Opublikowano 17 stycznia 20178 l jednym i drugim się nie zawiedziesz jakby co to zapraszam do mnie na share play z Skryima. Imho Skyrim porwie Cię na dłużej ;)
Opublikowano 18 stycznia 20178 l jednym i drugim się nie zawiedziesz jakby co to zapraszam do mnie na share play z Skryima. Imho Skyrim porwie Cię na dłużej ;) Raczej zajmie więcej czasu, ale z tym "porwaniem", zwłaszcza po ograniu Wiedźmina, to bym nie przesadzał. Zresztą napisał przecież że grał w obydwie. W sumie to dziwne, że pyta o opinie, mimo że obydwa tytuły zna i wie, jak się przy którym bawił. @tomash - chcesz singla na długie godziny to bierz Mafia III - dawno przy żadnej grze mi się tak nie dłużyło :P
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Mam dylemat. Wiedźmin GOTY czy Skyrim? W podstawkę Wieśka grałem w okolicach premiery jednak podobno dodatki dają radę. W Skyrim grałem już na 360-tce jednak cały czas dobrze go wspominam. A może coś innego sp na długie godziny? Dodatki do Wiedźmina dla mnie nawet lepsze od podstawki. Oba dlc to minimum 40 h gry i możesz bez przechodzenia podstawki ograc tylko dlc. Ja POLECAM dla mnie to nadal gra generacji a dlc tylko w tym mnie utwierdzają. Skyrim nie wiem czy warto teraz. Jak ograłeś to po co ponownie ?
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Trudne to? To jest wlasnie metroidvania czy ide w bok i napier.dalam wszystko jak leci? Nie jest trudne, chodzisz i rozdajesz wpier.dol, skaczesz po platformach i zbierasz jakieś itemy do progresu ale grałem tylko w "demo" z goga więc nie wiem jak wyglada struktura leveli, ale raczej nie było backtrackingu jak w Metroidach.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l jednym i drugim się nie zawiedziesz jakby co to zapraszam do mnie na share play z Skryima. Imho Skyrim porwie Cię na dłużej ;) Raczej zajmie więcej czasu, ale z tym "porwaniem", zwłaszcza po ograniu Wiedźmina, to bym nie przesadzał. Zresztą napisał przecież że grał w obydwie. W sumie to dziwne, że pyta o opinie, mimo że obydwa tytuły zna i wie, jak się przy którym bawił. @tomash - chcesz singla na długie godziny to bierz Mafia III - dawno przy żadnej grze mi się tak nie dłużyło :P Pytam ponieważ nie wiem jak tam ogrywa się tego Skyrima na nextgenie. Nie wiem czy nie dostanę wylewu przez archaizmy z poprzedniej generacji. Wiedźmin goty ma dodatki na płycie?
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Co do wiedźmaka to tak, dodatki są na płycie ale sejwy ci działać nie będą z poprzedniej wersji
Opublikowano 19 stycznia 20178 l jednym i drugim się nie zawiedziesz jakby co to zapraszam do mnie na share play z Skryima. Imho Skyrim porwie Cię na dłużej ;) Raczej zajmie więcej czasu, ale z tym "porwaniem", zwłaszcza po ograniu Wiedźmina, to bym nie przesadzał. Zresztą napisał przecież że grał w obydwie. W sumie to dziwne, że pyta o opinie, mimo że obydwa tytuły zna i wie, jak się przy którym bawił. @tomash - chcesz singla na długie godziny to bierz Mafia III - dawno przy żadnej grze mi się tak nie dłużyło :P Pytam ponieważ nie wiem jak tam ogrywa się tego Skyrima na nextgenie. Nie wiem czy nie dostanę wylewu przez archaizmy z poprzedniej generacji. Wiedźmin goty ma dodatki na płycie? Skoro dostałeś raz to drugi raz już nie dostaniesz ;) Nadal są jakieś śmieszne błędy ale mi to nie przeszkadza, grafika jest lepsza i dobrze zrobiony port.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Brać King's Quest Complete Edition czy zwykłą? Warta dopłacania tych 15 zł (w promo) ta dodatkowa zawartość?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Nie wiedziałem że jest jakaś inna wersja. Ja mam season pass kings quest przeszedłem całość ale w sklepie miałem do kupienia tylko jedną wersje. Czy to nie tak że zwykła to season pass a complete edition to z epizodem pierwszym darmowym obecnie? W każdym razie polecam ci gierkę. Najlepsza gra przygodowa tamtego roku dla mnie. Przeszedłem całą i nie raz i nie dwa łezka mi się zakręciła w oku. Edytowane 22 stycznia 20178 l przez blantman
Opublikowano 23 stycznia 20178 l W Batmana nie grałem, ale jak mam wybierać pomiędzy Dying Light a AC: BF to zdecydowanie Dying Light
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Grałem we wszystkie i wybrał bym Black Flag, świetny Assasin i ten piracki klimat, a jak chłopaki zaczną śpiewać w czasie rejsu to :D Batman AK imo strasznie nudny, walka batmobilem z czołgami to już w ogóle nieporozumienie, Dying Light gralem ze Zdunkiem w coopie i tylko biegaliśmy od punktu A do B.. nie podszedł mi ten tytuł. Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Fanek
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Nie wiedziałem że jest jakaś inna wersja. Ja mam season pass kings quest przeszedłem całość ale w sklepie miałem do kupienia tylko jedną wersje. Czy to nie tak że zwykła to season pass a complete edition to z epizodem pierwszym darmowym obecnie? W każdym razie polecam ci gierkę. Najlepsza gra przygodowa tamtego roku dla mnie. Przeszedłem całą i nie raz i nie dwa łezka mi się zakręciła w oku. No ja jestem mega fanem amigowego KQ, uwielbiałem tę gierkę. Pierwszy episod też bardzo mi się podobał (a ponoć najgorszy). Ta edycja rozszerzona ma ponoć jakiś epilog ekskluzywny.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Najpierw Batman potem Dying Light. Black Flaga zaorać i nie grać w to.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Ja tam polecam Black Flag :) Bawiłem się przednio i dla mnie gra lepsza od batmana który mnie nudził
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Dying Light, AC: Black Flag czy Batman AK ? Zdecydowanie wszystkie trzy :) Aczkolwiek Batmana jeszcze nie skończyłem, więc polecam go najmniej :) Jeśli miałbym którąś wyróżnić to pewnie Dying Light - nic lepszego z zombie nie ma i długo nie będzie w temacie. A Black Flag to najfajniejszy z Assassinów ostatnio - spełnienie moich marzeń o sandboksie w pirackich klimatach.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l No mam nadzieje że docelowo się uda ograć wszystkie 3, póki co wziąłem Asasyna.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Jaka gre polecacie dla 4 - 5 latka ? :) Aby mógł pograc razem z tata :)
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Strzelanki to dead nation, alienation, rpg- diablo3 Platformówki - little big planet ( no wiele tego nie ma na dwa pady)
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Rayman Legends, Trylogia Trine, od biedy seria Lego, jeszcze parę by się znalazło. Edytowane 26 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Co polecicie na dwa pady? Strzelanki, akcja, platformówki. Borderlands Handsome Collection.