drogę [*]

Opublikowano

Jestem zniesmaczony. Wiedziałem, że zamykają serwery w marcu, ale w opisie nie było nic napisane o o usuwaniu gry z PS store... Zostały mi 2 dlc do ściągnięcia i bym miał 100%... wracam do gry wczoraj, patrzę, jakieś coming soon, ok myślę - DLC za darmo! ale wszedłem na neta a tu taki zonk... NA PS store US gra i dlc są jeszcze dostępne ale chcą mi zaakceptować żadnej formy płatności, ani karty ani PayPal (bo żadno nie jest zarejestrowane w US).

W związku z powyższym, jest tu jakiś sheringowy kącik co bym mógł ściągnąć DLC od kogoś?

PS. wybaczcie, nie było mnie na forumz z kilka lat, dopiero sie teraz odzywam jak potrzebuję pomocy...

Jakieś pomysły?

Opublikowano

DLC z US PSN i tak nie bedzie dzialac z wersja EU gry

a paypal działa jak założysz nowe konto paypal z US adresem 

Edytowane przez Labtec