Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ograłem poprzedniego Hitmana z Plusa (PS3) i nawet wbiłem platynę. Gra mnie urzekła. Obiecywałem sobie, ze sprawdzę tego odcinkowego. Nawet przeszedłem te początkowe rozdziały. Ostatecznie jednak nie znalazłem wystarczająco dużo chęci aby grać w grę, która każe mi się praktycznie cały czas skradać. Teraz jak jest w plusie to na pewno zaliczę bo potraktuję to jako znak od losu 

Co do For Honor to nie mogli mnie lepiej ustrzelić. Przy okazji premiery oglądałem kilka streamów i nawet bardzo mi się podobały. W owym czasie jednak nie widziałem u siebie miejsca na tą grę. Teraz jak mam 3 osobowa online-ekipę to będziemy w to grać do upadłego.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 274,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Marzec, ostatni miesiąc gdzie będą jeszcze gry na Vitę i PS3 :obama:

Ciekawe czy już teraz dostaniemy na PS4 jakieś sztosy czy  dopiero w kwietniu :Coolface: 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Teoretycznie to tydzień przed wejściem gier do plusa czyli dzisiaj powinno być info.

Opublikowano

Ostatnia środa miesiąca. Dlaczego ludzie oczekują gier na Ps3 i Vitę? 8 marca kończy się usługa dla tych konsol, gry z lutego zamiast do 5-go można ściągać do 8-go - to tyle. Szkoda, że ludzie nie czytają wiadomości :|

Opublikowano
2 minuty temu, Hendrix napisał:

Ostatnia środa miesiąca. Dlaczego ludzie oczekują gier na Ps3 i Vitę? 8 marca kończy się usługa dla tych konsol, gry z lutego zamiast do 5-go można ściągać do 8-go - to tyle. Szkoda, że ludzie nie czytają wiadomości :|

Ehh chodziło mi o sztosy na PS4 po zabiciu usługi na PS3 i Vitę już posta poprawiam.

Opublikowano

Wow, to szykują się niezłe gry na PS4, skoro nie będzie wsparcia dla kilku systemów. Obstawiam Killzone Shadow Fall
:)

Opublikowano

Far Cry 5 mogliby w sumie dać. Chciałbym kiedyś zagrać, ale szkoda mi trochę hajsu. Ewentualnie wleci w jakimś bundlu na PC. xD

Opublikowano

Call Of Duty 4: Profanek worfarm remasterale

The Witness.

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

The Witness

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

No tak średnio bym powiedzial

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał:

No tak średnio bym powiedzial

Ja akurat kupiłem MW jakieś 3 tyg temu i multi jest tam naprawdę świetne, miodne i takie zayebiście oldschoolowe. Do tego gra masa ludzi a teraz widzę będzie kupa nowych noobów to odstrzału :D

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

Myślałem ostatnio o nabyciu The Witness, dla mnie bomba.

Opublikowano

Meh wolałbym jakieś skórki do fortnajta albo vdolce

Opublikowano

Codziszcze wjedzie jak złoto, super kampania, a i multi odżyje.

Opublikowano

W coda nie zagram choćby mi go sam Kaz przyniósł na złotej tacy. Witness opatrzę, bo zabierałem się do niego już jakiś czas. 

Opublikowano
17 godzin temu, Rozi napisał:

Codziszcze wjedzie jak złoto, super kampania, a i multi odżyje.

Multi tam żyje cały czas. Gram w to prawie codziennie i do TDM matchmaking trwa moment. Ba, znajduje nawet graczy to tego poyebanego trybu gdzie jeden team zamienia się w elementy otoczenia a inni muszą ich znaleźć xD Jedyby minus to że grają tam niezłe koty i czasami człowiek nie zdąży puścić bąku a już ma z 5 fragów plecy no ale czasami nie jest źle no i marcowy napływ noobów może trochę wyrówna szanse :D

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Pewnie przejdę kampanię jeszcze raz bo to chyba mój ulubiony CoD. 

Jak wygląda sprawa z multi? Dużo mapek jest za paywall?

Opublikowano

@MaiorZero 4 mapy są w DLCku( Killing House, Creek, Broadcast, Chinatown) i kosztują...60 zeta. 6 dych za 4 mapy to zdeka przesada dlatego ja sobie odpuściłem bo spokojnie mi wystarczają te które są.

Edytowane przez Ryo-San

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piękne w ciula robionko przez sony, reklama promocji ps plusa.. wielki napis 25% tańszy ps plus do 25 marca. No to leci doładowanko 200zł i co? Nie da sie dodać do koszyka,  mały druczek mówi mi "nie dla psa kiełbasa", znaczy sie nie dla graczy co mają aktywnego plusa. K im w żyć za takie chamskie zagrania

Nie powinno to być jakoś karane? jeżeli w szyldzie reklamowy nie ma o takich drobnych szczegółach mowy?

Edytowane przez grabipl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.