Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Okej, ulżyło mi. Trzeba będzie codziennie do tych sklepów zaglądać. Czuję że ta edycja wyprzeda się na pniu i będzie jak z Ni no Kuni (czyli drożyzna u handlarzyków).

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 164,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty też wyszedłeś praktycznie z okolic dupy i masz prawo bytu, więc może to nie takie złe źródło?

• Fanek ikona wspolczesnego gracza.

• Czym tak ludzie sie jaraja ? Gra wyglada bardzo przecietnie, na poczatku myslalem ze to jest jakas indyk. No jak was jara bieganie jakims dzieciakiem i stworem czy huk wie czym, jak dadza w przyszlos

Opublikowano

Nowe fragmenty gameplayu i ogólne wrażenia

1:05 nowe?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie ma w tym filmiku żadnych nowych fragmentów gameplayu.

Opublikowano

Dla mnie

forma retrospekcji jest jednym z gorszych pomysłów bo wiadoma jest część/większość zakończenia.

To się staje mniej interesujące, ja nie chcę tego znać przed zagraniem.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Używajcie opcji spoiler przy takich rewelacjach.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Okładka trochę zmieniła wygląd

1466008481-the-last-guardian-box-art-768

Opublikowano

do bani,  ta biała ramka jak już jest to powinna być nieregularna, wygląda to jak wklejony screen na czarne tło.

Opublikowano

Tragedia, wygląda jak jakiś demotywator

Opublikowano

xd bez kitu, ta czerń otaczająca tytuł to jakiś trolling

Opublikowano

W h uj dobre te fotki z Famitsu. Mega czuć moje ukochane Ico. Oj coś czuję że będzie kupione jak blantman przykazał!

Opublikowano

ta gra jest skazana na sukces, no ale będzie dokładnie jak z ICO, jedni będą zachwyceni siadaniem z Yordą na kanapie i będą stać  i patrzec się na każdy kawałek zamku, dla innych będzie to gierkowa grafomania.

Opublikowano

Okładka trochę zmieniła wygląd

1466008481-the-last-guardian-box-art-768

od razu okładka greatest hits? odważne posunięcie!

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że europejska okładka będzie inna. Albo przynajmniej niech wydadzą edycję specjalną z steelbook'iem, który jest wrzucany do kolekcjonerki. 

Opublikowano

Grafika fajna, ale ta czarna ramka to ni (pipi)a mi nie pasuje. Pisalem do kilku polskich sklepow i vgp odnosnie limitki, nic nie wiedza, a premiera juz niedlugo :(

Opublikowano

Cdp.pl ma mieć w ofercie kolekcjonerkę, podobnie jak Horizon ZD. Ale czekają na info ile dostaną.

Edytowane przez PiotrekP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W konsoleigry ta sama spiewka, bedzie ale nie wiedza ile sztuk i w jakiej cenie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za info, zamówiłem i jestem spokojny. W Ultimie nie potrafili nawet powiedzieć czy w ogóle u nich będzie. Już miałem zamawiać w Game.co.uk co średnio mi się uśmiechało.

Opublikowano

Zamowione na wszelki wypadek, chociaz z dostepnoscia na czas u nich roznie, wiec pewnie zmienie pozniej sklep.