Opublikowano 17 czerwca 20168 l Okej, ulżyło mi. Trzeba będzie codziennie do tych sklepów zaglądać. Czuję że ta edycja wyprzeda się na pniu i będzie jak z Ni no Kuni (czyli drożyzna u handlarzyków).
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Nowe fragmenty gameplayu i ogólne wrażenia 1:05 nowe? Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 19 czerwca 20168 l To historia jest opowiedziana w formie retrospekcji? Narratorem na być dorosły już chłopak z tatuażem. Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Square
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Dla mnie forma retrospekcji jest jednym z gorszych pomysłów bo wiadoma jest część/większość zakończenia. To się staje mniej interesujące, ja nie chcę tego znać przed zagraniem. Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Square
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Opinia gry-online po zagraniu, i to co piszecie w spoilerach też jest o tym mowa w filmiku http://tvgry.pl/?ID=6438
Opublikowano 4 lipca 20168 l Tekstowe pierwsze wrażenia: http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=11351Czyli raczej bez niespodzianek - piękna historia nękana technicznymi archaizmami i drobnymi niedoróbkami
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l do bani, ta biała ramka jak już jest to powinna być nieregularna, wygląda to jak wklejony screen na czarne tło.
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l W h uj dobre te fotki z Famitsu. Mega czuć moje ukochane Ico. Oj coś czuję że będzie kupione jak blantman przykazał!
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l ta gra jest skazana na sukces, no ale będzie dokładnie jak z ICO, jedni będą zachwyceni siadaniem z Yordą na kanapie i będą stać i patrzec się na każdy kawałek zamku, dla innych będzie to gierkowa grafomania.
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l Okładka trochę zmieniła wygląd od razu okładka greatest hits? odważne posunięcie!
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Miejmy nadzieję, że europejska okładka będzie inna. Albo przynajmniej niech wydadzą edycję specjalną z steelbook'iem, który jest wrzucany do kolekcjonerki.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Grafika fajna, ale ta czarna ramka to ni (pipi)a mi nie pasuje. Pisalem do kilku polskich sklepow i vgp odnosnie limitki, nic nie wiedza, a premiera juz niedlugo
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Cdp.pl ma mieć w ofercie kolekcjonerkę, podobnie jak Horizon ZD. Ale czekają na info ile dostaną. Edytowane 7 sierpnia 20168 l przez PiotrekP
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l W konsoleigry ta sama spiewka, bedzie ale nie wiedza ile sztuk i w jakiej cenie.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Jest kolekcjonerka, 452zł. http://www.empik.com/the-last-guardian-edycja-kolekcjonerska-sony-computer-entertainment,p1128958901,multimedia-p
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Dzięki za info, zamówiłem i jestem spokojny. W Ultimie nie potrafili nawet powiedzieć czy w ogóle u nich będzie. Już miałem zamawiać w Game.co.uk co średnio mi się uśmiechało.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Zamowione na wszelki wypadek, chociaz z dostepnoscia na czas u nich roznie, wiec pewnie zmienie pozniej sklep.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Btw nie było kiedys ze wszystkie gierki od sce maja miec pełna lokalizacje?