Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolfenstein: The New Order

Featured Replies

Opublikowano

Znajdziek nie szukalem, poziom trudnosci oczywiscie najwyzszy :cool:

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 65,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwszych 40 min. z grą, sądziłem, że powędruje wzorem Rage na półkę, a odwiedzać ją będę tylko ścierając kurz. Później jednak się rozkręca. Wybory moralne, których The Wolf Among Us by się nie po

• Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA!

Opublikowano

Tak jak mówi teddy. Szukanie znajdziek :yao:

Opublikowano

Z ksiazek tylko Mein Kampf przeczytalem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po Doomie miałem ochotę na FPSy od ID i właśnie skończyłem Wolfa.

Świetna gra! Co mnie najbardziej zaskoczyło to ciekawa i bardzo dobrze poprowadzona fabuła.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nieważne. Grafa poprzednio nie urywała aż tak bardzo za to sama gierka mega. No i była to jeszcze gra cross-genowa. O jakość sie nie martwię a data premiery to najpewniej maj przyszłego roku.

Opublikowano

Oho... nowego Wolfa chętnie przyjmę :) New Order i Doom przywrócili we mnie wiare, że da się zrobić dobre kampanie w "strzelankach", które nie są tylko dodatkiem do multi :)

Opublikowano

Jaki mniej więcej czasu zajmuje przejście Wolfa?

z 16h najmniej, mi zajęło więcej ale szukałem różnych rzeczy.

Opublikowano

Co to jest za sztos. :obama:

Gra jest długa ale nie przesadnie i to jest plus. Gunplay jest jednym z lepszych w tej generacji, poezja. Niektóre akcje bywają dziwaczne ale to chyba nic przy tym co nas czeka w sequelu.

Uber nie sprawił mi problemu z wyjątkiem ostatniego bossa, który jest po prostu przegięty w porównaniu z reszta gry. Z jednej strony czuje związany z tym lekki zawód, bo mnie często poziomy powyżej harda w grach sprawiają problemy a tutaj poszło naprawdę sprawnie. Z drugiej jednak strony grając wieczorami po pracy cieszę sie ze poszło tak sprawnie bo teraz mogę poleciec z Old Blood, który wyglada na to ze jest o polowe krótszy od podstawki i jak go skończę to będę mógł zrobić chwile przerwy od Wolfa.

Cóż, łezka sie w oku kręci bo Wolf jest znowu sztosem i ważna marka na rynku.

A to co można zrobić przez interakcje z materacem w naszej kryjówce... . No jaralem sie jak dziecko. I nikt u mnie w mieszkaniu nie rozumiał dlaczego mnie to tak cieszy. "Jezu, w co Ty grasz. Ta poprzednia gra była dużo ładniejsza". Ech, ignoranci.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Mógł bo ma odmienny klimat, cała reszta tak  samo dobra. ja tylko pamiętam że w tych jaskiniach w dodatku to już trochę za długo się latało, i  ci na prąd troche za często się powtarzali. No i  niestety czeka mnie ostatni boss.

Mam nadzieje ze w drugiej części  również opuscimy na moment planete, a moze zajrzymy do środka.

Opublikowano

no dla mnie byl taki prostolinijny i spojny dzieki temu, ze wszystko odbywalo sie w ciagu tak naprawde jednego/dwoch dni i caly czas mialem poczucie konkretnego celu.

"i killed your fucking dog", zaje.bisty moment to byl :)

Opublikowano

Dla mnie New Order jednak duzo lepszy momenty monotonii gameplayowej fajnie przeplatal spoko historią

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nah, nie ten wątek. Do usunięcia

Edytowane przez Frantik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA! :fsg:

Opublikowano

Po pół godziny to Ty tam nic jeszcze nie widziałeś. :lapka:

Opublikowano

Prolog to imo 'najgorsza' część gry także im dalej to tylko lepiej. Końcowe etapy i strzelaniny z pełnym arsenałem to już super banderas.

Opublikowano

Po trzecim etapie wale konia do tej gry. I tak miałem brać "dwojke", ale teraz to jestem najarany na serię ze wszystko lykne.

Opublikowano

Zbieram na chapter select figurki zwiększające armor i mam już prawie wszystkie natomiast armor nadal na max 100%, o co chodzi?

Jak orzejde Uber zaczynając od chapter select pierwszej misji dostane puchar?

Opublikowano

Upgrade armora działa w inny sposób, bo jedynie zwiększa ilość punktów przedmiotom dającym armor. Czyli jeśli wyjściowo np. hełm dodaje 5% armora, to po każdym kolejnym uprgade będzie dawał 6%, 7%, 8% itd. Po prostu zwiększa ich potencjał, ale postać i tak nie przekroczy 100% armora.