Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Pokażą dzisiaj coś nowego? Te wszystkie gry już widziałem na innych pokazachSpokojnie konsola jest dopiero 6 lat na rynku to się rozkręci
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):Podejrzewam że będą nagłe przesunięcia na kolejny rok. Nie wierzę że będą wszystkie gry wychodzić po tygodniuTrochę dziwne byłoby, gdyby zapowiadali premiery na czerwcowym pokazie, a nagle po kilku tygodniach się wycofali z tego. Pewnie wolą rywalizować nawet ze sobą w jednym czasie, niż z GTA.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Stuntman to żem się nie spodziewał! Wjeżdżam w niego po same kukle!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Stuntman Hollywood - spoko, jestem ciekaw. Stary Stuntman na PS2 był fajny
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Co za qrwa zrzynka z początku MGS V xDD.Ale sama gra zapowiada się mocno graficznie, ciągle myślę, że to scam.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ten Stuntman bardzo fajnie się zapowiada - nawet nie wiedziałem, że kiedyś taka seria już była na Playstation.