Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Predator O k#rwa, jakie gunwo Myśleli, że jak odfajkują kilka kultowych motywów typu muzyczka, bębenki, odgłosy, to ten sztywny niczym CSGO, klon Evolve będzie czymś wyczekiwanym
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Co ten Yager... Pchają się w jakieś gry-usługi... A tak ich lubiłem za Spec-Ops the Line...
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l O Kideo Hojima jednak nie XD Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez Figuś
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Ten Humankind moze byc nawet ok. Tylko zeby wyszło coś lepszego niz gów.niana kopia Civki.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz, pawelgr5 napisał: Ten Humankind moze byc nawet ok. Tylko zeby wyszło coś lepszego niz gów.niana kopia Civki. Koncept spoko ale podejrzewam problemy jak z No Man Sky na premierę
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: LiS2? To jeszcze tego nie skończyli? No nie, robią jeszcze coś o chłopie, co się budzi z zakrwawioną koszulą, więc pewnie za dużo rzeczy na raz.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Przejadłem się looterami ostatnio. Lepiej jakieś gry w singlu ograć niż 100h+ grindu ;p Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez 20inchDT
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, XM. napisał: Ile ta wyyebista konfa ma trwac? Cytat a 2 hour showcase of upcoming games and announcements
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Everspace 2 - od razu jakoś tak znajomo mi to wyglądało - niewiele się tu zmieniło, muszę chyba jedynkę w końcu ruszyć
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Ten Wiesiek Rozmazane plamy - jakby komuś farba olejna rozpaćkała się na ekranie
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Jak W3 będzie tak na switchu wyglądać i chodzić w +25fps to będzie mistrzostwo.