Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Trochę cringe się zapowiada, ale ja akurat to lubię, mam nadzieję tylko, że to nie żaden znowu rogal itp. tylko fabułka i połączenie sprawne z Control biurem informacji turystycznej xD.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Poszli na łatwiznę, a można było naprawdę coś konkretnego zrobić, dodatek skupiający się na największym gównie w tej grze, czyli akcji
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Teraz, tjery napisał(a): Poszli na łatwiznę, a można było naprawdę coś konkretnego zrobić, dodatek skupiający się na największym gównie w tej grze, czyli akcji Obawiam się, że możesz mieć trochę racji, ale jutro na spokojnie się sprawdzi wieczorkiem. To co na koniec killer to Silksong, czy Code Veronica xD?
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Jimmy dalej wątpisz że kiedyś gry były lepsze czy jeszcze potrzebujesz kilka takich pokazów?
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Powinienem spać albo grać w jakąś dobra gre, ja jebie, typ przebrany za kurczaka i kupon na uber eats
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 1 minutę temu, Shen napisał(a): Czemu zawsze wysylaja chinczykow co nie znaja angielskiego DUSZA
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze No nawet fajnie ten samuraj wyglada, walka dynamiczna. Demko sie sprawdzi jesli dadza