Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Zdecydowanie warto, ja teraz bez tych nakładek nie dałbym rady grać.
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Jeśli kogoś denerwuje light bar http://allegro.pl/naklejka-so-light-bar-ds4-ps4-lightbar-dualshock-4-i4153518934.html
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Taśma izolacyjna z pewnością wala się u każdego w domu. Co za jakiś czas okaże się zbędne ponieważ po następnym update będzie można do światło wyłączyć.
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu. Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe?
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Taśma izolacyjna z pewnością wala się u każdego w domu. Co za jakiś czas okaże się zbędne ponieważ po następnym update będzie można zmienić natężenie światła. fixed
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Zdrapała wam sie ta nalepka z tyłu pada z kodem kreskowym? Ja mam całą poszkrobaną na biało i chyba ją odkleje całkowicie.
Opublikowano 16 kwietnia 201411 l A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu. Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe? wklęsłe, ale te niższe.
Opublikowano 16 kwietnia 201411 l OK jak tak patrzę pod światło to już widzę różnicę między lewą a prawą gałką, a konsolę mam dopiero 2 miechy i grałem w 3 gry XD
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Witam, PS4 mam od tygodnia i tigerry zaczęły skrzypiec czy to powód aby wymienili pad na nowy? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Dzięki zobaczymy dam jemu czas na rozbrykanie się. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l Mi również skrzypiały, i to mocno. Rozkręciłem, wyjąłem gumki, przetarłem i nie skrzypią. Wykonanie pada jest rewelacyjne, ale środek to już nie taka wysoka półka niestety... Pad od XO od środka wydaje się ciut lepiej zrobiony.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Witajcie, kupiłem konsole dwa tygodnie temu a do konsoli dokupiłem drugiego pada (w sklepie z grami nie w żadnym firmowym z elektroniką) oraz oryginalną ładowarkę do padów. I teraz pytanie mam takie kiedy ładuje oba pady ( a wystarczy ładowarkę wyciągnąć z prądu i już zaczyna pady rozładowywać) to lightbary wyraźnie różnią się kolorem tzn pomarańczowy oznaczający ładowanie na jednym z padów jest wyraźnie żywszy i wyraźniejszy. Też tak macie? Czy może mnie udało się na jakąś podróbkę załapać? miestety nie wiem który pad jest który bo pomieszałem je po zakupie...
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Zastanawiam się nad rozkręceniem pada, wywaleniem gałek i wstawieniem tych z DS3. Trzeba będzie coś przerabiać czy są plug&play?
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Panowie, mam prośbę - w obawie przed zniszczeniem lewej gałki analoga chciałbym zakupić jakieś nakładki na analogi. Czy możecie podrzucić konkretne modele nakładek (lub linki do aukcji/sklepów itd.), które są sprawdzone i w 100% dobre jakościowo i wytrzymałościowo?
Opublikowano 1 maja 201410 l Jaką polecacie baterię do ds4? bo chce wymienić na mocniejszą. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 maja 201410 l jeszcze tego nie testowałem, ale ponoć idealnie pasuje taa z DS3, tak wiec ta polecam zakupić. wydłuża żywotność do 14hrs. Edytowane 1 maja 201410 l przez MEVEK