Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

Watch Dogs Edycja Dedsec :greeting:

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 332,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

The Swapper. bardzo polecam, rewelacyjna gra w tym miesiącu w Plusie. Do tego Rayman Legends (potwornie ddużo leveli) i First Light do splatynowania. 

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Destiny (30 lvl) i Driveclub (7 lvl), dla gości PES 2015, a na odstresowanie GTA V :)

Opublikowano

Aktualnie W Diablo 3, troche w Destiny przymierzam sie do zakupu Infamous Second Son. Ukończyłem First Light i gierka jest mega

Opublikowano

Aktualnie Far Cry 4. Gra poraża grafiką , oraz zniechęca wtórnością i słabszymi misjami w stosunku do 3 części. Czekam na last light !!!

Opublikowano

Głównie multi w Killzone Shadow Fall, a że jestem cienki jak sik pająka w fps-y, to czeka mnie długa droga aż będę w to grał normalnie... Ogólnie gra się fajnie, mapy są ciekawe, ale bardziej preferuję te w cięższych klimatach (tam o dziwo zaliczam mniej zgonów).

Opublikowano

Ja czekam na The Order, i gram w Destiny . Hunter 28lvl. szukam ekipy  na tygodniówki i na raidy :) PSN id: AgnstiC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie gram sobie w niszczatora Czyli Dying Light.

PlayStation 4. Gram sobie też w Far Cry 4.

Czekam na THE ORDER 1886. JEST DOBRZE.

:good:  :shok:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:  :i_am_so_happy:

PLAYSTATION 4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rogue Legacy.

Była za free na + to sobie pacnąłem w DOWNLOAD i tak weekend przeleciał  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

skończyłem GTA i usiadłem po przerwie do Sherlock Holmesa, świetny tytuł

w przerwach DriveClub i GTA Online :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

GTA Online i jakby ktoś chciał zdobyć trofeum za rajd ten z pilotem albo zabicie nasłanego złodzieja, zapraszam. Losowi gracze na serwerze nie chcą się ścigać w tym trybie oraz nikt na mnie złodzieja do tej pory nie nasłał.

DriveClub i na bank kupię kiedyś przepustkę sezonową. Na razie długa droga by ukończyć podstawkę, więc ciśnienia nie ma.

NBA 2k15 od premiery i końca nie widać :)

Opublikowano

Binding of Isaac, Nba2k15 i jeszcze raz Binding of Isaac (rywalizacja z dziewczyną,  ma prawie wszystkie zakończenia już i sporo challange'y też przeszła :D ). No i odświeżam sobie I:Second Sona. Wypadałoby też dokończyć Dragon Age'a.

Opublikowano

Pogralem troche w DC i na tym skonczylem przygode z ta gra.

Opublikowano

Destiny (jestem uzależniony), Driveclub okazyjnie (bardzo dobra gra, genialna grafika), FIFA 15 UT, dzisiaj zaczynam DA: Inkwizycja. W kolejce na poczęte GTA 5, Transistor, Apotheon, Infamous Last Light. Tak, na PS4 nie ma w co grać :)

Opublikowano

Dzień w dzień wyzwania forumowe w Driveclub. (80% czasu)

Do tego TLoU na najwyższym poziomie (wyszedłem właśnie z Muzeum). (10%)

Meczyki online z kumplami w FIFE15. (10%)

Opublikowano

Bo jestes pewnie cienki w nia. Tak to jest jak sie gra z cofaniem, zielonymi liniami i za kazda rozwalke dostaje kudosy.

AI jest do bani, dostaje punkty karne jak auta we mnie się wpieprzają, po zderzeniu ciężko trafić na podium, żałosna i nudna gierka. Wolę pograć w FH2 bo przynajmniej jest fun z gry ;)

Opublikowano

GTA V again

Pozyczyłem od kumpla z ciekaowści, bo ze 100h obryłem z ta grą na PS3, a tu strzał w pysk od razu i chcę to znów skonczyc raz jeszce na PS4. cudna gra

Opublikowano

driverclub   3 raz tlou    plants vs zombie  gry z plusa lutowego  no i czekam na order

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obcnie driveclub i pes. Forumkowe zmagania w obydwu tytułach. Dodatkowo zakupiłem raymana. Aż dziwne, że to gra ubiszrotu, kozacka platformówka, genialny desing leveli. Jedyna wada to niski poziom trudności w stosunku do platformówek od nintendo, ale ciężko im dorównać pod tym względem.

Opublikowano

AC 4.

Myślałem, że mity o długości tej gry oraz "wątku" pirackim są mocno przesadzone i w weekend postanowiłem ją napocząć. Po 10h mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że nic tu nie było przesadzone. Długość tej gry to jakaś masakra - po 10h gry 16% ukończenia i 4 sekwencja z 14 bodajże - a ze statku prawie się nie schodzi. Zdecydowanie bardziej byłbym zadowolony z większej możliwości chodzenia po lądzie w wątku głównym, jak to miało miejsce w poprzednich odsłonach, co by nie mówić, tej bardzo dobrej serii.

Jak tak dalej to będzie wszystko szło w grach Ubisoftu, to niebawem AC przemieni się w rpg/sandbox/strategię. Trochę za dużo tutaj do roboty i co gorsze za dużo w tych grach, tego samego co w innych grach...tej samej firmy. Czy to FC, czy to AC, czy WD wszystko to samo, tylko realia inne i perspektywa. Obudź się ubiszrocie. Może stwórz w końcu coś....nowego?

No cóż. Do środowej premiery (a może jak z The Order: 1886, dorwę dzień wcześniej) Bloodborne chyba nie zdążę jej jednak przejść. Co nie zmienia faktu, że stawiam ją - póki co - na 3 miejscu Asasynowej rodzinki, za 2 i Brotherhood.