Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Denerwuje mnie ta gra będę ją wyzywał w temacie przy premierze jbc
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, devilbot napisał(a):Ale generyczne obsydian gówno, wiem że nie obsydian robi ale tak wygląda ten slop rpgXbox console exclusive a więc wygląda nawet ok
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Giereczkowo ciagle zapatrzone w Hollywood i serwuje filmowe zwiastuny z wyświechtanym montazem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mało gier dla mnie, ale pokaz samo mięsko, więc nie napisze, że było słabo.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Ma_niek napisał(a):Że co już ?Jak grasz tylko na plejce to już bo dla reszty jeszcze gearsy będą
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W sumie było spoko, ale po potężnym Geoffie to spoko trochę blednie. Takie zjedzenie sobie czipsów po zajebistym obiedzie w restauracji
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dżef zmasakrował konkurencję ale to też się dobrze oglądało. Czekamy na Nintendo wtorek żeby oficjalnie usadzić sony na ostatnim miejscu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie zmienia to faktu że jak samo Nintendo nic nie spierdoli to bedzie rok gdzie nie ma naprawde słabej konfy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chyba najnudniejsza konfa MS od jakiś 5 lat.Najciekawsze gry jak Perfect Dark pokasowali :/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W sumie mogli zamienić kolejnością CoD i GoW, przy czym po prostu jebnąć przejście bezpośrednio do pokazu tego drugiego i wyszłoby lepiej xd