Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A rzeczywiście, Keny nie było. Mocno zastanawiające, może faktycznie wylecieć
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zawsze jest jedna gra Sony u Geoffa, niestety prawdopodobnie nie będzie to Intergalactic, który będzie powstawał tak długo jak GTA VI i Star Citizen, jak tak dalej pojdzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla mnie nr 1 to Rosomak, wiem że po obu Pająkach kupię i będę się tak samo dobrze bawił.Rayman też mnie ciekawi, bo Origins i Legends to przekozaki.Ace Combat wyglada pięknie.Ten GoW Story jakoś tak do mnie nie przemawia, no ale pewnie dostanie 80 lib 90 na MC i się sprzeda, a Sony wróci do single player first party na pełnej ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Pix napisał(a):ILL całkiem fajnie wygląda, ale od rusków, więc chvj im w dupęPoważnie? A to ja też podziękuję. Olałem Atomic Heart i jakoś żyję.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Pix napisał(a):ILL całkiem fajnie wygląda, ale od rusków, więc chvj im w dupęa to rozi chociaż kupi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Odpuściłem gry Sony lata temu na PS4, ale dziwię się, że ludziom się jeszcze ten cinematic experience na jedno kopyto nie znudził.Samej konferencji nie oglądałem, ale z trailerów to najbardziej podobał mi się Ill :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. We wrześniu wychodzą Dawnwalker, Phantom Blade, Wolverine, Control, Silent i Onimusha. Ciekawe ile gier na nadchodzących pokazach w tym tygodniu jeszcze wpierdolą na ten miesiąc.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 43 minuty temu, Shen napisał(a):ILL największa niespodzianka dla mnie, ale wszyscy piszą, że to scam.Kiedyś sam tak uważałem, ale od czasu, jak Mundfish zadeklarowało swoją pomoc kanadyjskiemu studiu w developingu to wygląda na to, że w końcu się doczekamy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Phantom Blade kilka minut po pokazie.... dostał obsuwę na październik. lol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Kuba0101 napisał(a):I wszystko jasne:Co jest jasne?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Co jest jasne?weź mu nie poświęcaj uwagi nawet
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sprawdziłem teraz na szybko cv Ariel i widnieje tam GoW 2 i 3. Także nie rozumiem przypierdolki, bo wychodzi na to, że ona umie w GoW.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Czokosz napisał(a):Także nie rozumiem przypierdolki,no bo to BABA i taka którą nie chcę wyruchać więc nie ma prawa istnieć i pracować w mojej ulubionej serii gier widełoooo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. i dodatkowo wprowadzi plot twista w połowie gry ze zmianą płci na pewno. Na pewno. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czyli jeśli za scenariusz nie odpowiada kobieta przypominająca z wyglądu wyidealizowane lalki z hentai to z tego wyjdzie prawdopodobnie jedno wielkie GoWno.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Czokosz napisał(a):Czyli jeśli za scenariusz nie odpowiada kobieta przypominająca z wyglądu wyidealizowane lalki z hentai to z tego wyjdzie prawdopodobnie jedno wielkie GoWno.ZależyZa jej czasów Naughty Dog robiło dobre gry, a jak odeszła, to jeden soyboy zaczął robić woke gówno z transami i łysymi babami.