Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bardzo spoko pokaz, zabrakło jakiegoś niespodziewanego jebnięcia, ale tego to już się nigdzie nie spodziewam więc nawet nie byłem zawiedziony. Sporo dobrych giereczek, mało lipy, nowy Baba of War, widać było postaranko. Obejrzałem do kawki rano i wyszedłem zadowolony, chociaż zapowiadanego przez niektórych NOWEGO ŚWIATA nie stwierdzono.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy Jimmy już doszedł do siebie po pokazie tych wszystkich multiplatform i kilkuletnich gier ze steam?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tyle dobrego że nie pchali żadnego nowego GaaSa więc jest szansa na skasowanie Fairgame$/Br€akin Jak na ponad godzinę to za mało nowych gier, większość to tylko potwierdzenie dat i większe wycinki tytułów o których wiadomo od x lat. Najbardziej śmieszył mnie trailer Marathona, przecież gdyby Bungie od początku leciało w taki klimat to odnieśli by o wiele większy sukces bo to wygląda kompletnie inaczej (lepiej) niż wszystko co pokazali do tej pory.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, devilbot napisał(a):Czy Jimmy już doszedł do siebie po pokazie tych wszystkich multiplatform i kilkuletnich gier ze steam?Przysypał go gruz po bombardowaniu