Mikado 0 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Watch Dogs Edycja Dedsec Cytuj Odnośnik do komentarza
Grecoc 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nowy dragon age Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) The Swapper. bardzo polecam, rewelacyjna gra w tym miesiącu w Plusie. Do tego Rayman Legends (potwornie ddużo leveli) i First Light do splatynowania. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
Laptok 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Destiny (30 lvl) i Driveclub (7 lvl), dla gości PES 2015, a na odstresowanie GTA V Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin2826 1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Aktualnie W Diablo 3, troche w Destiny przymierzam sie do zakupu Infamous Second Son. Ukończyłem First Light i gierka jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Aktualnie Far Cry 4. Gra poraża grafiką , oraz zniechęca wtórnością i słabszymi misjami w stosunku do 3 części. Czekam na last light !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Głównie multi w Killzone Shadow Fall, a że jestem cienki jak sik pająka w fps-y, to czeka mnie długa droga aż będę w to grał normalnie... Ogólnie gra się fajnie, mapy są ciekawe, ale bardziej preferuję te w cięższych klimatach (tam o dziwo zaliczam mniej zgonów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja czekam na The Order, i gram w Destiny . Hunter 28lvl. szukam ekipy na tygodniówki i na raidy PSN id: AgnstiC Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Aktualnie gram sobie w niszczatora Czyli Dying Light. PlayStation 4. Gram sobie też w Far Cry 4. Czekam na THE ORDER 1886. JEST DOBRZE. PLAYSTATION 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
capoeritos 0 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Rogue Legacy. Była za free na + to sobie pacnąłem w DOWNLOAD i tak weekend przeleciał Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) skończyłem GTA i usiadłem po przerwie do Sherlock Holmesa, świetny tytuł w przerwach DriveClub i GTA Online Edytowane 8 Lutego 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 GTA Online i jakby ktoś chciał zdobyć trofeum za rajd ten z pilotem albo zabicie nasłanego złodzieja, zapraszam. Losowi gracze na serwerze nie chcą się ścigać w tym trybie oraz nikt na mnie złodzieja do tej pory nie nasłał. DriveClub i na bank kupię kiedyś przepustkę sezonową. Na razie długa droga by ukończyć podstawkę, więc ciśnienia nie ma. NBA 2k15 od premiery i końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Binding of Isaac, Nba2k15 i jeszcze raz Binding of Isaac (rywalizacja z dziewczyną, ma prawie wszystkie zakończenia już i sporo challange'y też przeszła ). No i odświeżam sobie I:Second Sona. Wypadałoby też dokończyć Dragon Age'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dying Light, apotheon, transistor,thief Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pogralem troche w DC i na tym skonczylem przygode z ta gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Bo jestes pewnie cienki w nia. Tak to jest jak sie gra z cofaniem, zielonymi liniami i za kazda rozwalke dostaje kudosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Destiny (jestem uzależniony), Driveclub okazyjnie (bardzo dobra gra, genialna grafika), FIFA 15 UT, dzisiaj zaczynam DA: Inkwizycja. W kolejce na poczęte GTA 5, Transistor, Apotheon, Infamous Last Light. Tak, na PS4 nie ma w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
BlukeR 41 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzień w dzień wyzwania forumowe w Driveclub. (80% czasu) Do tego TLoU na najwyższym poziomie (wyszedłem właśnie z Muzeum). (10%) Meczyki online z kumplami w FIFE15. (10%) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Bo jestes pewnie cienki w nia. Tak to jest jak sie gra z cofaniem, zielonymi liniami i za kazda rozwalke dostaje kudosy. AI jest do bani, dostaje punkty karne jak auta we mnie się wpieprzają, po zderzeniu ciężko trafić na podium, żałosna i nudna gierka. Wolę pograć w FH2 bo przynajmniej jest fun z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mnie idea Horizon pasuje ale bardziej taka z jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
sterling 11 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 GTA V again Pozyczyłem od kumpla z ciekaowści, bo ze 100h obryłem z ta grą na PS3, a tu strzał w pysk od razu i chcę to znów skonczyc raz jeszce na PS4. cudna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
osiosek 0 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 driverclub 3 raz tlou plants vs zombie gry z plusa lutowego no i czekam na order Cytuj Odnośnik do komentarza
madith 7 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Głównie Desinty, czasem w coś z + Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Obcnie driveclub i pes. Forumkowe zmagania w obydwu tytułach. Dodatkowo zakupiłem raymana. Aż dziwne, że to gra ubiszrotu, kozacka platformówka, genialny desing leveli. Jedyna wada to niski poziom trudności w stosunku do platformówek od nintendo, ale ciężko im dorównać pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 AC 4. Myślałem, że mity o długości tej gry oraz "wątku" pirackim są mocno przesadzone i w weekend postanowiłem ją napocząć. Po 10h mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że nic tu nie było przesadzone. Długość tej gry to jakaś masakra - po 10h gry 16% ukończenia i 4 sekwencja z 14 bodajże - a ze statku prawie się nie schodzi. Zdecydowanie bardziej byłbym zadowolony z większej możliwości chodzenia po lądzie w wątku głównym, jak to miało miejsce w poprzednich odsłonach, co by nie mówić, tej bardzo dobrej serii. Jak tak dalej to będzie wszystko szło w grach Ubisoftu, to niebawem AC przemieni się w rpg/sandbox/strategię. Trochę za dużo tutaj do roboty i co gorsze za dużo w tych grach, tego samego co w innych grach...tej samej firmy. Czy to FC, czy to AC, czy WD wszystko to samo, tylko realia inne i perspektywa. Obudź się ubiszrocie. Może stwórz w końcu coś....nowego? No cóż. Do środowej premiery (a może jak z The Order: 1886, dorwę dzień wcześniej) Bloodborne chyba nie zdążę jej jednak przejść. Co nie zmienia faktu, że stawiam ją - póki co - na 3 miejscu Asasynowej rodzinki, za 2 i Brotherhood. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi