Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

No platynki z youtube to jest sam skill i warto sie tym pochwalić!

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 331,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

Mevek wydajesz sie ok kolesiem, ale mam wrazenie, ze trafiles do zlego srodowiska za mlodu i przez to nie ogarniasz czasem co robisz. To juz tak odchodzac od robienia tej platyny.

Opublikowano

Cos w tym jest. Wracajac do platyny to dam se jaja obciac, ze nie ma na forum goscia ktory zaliczyl gre bez poradnika.

Opublikowano

No platynki z youtube to jest sam skill i warto sie tym pochwalić!

Musze Cie rozzłościć Bartku. Własnie zaliczylem challenge w The Witness, ktorego po patchu, nie da sie zatrzymać. Tak, wiec Honor obroniony.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Obecnie gram w Mafia 3, no gra nie powiem, jest do bólu generyczna i powtarzalna, ale jest frajda z zabijania kolesi z bronią z tłumikiem, a także jazda samochodami, zwłaszcza jak włączysz symulację to jest ok. Nie to, co było w WD2.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dalej męczę multi Titanfall 2, kończe powoli DiRT4 no i jeszcze Freedom Cryi No Man's Sky. Od Just Cause 3 sie odbiłem, ale może dam grze kolejną szansę.

Opublikowano

Dirt Rally, chyba najtrudniejsze mistrzostwa rajdowe za kierownica Audi Quatrro w Group B [4WD].

Stardev walley, piekny symulator rolnika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szarpię w następujące gierki:

-Rime - śliczne to i w moim guście, ale duszy tu niestety nie ma. Niemniej jak ktoś kocha Ico i inne Podróże, to zagrać musi. Bardzo przyjemna przygoda i fajne zagadki. Jedynym minusem jest fatalna optymalizacja. Ponoć na PS4 nie jest jeszcze tak źle.

-Jak & Daxter HD - za darmo dawali do nowego Uncharted to wziąłem. Na PS3 rozgrzebałem i porzuciłem to przynajmniej tutaj zrobię platynę. Gierka rewelacyjna, piękna i w ogóle, ale kamera potrafi czasem wkurzyć.

-Mass Effect Andromeda - ja nie wiem, czy za każdym razem coś musi być zje.bane w kolejnym ME? Tym razem lista grzechów jest dość długa - szarpiąca animacja, tragiczna auto-osłona i najgorszy idiotyzm - always online w singlu żeby wpadały trofea (stałe połączenie z serwerami EA). Niby pikuś ale oczywiście niektórzy gracze mają problem i gra działa w trybie offline. Straciłem godzinę na różnych forach, supportach i grzebiąc w ustawieniach routera. I nic. Puściłem więc internet z komórki, jak radził jeden typek. I zadziałało. Kurcze pieczone, niech ktoś zaora to całe EA, co za dziadostwo! A sama gra wciąga jak bagno, chce wszędzie wejść i z każdym pogadać. Nie przeszkadza mi że nie ma Sheparda i spółki.

Edytowane przez _A_

Opublikowano

Mass Effect Andromeda. Nie wiem czemu większość narzeka na tą grę. Ma swoje wady ale mi się gra o wiele lepiej niż np. w ostatni deus ex, który mnie wynudził niemiłosiernie. Poprzednią trylogię ME ograłem i żałuję, że ta część nie będzie kontynuowana.

Opublikowano

Everybody's Golf. Niby tylko wbijanie piłeczki do dołka ale ile w tym miodu..

Opublikowano

Zacząłem dzisiaj Jak and Daxter dodawany do U:TLL i pomimo archaizmów (emulacja PS2) gra się bardzo fajnie. Gdyby zrobili remake na silniku Uncharted albo Ratcheta to :banderas:

Z pozostałych to dalej ćwiczę skilla w Nex Machina i masteruje Matterfall, co trzy dni odpalając multi Uncharted i nieśmiertelne Rocket League, a raz w tygodniu Resogun.

Przymierzam się też do kolejnego przejścia Borderlandsów (BL2 i TPS) z utęsknieniem wyczekując konkretów odnoście BL3 albo remastera jedynki.

Opublikowano

Jakby co to piszę się na coopa w B2 :lapka:

Opublikowano

The Escapists 2 , jedynka mnie ominęła, ale dwójka bardzo pozytywnie jak na razie. COOP online jak i lokalny mocno na plusa.

Opublikowano

Wolfenstein: New Order. Pożyczyłem i męczę. Na początku było OK, ale już mam dośc tej bezmyślnej jatki. Skończę i zapomnę. Pora na lepsze tytuły.

Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo z wolfem (jeszcze old blood leży na dysku ale raczej nigdy nie odpalę po doświadczeniach z NO)

Aktualnie gram w Personę 5 i pewnie przez najbliższe 6 tygodni to się nie zmieni.

Opublikowano

Wolfenstein: New Order. Pożyczyłem i męczę. Na początku było OK, ale już mam dośc tej bezmyślnej jatki. Skończę i zapomnę. Pora na lepsze tytuły.

A tak to chwalili. To i Doom leżą nieruszone od x miesięcy, chyba nie mam serca do fpsow.

Opublikowano

Wolf to jeden z najlepszych FPSow poprzedniej generacji. Dla mnie wlasnie poczatek byl taki se. Od

szpitala

bylo rewelacyjnie.

Jak nie lubisz jatki to nie graj w jatki. P R O S T E.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Nie gram w dużo FPSów, to fakt. Ale takie Singularity np., z za(pipi)istą fabułą, ciekawym pomysłem to jedna moich ulubionych gier na PS3. Sorry, ale Wolf nie ma zbyt ciekawej fabuły, choć wykonanie to dobra robota. Nie wspomnę już o takich rzeczach jak

dziatkowie Ani swobodnie porozumiewający się po ang. i sama Ania ekspert od wszystkiego (pielęgniarka,ragiotelegrafistka, historyk, etc.)