Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Zaluje ze tego w kioskach nie bedzie, tylko po lifcie. No ale ocenie jak bede mial w rekach ;)

Historia mi się przypomniała. Kojarzycie Drizzita? Psychofan SS, po upadku założył Sikretie (stronke o SS), potem prowadzil SS-NG. Całkiem niezły zin, miał kilkadziesiąt numerów. Jakoś dwa lata temu zmarł i nie doczekał reaktywacji <sad panda>

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 382,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Ja pamietam tego zina (na stronie www byl, to ten?) ale wydaje mi sie, ze padl grubo ponad 5 lat temu jak nie wiecej. I fakt, dobry byl.

Opublikowano

Tak najpierw na stronie, potem pdf. Padł dawno temu, bo wszyscy dorośli ;)

Szkoda gościa chyba 83 rocznik, a ku.rwa 2 lata nie zyje. Jaje.biem

Opublikowano

Ku.rwa teraz skapowalem, ze "Jakoś dwa lata temu zmarł" to odnosilo sie do tego kolesia ;/

Opublikowano

Robiąc porządki przeglądałem sobie Cd-Action, Clicka i Play z lat 2000-2003. Najlepsze są reklamy w takich starych czasopismach, W jednym sklepie Gran Turismo 2 na PSX za 99 zł jeszcze było, PES na PS2 za 229 zł. Click z zapowiedzią GTA III na PC zniszczył wszystko. Z bólem serca, ale zdecydowałem się wywalić wszystko, bo nie mam miejsca, żeby to składować, a potwornie zbiera kurz.

Opublikowano

3688 osób wsparło projekt, więc tyle będzie numerów z unikatową, oldskulową okładką. Ale myślę, że wydrukowali ich więcej. I pewnie będzie mozna je jeszcze jakoś dostać.

PS. Z tego co piszą autorzy w tajnej grupie na FB... Mangi nie będzie.

Opublikowano

Jakbyście wiedzieli gdzie z tą okładką kupić dajcie cynka! Przemega żałuję że się nie dorzuciłem a chciałem od razu 6 numerów brać, choć akurat miałem wtedy pustki na gierki i stuff.

IMO bez sensu że zmienili okładkę na inną w standardzie. Przecież taki motyw przez wszystkie numery był rozpoznawalnym nie do podrobienia elementem magazynu. Strzał w stopę bo nawet jeśli ktoś nie wie o wskrzeszeniu, to przeglądając gazety w kiosku dawny fan by od razu wypatrzył logo i kupił z sentymentu. A tak jakies czerwone coś z białym logo... Ech.

Opublikowano

Niektorzy juz dostali poczta swoje limitowane egzemplarze. Ja jeszcze nie wiem. Michaelis?

Opublikowano

No to awizo dostaniesz pewnie.

Opublikowano

bedzie w ogole rzut na kioski/empiki? nie interesowalem sie w ogole tematem, ale z ciekawosci bym wzial numer na probe. Jesli bedzie jakas fajna publicystyka to czemu nie.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Hmm,SS nie miałem okazji nigdy kupować, a że od paru lat PSXE też nie kupuję to może się skuszę na tą reaktywację. Fajnie by było znów latać co miesiąc do kiosków po jakieś growe pisemko. A cenowo jak to ma wychodzić?

Opublikowano

Ale to bedzie dwumiesiecznik.

Opublikowano

Dzięki za info.

Cóż trzeba będzie się chyba wybrać w najbliższe dni do jakiegoś kiosku.

Opublikowano

Ja juz wypastowałem buciczki, wyprasowałem skarpetki i koszule z krótkim rękawem. Teraz tylko czekać do jutra.

Opublikowano

fap time 

10430391_951518374863888_308435260006909

Opublikowano

Skoczę rano do kiosku, choć denerwują mnie 2 rzeczy: cena i nowe logo. Po kiego wafla zmieniać coś co było fajne?

Edytowane przez aux

Opublikowano

Skoczę rano do kiosku, choć denerwują mnie 2 rzeczy: cena i nowe logo. Po kiego wafla zmieniać coś co było fajne?

Czemu cena? 

Opublikowano

Okładka wielkie rozczarowanie. Ta limitowana za to genialna.

No nic... Jutro wybieram się do kiosku. Ale z okładka naprawdę zyebali.