Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Featured Replies

Opublikowano

Zdecydowanie warto, ja teraz bez tych nakładek nie dałbym rady grać.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 113,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zobaczcie na co sie porwałem...         Jak na moje pierwsze malowanie to nawet daje rade, co ? DS4 został pomalowany czerwonym PlastiDip'em. Bajer ten nadaje sie do przeróżnych zastosowań,

• Z dziennika DualShock 4 mechanika Wymiana 3 minuty Baterie w blistrach są naładowane Testy żywotności rozpoczęte    

• Było już pisane ale powtórzę : to zależy od kwasowości twojego potu. Mi np. nie ścierają się gumki. Również z premierowego pada do ps4 przez caly okres użytkowania nie miałem problemów, a mojemu bratu

Opublikowano

Taśma izolacyjna z pewnością wala się u każdego w domu. Co za jakiś czas okaże się zbędne ponieważ po następnym update będzie można do światło wyłączyć.  :yes:

Opublikowano

A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu.

Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe?

Opublikowano

Taśma izolacyjna z pewnością wala się u każdego w domu. Co za jakiś czas okaże się zbędne ponieważ po następnym update będzie można zmienić natężenie światła.  :yes::thumbsup:

fixed

Opublikowano

Zdrapała wam sie ta nalepka z tyłu pada z kodem kreskowym? Ja mam całą poszkrobaną na biało i chyba ją odkleje całkowicie. 

Opublikowano

A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu.

Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe?

wklęsłe, ale te niższe.

Opublikowano

jak pisze bartiz, tylko te wklęsłe podobne do tych z xboxa 360

Opublikowano

OK jak tak patrzę pod światło to już widzę różnicę między lewą a prawą gałką, a konsolę mam dopiero 2 miechy i grałem w 3 gry XD

Opublikowano

Witam, PS4 mam od tygodnia i tigerry zaczęły skrzypiec czy to powód aby wymienili pad na nowy?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki zobaczymy dam jemu czas na rozbrykanie się.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi również skrzypiały, i to mocno. Rozkręciłem, wyjąłem gumki, przetarłem i nie skrzypią. Wykonanie pada jest rewelacyjne, ale środek to już nie taka wysoka półka niestety... Pad od XO od środka wydaje się ciut lepiej zrobiony. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie,

kupiłem konsole dwa tygodnie temu a do konsoli dokupiłem drugiego pada (w sklepie z grami nie w żadnym firmowym z elektroniką) oraz oryginalną ładowarkę do padów. I teraz pytanie mam takie kiedy ładuje oba pady ( a wystarczy ładowarkę wyciągnąć z prądu i już zaczyna pady rozładowywać) to lightbary wyraźnie różnią się kolorem tzn pomarańczowy oznaczający ładowanie na jednym z padów jest wyraźnie żywszy i wyraźniejszy. Też tak macie? Czy może mnie udało się na jakąś podróbkę załapać? miestety nie wiem który pad jest który bo pomieszałem je po zakupie...

Opublikowano

Zastanawiam się nad rozkręceniem pada, wywaleniem gałek i wstawieniem tych z DS3. Trzeba będzie coś przerabiać czy są plug&play?

Opublikowano

Panowie, mam prośbę - w obawie przed zniszczeniem lewej gałki analoga chciałbym zakupić jakieś nakładki na analogi. Czy możecie podrzucić konkretne modele nakładek (lub linki do aukcji/sklepów itd.), które są sprawdzone i w 100% dobre jakościowo i wytrzymałościowo? :(

Opublikowano

Jaką polecacie baterię do ds4? bo chce wymienić na mocniejszą.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jeszcze tego nie testowałem, ale ponoć idealnie pasuje taa z DS3, tak wiec ta polecam zakupić.

wydłuża żywotność do 14hrs.

Edytowane przez MEVEK