Opublikowano 11 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła pora nadrobić trochę zaległości na 3DSa, którego wcześniej nie miałem :) Pierwszą grą, jeszcze przed zakupem konsoli było Resident Evil Revelations, potem Zelda TLBW, która mi się spodobała, to stwierdziłem, że pozostałe części też ogram. Na razie udało mi się nabyć nówkę sztukę Majora's Mask :D No i jeszcze nigdy nie grałem w Pokemony, demo mi się spodobało, to kupiłem używkę wersji ze steelbookiem :) Jeszcze mam do kupienia Zeldę Ocarina of Time i cyfrowo gry z serii Ace Attorney, które po demie mi się spodobały, ale akurat spóźniłem się na ostatnią promocję, więc muszę poczekać.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak mną zrobił ten trailer KHIII, że kupiłem pierwszą część i innego Japoniaka
Opublikowano 11 czerwca 20177 l No ten Nier po demku strasznie mnie zainteresował ale na początek muszę ograć przygodę rudej.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Little Nightmares to małe cudeńko.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno teraz liczy się też tło a nie tylko to co się kupiło no to macie.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Zła higiena snu, stłuszczona wątroba. Nadrabiają braki energii takimi specyfikami.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Podobno teraz liczy się też tło a nie tylko to co się kupiło no to macie. Moje jedyne dwa nałogi czyli gierki i energetyki, do tego wszystkie sonki i te głośniki <3....jak ja za nimi tęsknię :( Edytowane 12 czerwca 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Little Nightmares to małe cudeńko. Wrzuć więcej zdjęć LN. Sam jestem ciekaw tej kolekcjonerki, bo od dawna się nad nią zastanawiam.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Dostawa w Sobotę To chyba najładniejszy steelbook (poza personą) na tej genereacji Byłby seksi gdyby nie logo ps4
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bundle z Niohem i dodatkowym padem + kilka gierek. Zobaczymy co w tej niebieskiej krainie fajnego. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez UberAdi