raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) A więc będzie, juz bez żadnych wątpliwości na jakiej konsoli i kiedy. Znowu to zrobili, znowu pokazywali i mówili o konsolowej wersji jakby była tylko na PS4 (podstawka tylko na PS3), a będzie na obie konsole zarówno Sony, jak i M$-u . Ciekawe podejście. Chętnie bym jeszcze cenę poznał. Prócz zwiększonego level-capu, nephalem riftów, loot 2.0, nowych paragon pointów, wieszczki, adventure mode (i wszystkich innych zmian z PC) na konsolach są nowości: Apprentice mode boosts low-level players' power while adventuring with high-level friends, making it easier than ever to play together Players will also be able to share treasures with other players on their friends lists via an in-game mail system, including mysterious Player Gifts containing rare loot for the adventurer whose name they bear. Edytowane 12 Maja 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Cena na sprzęcie nowej generacji to 70 euro (ok. 290 zł). Na X360 i PS3 zapłacimy 40 euro (ok. 170 zł). http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-12-diablo-3-ultimate-evil-edition-premiera-19-sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A więc będzie, juz bez żadnych wątpliwości na jakiej konsoli i kiedy. Znowu to zrobili, znowu pokazywali i mówili o konsolowej wersji jakby była tylko na PS4 (podstawka tylko na PS3), a będzie na obie konsole zarówno Sony, jak i M$-u . Ciekawe podejście. Chętnie bym jeszcze cenę poznał. Ty serio myślałeś, że nie wyjdzie na Xone ? Będzie można sam dodatek kupić cyfrowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No... zarówno przy podstawce i dodatku wersja na konsolę M$ wcale nie była dla mnie taka pewna, ale nie śledziłem za bardzo newsów o tych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A więc będzie, juz bez żadnych wątpliwości na jakiej konsoli i kiedy. Znowu to zrobili, znowu pokazywali i mówili o konsolowej wersji jakby była tylko na PS4 (podstawka tylko na PS3), a będzie na obie konsole zarówno Sony, jak i M$-u . Ciekawe podejście. Chętnie bym jeszcze cenę poznał. Ty serio myślałeś, że nie wyjdzie na Xone ? Będzie można sam dodatek kupić cyfrowo? Dziwne by było gdyby nie wydali na XBL. Przynajmniej mam nadzieję że będzie bo nie uśmiecha mi się bulić 170zł za dodatek. Czy nawet 120zł zakładając że udałoby mi się opchnąć podstawkę za 50zł. I wreszcie doczekam się wieszczki . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jaka ta gra w wydaniu konsolowym jest czasochłonna to głowa mała O_o. Prawda to, że paragony na konsoli są ograniczone? I tak nie przekonam się, bo już pierwszy zajmuje prawie 4x dłużej niż 59->60, ale jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ograniczenie jest takie jak na PC przed dodatkiem. Można mieć chyba 100. Wraz z dodatkiem się to powinno zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Gra już ktoś, lub zamierza grać na 360tce w RoS? Jeśli tak - dodawać mnie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Gra już ktoś, lub zamierza grać na 360tce w RoS? Jeśli tak - dodawać mnie do listy. Ja od przyszłego miesiąca pewnie. Jak kupię to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Pytanie głównie do tych, co platynkę trzasnęli: jak wyście te 5 mln golda wyfarmili ? Jestem w połowie ostatniego, czwartego przejścia i nawet pierwszego miliona jeszcze nie uzbierałem. Zdaję sobie sprawę, że w każdym trybie leci coraz więcej kasy, paragony i nephalem valor też pomagają, ale wciąż mi się wydaje, że zwykłym graniem to zajmie niezły szmat czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Pytanie głównie do tych, co platynkę trzasnęli: jak wyście te 5 mln golda wyfarmili ? Jestem w połowie ostatniego, czwartego przejścia i nawet pierwszego miliona jeszcze nie uzbierałem. Zdaję sobie sprawę, że w każdym trybie leci coraz więcej kasy, paragony i nephalem valor też pomagają, ale wciąż mi się wydaje, że zwykłym graniem to zajmie niezły szmat czasu. takich tutaj nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 stoodio chyba ma, ktoś tam też jeszcze się znajdzie i liczę na to, że może zaglądają tutaj czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chodziło mu o to że na x'ie są calaki . A tak btw mi się udało wbić...ja farmiłem w pierwszym akcie powtarzając do znudzenia Pola Niedoli...dobrze jest grać z kimś bo wtedy masz 10% dodatkowej kasy od każdego następnego gracza, jeżeli dobrze pamiętam, czyli jak gracie we 4 to nawet +30%. Później grałem z randomami żeby szybciej szło. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ktoś mnie wywołał do tablicy Otóż wystarczy odziać się w ciuszki z EG (Extra Gold from Monsters - polecam zbroję Gold Skin) i ganiać po miejscówce, w której szybko ubijamy Elitki. Osobiście śmigałem od Azmodana w górę - do Fields of Slaughter (warto przelecieć jaskinie). Od dzisiaj się będę częściej udzielał - biorę Reapera na PS3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Panowie, ten dodatek nie wyszedł w wersji cyfrowej? Na XBL nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 U siebie też go nie widziałem. Jest jakieś info odnośnie dodatku 2.1 na past geny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Z tego co wiadomo, to na razie nie ma i nie wiadomo czy (kiedy) będzie RoS na PS360. Też jestem zły bo niedawno kupiłem podstawkę i jeśli chcę dostać jeden akt to musiałbym kombinować ze sprzedażą i dopłatą do wersji ultimate...pewnie jakieś 80-90 pln. Dziękuję, postoję, poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jest jakieś info odnośnie dodatku 2.1 na past geny? Na past geny na 99,99% nie będzie. Na current geny tez bym się zbytnio nie nastawiał ,jeśli już to jakieś kosmetyczne patche. 2.1 to przede wszytskim overhaul gry pod kątem laddera ,a tego na konoslach nie uświadczymy gdyż nie ma battle netu, a cheatowanie to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mówię milion razy, że wsparcie D3 na konsolach to kpina, to nie słuchali ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie płacz - i tak kooperacja przed konsolą zjada battlenety na śniadanie. Zacząłem sobie Krzyżowcem na poziomie Udręka i gra się naprawdę przednio - 14lvl a do Szkieletora daleka droga. Fajne skille ma ten Crusader - młotek mnie rozwalił, tyle dobrych wspomnień z dwójki edit: Piąty akt trochę mnie rozczarował, owszem - było nieco mroczniej, ale ogólnie wydaje mi się zbyt chaotyczny, bez polotu. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dobra mam już dodatek, od niedzieli zaczynam cisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No kurde, gdyby chociaż dało się kupić tylko dodatek do podstawki, ale nie >_<. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 I tak nie jest źle cenowo...za 130zł można nabyć wydanie "Ultimate", podstawkę opylić za jakieś 50zł to daje ok 80zł. Moim zdaniem warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Od jakiegoś czasu tłukę te zlecenia - myślałem, że jestem blisko 500, a tu mi lekko ponad 200 pokazuje -_-' Niezwykle męcząca czynność, a jak pomyślę o dobijaniu 70lvl pozostałymi charami, brrr - aż mnie ciarki przechodzą. Chyba odpuszczę tę platynę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 O co chodzi z tymi studniami, które dają premię do doświadczenia? Nie mogę tego rozgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi