Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

O rozi komentuje, prawdziwy fan Rejbow

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 790,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, MLeKSk napisał:

Oglądać tego Xbox Insidera czy nie? Single z Gearsów ma być na nim, czy jeszcze jakiś inny "szoł" będzie. W sumie to mają niby zapowiedzieć kolejne gierki we wstecznej z pierwszego X-a.

Dla własnego zdrowia odradzam

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Oglądać tego Xbox Insidera czy nie? Single z Gearsów ma być na nim, czy jeszcze jakiś inny "szoł" będzie. W sumie to mają niby zapowiedzieć kolejne gierki we wstecznej z pierwszego X-a.

Podobno tylko cinematic z singla [*]

Opublikowano

XD 

Opublikowano

to jest z watchdogs?

Czy jakis geriatric mode?

Opublikowano

ta konfa zraniła moje uczucia gejmingowe. Tak nie można robić :/

Opublikowano

ogólnie jestem swiadomy ze square moze byc jeszcze gorszy i to bedzie dopiero głupota sleczeć tam o 3 w nocy.

Ale w sumie i tak mam robtę.

Opublikowano

Czego się spodziewaliście skoro nowe konsole w 2020?

Przecież teraz nic nie pokażą i wiadomym było iż 2019 rok to takie przezimowanie.

Opublikowano

No ja chętnie obejrzę Avengersów, ale nie o 3 w nocy. Nintendo ich wszystkich zaora bez problemu, bo jako jedyni mają gry na ten rok 

Opublikowano
13 minut temu, Starh napisał:

Przecież teraz nic nie pokażą i wiadomym było iż 2019 rok to takie przezimowanie.

chuy mnie to, że nowe konsole za rok skoro i tak wszystko będzie wypuszczone na obecne sprzęty

ja, poza powrotem niektórych marek jak splinter cell, chciałem zobaczyć nowe, ciekawe IP a nie kur.wa ciągłe odrywanie kuponów z wypuszczonych już gier (bo tak można nazwać nowe części, które się prawie niczym nie różnią od poprzedniczek)

no niestety, ale w tej kwestii to można już tylko liczyć na sony i niezależne studia, ehhh yebać to e3 :/ 

Opublikowano

Przecież to jest najgorsze E3 w historii, wstyd mnie, że w ogóle to śledzę.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

dostałeś rolki niewdzięczniku :[

:[ 

fajny utwór mieli w trailerze 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
25 minut temu, Starh napisał:

E3 2020

Czego się spodziewaliście? Nowe konsole, nie ogarniają jeszcze :D

Za rok będzie taka sama padaka jak teraz.  Może pokażą jak będzie wyglądać i nazwa, ale pierwszy rok zawsze jest porażka. Switchowi sie udało przez Zelde która i tak trafiła na wiiu. 

Czas chyba olać te granie, bo zero podjary mam, nawet cyberpunkiem.

Opublikowano

Przed chwilą ogłosili, następne X019 w Londynie w listopadzie, mam nadzieje że będzie ciekawsze niż rok temu ;)

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Jeszcze 2h :shieeet:

Tak poważnie, chciałbym by chociaż crisis core zrobili na 4k i dali za 5 dych przed ff7, ależ bym ciareczkował znowu.

Opublikowano

Wstałem specjalnie aby zobaczyć Avengersow i czuje sie jakby mi ktos napluł w twarz :pechowiec:

Opublikowano

może z tych Avengersów coś będzie jak przeniosą się już do Nowego Yorku :yakubu:

Opublikowano

Czy zapowiedziano na jakiejkolwiek konfie jakąś fajną grę aaa na ten rok? Bo przeglądam newsy i wszystko early 2020 lub później. Znowu początek roku robi się ciasny a jesienią poza gyrosem dupa i nic nie widzę. Pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to październik i listopad był gorącym okresem a teraz tam tylko tasiemce w stylu call of duty. 

Edytowane przez blantman