Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 545,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog :)

Opublikowano

To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog :)

Bez kitu ^^ ze jeszcze tego nie zauważyłem

Opublikowano

Szkoda ze ta wygrana to troche bieda.

Wiadomo, nie robi szału, ale co z tego? Patrząc wstecz U2/3 w ogóle nigdzie nie gościło, więc jak na tak małą scenę i tak jest dobrze. Satysfakcja jest na pewno:).

5koła na 6 to szybko przepierdzielą ;} ale fame zostaje na wieki amen.

Nagrań na razie brak ale - jak coś będzie to wrzucę.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Michu czy Ty jesteś w tej drużynie? Jeżeli nie to napisz jak wam poszło.

Opublikowano

Jestem w HsC od kilku lat:), na turnieju nie byłem - za mało gram, za słaba forma i za mało treningu. Z tego co chłopaki mówili było w miarę dobrze, czasami ciężko, ale pod kontrolą ;)

Kazub miał być na widowni ale się spóźnił i wszystko przegapił, lol :D

Ale z tego co mówił to w finale mapę wygrali ok 20 fragami - to dużo.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Uncharted 4 niestety nie cieszy sie taka popularnoscia jak np u2 i jest to gra dosc niszowa jezeli chodzi o multi.

Opublikowano

Fakt że multi w U2 było najbardziej wyważone i najbardziej przystępne, ale też było widać, że to eksperyment - niezwykle udany, ale tylko dodatek do zajefajnego singla.

W U3 z kolei postawiono na rozgrywkę wieloosobową (co odbiło się negatywnie na singlu, ale tu nie o tym), konkretnie to multi rozbudowując, dodając te wszystkie zagrania tygodnia, UnchartedTV itp. - myślę, że właśnie w tej odsłonie było najbardziej popularne.

U4 ma fajne multi, choć zbyt wiele zapożyczeń z TLoU (podobnie jak w singlu - tam to pasowało, tutaj niekoniecznie). W każdym razie na chwilę obecną to jednak firmowe multi PlayStation, więc z tą "niszowością" to trochę przesada.

Opublikowano

cze

dla tych którzy nudzą się w szkole, pracy lub na bezrobociu dostarczam materiał video. ogladajcie, lajkujcie, subskrybujcie i obciągajcie

1. zrobiłem na warzywach nowy osobisty rekord yay

2. warzywa z mojego teamu zwiały i z jednym randomem broniliśmy czestochowy

3. może po dodaniu trybu cinema ludki porobią więcej montaży z muzą, filtrami i innymi bajerami, ale póki co te są całkiem spoczko

Opublikowano

No niby sony ma coś tam zmontować i przekazać - ale chyba im się nie spieszy.

Opublikowano

No i ja w zeszłym tygodniu ukończyłem U4, pewnie już wszystko zostało napisane, a ja skrzętnie omijałem ten temat, żeby spojlery ominąć ale co tam.

Jestem zauroczony tą grą, najlepsze Uncharted w historii, wspaniała przygoda. Bardzo podobało mi się, że postawili mocno na fabułę, o ile w poprzednich częściach miało się wrażenie, że fabuła jest tylko pretekstem żeby sobie postrzelać, tak tutaj naprawdę się wkręciłem w historię. Na tyle, że równolegle ogrywany Wiedźmin trzeci poszedł na miesiąc w odstawkę. Widać rękę twórców tlou, te emocje, opcjonalne dialogi podczas gry.

Wszystkie części przeszedłem w ciągu ostatnich 2 lat, także fajnie było widzieć kolejne części w krótkich odstępach czasu. Na tę chwilę postawiłbym serię w ten sposób:

U4>U2>U1, U3.

Opublikowano

Czy będzie w końcu to fabularne dlc? Bo nic nie słychać w temacie póki co. A może dali sobie spokój?

Opublikowano

Będzie. To trochę trwa gdy DLC jest tworzone po skończeniu prac nad grą, a nie równocześnie.

Dla przypomnienia: Left Behind do TLoU wyszło 8 miesięcy po premierze.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Fajnie by było jakby dodatek był o innej postaci, z chęcią Sullym bym pokierował.

Z Chloe straciłem nadzieję :(

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Tak! Długo kazaliście czekać (pipi). Panie i panowie wraca tryb klasyczny (na razie jako beta przez weekend).

http://www.naughtydog.com/blog/uncharted4_multiplayer_beta_test_classic

Zmieniono też rankingi. Teraz kwalifikację odbywają tylko między rangami (np. z srebrnej do złotej)

i chyba można kickować w rankingowych meczach

Plus poprawili problem z turlaniem się/przyklejaniem do osłony  :fsg:

Modlitwy zostały wysłuchane. 

Edytowane przez Farmer

Opublikowano

oezu cudownie. kończę dmc 3 hd i metal gear rising i wyciągam z szafy czwórkę 

Opublikowano

Zagrałem jeden mecz i jak dla mnie tryb na plus. Trzeba się przyzwyczaić do zmian, bo z początku dziwnie się gra np bez mapki lub braku powalenia. Oberwiemy to koniec, wpadniemy na minę też koniec, nie ma czągania się za osłonę :-) Z drugiej strony kiedy pojawiło się odliczanie do pokazania ciężkiej broni, mapa nagle pustoszała i część graczy biega po granatnik hehe

Opublikowano

dwa filmy od Kazub TV na chłodne jesienne wieczory

klasyk na mojej ulubionej mapie. trafił się POLACZEK w drużynie przeciwnej. 

wrzuciło mnie na late join i PRAWIE rampant. śmieszna sytuacja pod korytarzem jak matoły wbiegają w indrę (ps. nie róbcie tak)