Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 263,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano

EPILOG:

9 minut temu, Wredny napisał:

@Square, dzięki, że dałeś z siebie zrobić debila naszym kosztem - uwierzyłeś, że biedactwo chce ochrony przed drapieżnikami, a tymczasem dałeś mu immunitet na pisanie CW poza CW - świetny ruch.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

@Square, dzięki, że dałeś z siebie zrobić debila naszym kosztem - uwierzyłeś, że biedactwo chce ochrony przed drapieżnikami, a tymczasem dałeś mu immunitet na pisanie CW poza CW - świetny ruch.

jak szukasz admina @Square to tutaj

Opublikowano

@Wredny że co niby? Nie wiem co tam sobie wyobrażasz, ale jak dla mnie dałem jasno sprawę co i jak. Ale jeżeli pozwala ci to lepiej spać to dopowiadaj sobie dalej.

A jak gdzieś widzisz CW poza CW czy inne nieregulaminowe rzeczy to od tego masz opcję "Zgłoś".

Opublikowano
5 godzin temu, GearsUp napisał:

Jest odwrotnie. To tarcza 

To jakaś chujowa ta tarcza z niskim defem, bo właśnie wysłałem paczuszkę minusów w twoją stronę leszczu 1 Teraz to już one way ticket jak ci odblokowali reakcje. 

Opublikowano

Podobnie jak z drzazgą - można samemu wyciągać albo poczekać aż organizm sam ja wypchnie z siebie. 

Opublikowano

Przez chwilę ten temat był zabawny, teraz to już taplanie się w szambie. 

Opublikowano

Najlepszy jest @Square, który udziela wymijających korpo-odpowiedzi, zamiast jasno powiedzieć, czy maczał w tym palce.

A z wypowiedzi tej małej gnidy wynika, że tak - wujek Kwadrat załatwił.

Opublikowano

Wredny, może przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej, ale uważnie.

Opublikowano
44 minuty temu, Wredny napisał:

Najlepszy jest @Square, który udziela wymijających korpo-odpowiedzi, zamiast jasno powiedzieć, czy maczał w tym palce.

A z wypowiedzi tej małej gnidy wynika, że tak - wujek Kwadrat załatwił.

Colin - powiedzial, ze nie on. byl turniej tenisa a cala operacja to cos wiecej niz klikniecie bez czytania wiec mysle ze mowil prawde

Ukyo - oddelegowany do banownia Roziego

Rayos - :gayos:

Admini randomy - no raczej nie

Takze zostaje Square ktory zreszta napisal dlugiego wyjasniajacego posta, z ktorego mozna sie domyslic ze to on. Bo raczej rzecznikiem admnistracji to nie jest.

Opublikowano

Ten girs to jest dobry ananas. Wystarczyło nie prowokować ludzi w statusach i w temacie dying light i nikt by mu tego nie cofnął

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ten girs to jest dobry ananas. Wystarczyło nie prowokować ludzi w statusach i w temacie dying light i nikt by mu tego nie cofnął

Ale chciałem nadać po części sens waszemu życiu. Teraz możecie sobie klikać w czerwone strzałeczki :pawel:

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał:

:pawel:

Ale zależy Ci ( zależało ) na reputacji, co doprowadziło do fatalnego w skutkach pisma do admina. Później zamiast pisać normalne posty trollujesz - przecież w temacie DL2 nayebałeś tyle gruzu, że nawet spychaczem po tym przejechać nie można. Gdzie tu sens?

Opublikowano
22 minuty temu, Boomcio napisał:

Ale zależy Ci ( zależało ) na reputacji, co doprowadziło do fatalnego w skutkach pisma do admina. Później zamiast pisać normalne posty trollujesz - przecież w temacie DL2 nayebałeś tyle gruzu, że nawet spychaczem po tym przejechać nie można. Gdzie tu sens?

Człowieku jak ktoś wydał 8k na RTX 3080 to będzie w tego typu tematach bronił technologii DLSS i RT jak głupi, wykluczając wszelkie minusy zastosowanej technologii. Napisałem o minusach, których sam nie zauważysz (bo pewnie nie masz takiej możliwości) przełączając się z RT on i off (tu akurat minus zbytniego przyciemnienia jest dyskusyjny) tak przy DLSS on i off te wady już bywają poważniejsze (najczęściej w ruchu powodując czasami mydło a w statycznym obrazie zbytnie wyostrzenie a nawet bugi i glitche).

Nawet jeden z największych świrów tych technologii z Digital Foundry zatweetował, że w Dying Light aktualnie w trybie DLSS występują bugi 

Więc nie gadaj, że ktoś pisze bzdury zanim tego w 100% nie sprawdzisz. A najlepiej wróć do gry w gierki na X360

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

repka już zjechała i psycha ostro pikuje w dół

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

repka już zjechała i psycha ostro pikuje w dół

Chciałbyś :) Mam ogólnie mega bekę z tej całej sytuacji, że kilka czerwonych pixeli może tyle znaczyć dla dorosłych chłopów. 

Opublikowano

To my się spłakaliśmy do adminstracji bo dostawaliśmy kilka czerwonych pikseli czy ty? :)

Opublikowano

Spokojnie, zaraz będzie na

minusie i nikt nie będzie go brał na poważnie:pawel: