Pacquiao 889 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 6 godzin temu, XM. napisał: Prey juz jest we wstecznej? :o Chyba od tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 O PANIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Coda wziąłem bo WWII i czuję, że siądzie. SotC to będzie pierwsze podejście. A wcześniej w tygodniu wpadło jeszcze: Bo chciałem dodatek ograć a nie będę się bawił w cyfrówki jak nie muszę. Oczywiście wszystko jak widać w POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ. Edytowane 2 Marca 2018 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 GRY.ONET.PL 9/10 !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cottage 343 Opublikowano 3 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No to weekendzik można zaczynać tylko Switch 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. second 3 692 Opublikowano 4 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Klejnoty generacji. 17 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 5 godzin temu, second napisał: Klejnoty generacji. E S E N C J E gejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Te NMS to nie wiem na ch,uj kupiłes xD Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Te NMS to nie wiem na ch,uj kupiłes xD Skusiła mnie wizją wspaniałego multiplayera oraz odkrywania miliardów zróżnicowanych planet i ekosystemów. No i ofc zwiastun mnie ostro zrobił: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 006 Opublikowano 5 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ahhhh....! Tylko Nintendo* *No i Sony 15 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Za tekst w spoilerze to bym dał minusa, ale za Kóliki plus więc zostaje cale zero. Będzie pan zadowolon z Marianków Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 geometry wars i ninja gaiden na DSa również bardzo fajne szpile chyba nawet save nie usunąłem, więc możesz od razu chwalić się znajomym, że masz pokończone udanej zabawy z marianami! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ahh, Kos, or some say Kosm… Do you hear our prayers? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cr@sh 195 Opublikowano 6 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Zielony luty Edytowane 10 Marca 2018 przez Cr@sh foto wygasło 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @Cr@sh Niezły zestaw. Wiem, że cena się nie liczy tylko nostalgia, ale jestem ciekaw ile taki zestawik mniej więcej teraz kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 [mention=16472]Cr@sh[/mention] Niezły zestaw. Wiem, że cena się nie liczy tylko nostalgia, ale jestem ciekaw ile taki zestawik mniej więcej teraz kosztuje?Samego Crystala w stanie bdb w zestawie z dwoma padami (jeden ori jeden MadCatz) plus 16 gier ori w "portfelu" udało się wyhaczyć za 170pln. Wysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Nowy HS pod PC i konsole (nadal posiadam jednak SHWireless). Powiem tak - gdybym miał komuś polecić headset to byłby to produkt właśnie od HyperX. Osobiście nie jestem fanem JAKICHKOLWIEK gamingowych słuchawek, ale HyperX bazuje na świetnych Takstarach PRO, które kiedyś totalnie zaorały audiofilską konkurencje w cenie 300-600 zł. Słuchałem ostatnio Cloudow II kumpla i było naprawdę dobrze, jak na takie słuchawki. Alpha po krótkim teście brzmią dużo lepiej - większa scena, bardzo dobre uderzenia mid i sub bassu. Średnica lekko wycofana, ale nadal czuć ją przy uchu. Jedyny minus to wysokie tony - jest ich trochę zbyt mało, ale można to skorygować dzięki EQ. Same wykonanie super solidne - nic nie trzeszczy, dodatkowo sporo aluminium (w tym na pałąku co cieszy). Są bardzo wygodne, a te nowe pady muszę przyznać, że dużo bardziej komfortowe od starych. Niestety straciła na tym izolacja, ale coś za coś. Spokojnie można na nich grać (stereo jest tu tak dobre, że nie potrzeba żadnych emulowanych 7:1, który osobiście nie lubię) i słuchać muzyki - bardzo dobre słuchawki, zresztą nawet JimsReviewRoom się nimi zachwycał. Grają czysto i są dosyć dynamiczne, a przy tym fajnie muzykalne. W cenie 350-400zł naprawdę fajny sprzęt (na pewno najlepszy gamingowy po kablu), a jestem dosyć wybredny jeśli chodzi o sprzęt audio. Edytowane 6 Marca 2018 przez Starh 5 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Kolejna Bravia na chacie do Pro się chyba nada. Edytowane 7 Marca 2018 przez Kyokushinman 7 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Prawilnie postawiona na dywaniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 1080p & SDR vs. 4K & HDR Comparison by Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 @Kyokushinman Kiedy test z chłopakiem ukanio? Będą wspólne fotki na tle testowanych tytułow? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dałem minusa za spie,rdolinę umysłową w temacie o telewizorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 O taki Raidenik wpadł. Seria legenda. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, MAJOR SZEJDI napisał: Dałem minusa za spie,rdolinę umysłową w temacie o telewizorach. FTFY. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Mega polecam. Tani chiński plastik z allegro, a o stokroć wygodniej się gra niż na samych joyconach. Teraz można w mario karta z żoną grać 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi