Opublikowano 17 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromnie w tym miesiącu, bo i też gierek jakie dotąd mam na pstryka nie poukańczałem żeby brać jakieś nowe, a kupki wstydu są niezdrowe.
Opublikowano 17 maja 20186 l W dniu 15.05.2018 o 18:38, Ins napisał: Przenośna Fifa ? Czemu nie. @Ins Gdzie kupowałeś? Widzę, że są dwie wersje nowej okładki na Mistrzostwa Świata. Jedna jak Twoja, tektura nałożona na pudełko z oryginalną okładką, a druga z podmienioną oryginalną okładką na tą nową. W dodatku w środku instrukcja też jest z nową grafiką. Edytowane 17 maja 20186 l przez Emtebe
Opublikowano 17 maja 20186 l Kupowane w Saturnie. Wszystkie sztuki takie były. Ewidentnie widać, że te tekturki dostali osobno bo jak się wyjęło z niej pudełko z zafoliowaną grą to była na niej stara cena czyli 219zł ;] Edytowane 17 maja 20186 l przez Ins
Opublikowano 17 maja 20186 l To w Euro RTV AGD jest wersja w nowej okładce zamiast starej a w pudełku instrukcja też z nową grafiką. Ciekawe z czego to wynika? Dystrybutor chyba ten sam? Poza tym tekturowa nakładka chyba łatwiejsza do wykonania niż wsadzanie nowej instrukcji i i okładki, po czym ponowne foliowanie tego.
Opublikowano 17 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 8 godzin temu, _Be_ napisał: Zamiast gierek kup sobie porządny telefon Jezu ale pierd.olenie. Blubi opanuj się Gdyby mi nie zdechł pod koniec zeszłego roku Galaxy S3 to pewnie nadal bym na nim siedział, bo w choooyu mam telefoniki, ma dzwonić i robić rozmazane foty. Może Czoko podchodzi do życia w podobny sposób. Po stokroć lepiej kupić nowe gierki, które cieszą, niż nowy telefon żeby fotki wychodziły lepiej. Jest dusza, jest klimat. Najgorsze foty to te w super rozdzielczości na białym tle, jak na stronie sklepu. Hrrr ptfu!
Opublikowano 17 maja 20186 l 3 godziny temu, ping napisał: Gdyby mi nie zdechł pod koniec zeszłego roku Galaxy S3 to pewnie nadal bym na nim siedział, bo w choooyu mam telefoniki, ma dzwonić i robić rozmazane foty. U mnie nawet ta druga opcja odpada, więc moja Nokia 3510i nadal świetnie spełnia swoje zadanie A do mnie dotarł component do pierwszego Xboxa Jakość obrazu między composite a component - niebo a ziemia. Edytowane 17 maja 20186 l przez Quake96
Opublikowano 18 maja 20186 l 12 godzin temu, ping napisał: Jezu ale pierd.olenie. Blubi opanuj się Gdyby mi nie zdechł pod koniec zeszłego roku Galaxy S3 to pewnie nadal bym na nim siedział, bo w choooyu mam telefoniki, ma dzwonić i robić rozmazane foty. Może Czoko podchodzi do życia w podobny sposób. Po stokroć lepiej kupić nowe gierki, które cieszą, niż nowy telefon żeby fotki wychodziły lepiej. Jest dusza, jest klimat. Najgorsze foty to te w super rozdzielczości na białym tle, jak na stronie sklepu. Hrrr ptfu! Brzydkie zdjęcie = zero plusa
Opublikowano 18 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lepiej późno niż wcale później będę dodawał na psn ludzi z forumka których jeszcze nie mam w znajomych, jak ktoś sam chce dodać to w spoilerze jest nick (który napawa mnie po latach takim cringem że nie przejdzie mi przez klawiaturę )
Opublikowano 18 maja 20186 l Przemysław - imię idealnie pasujące to takiego młodego i dynamicznego maturzysty.
Opublikowano 18 maja 20186 l oczywiście, wszystko prócz skyrima special edition sprzedaję (jak ktoś coś to ) i wtedy wleci Evil Within 2 na pierwszy rzut
Opublikowano 18 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na forumku mowia, ze podobno dobra seria to monster hunter, to wzialem sobie na probe. Do tego Nioh niePL trzeba nadrobić.
Opublikowano 18 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiedzialem ze pekne jak guma z kiosku i kupie koxa na premiere SoD2
Opublikowano 18 maja 20186 l Zakup dotarł.Dodatkowa ładowarka, dwie folie na wypadek jakby pierwsza próba była nie udana (obecna na switchu nie jest nałożona tak jakbym chciał) oraz karta pamięci bo zapewne będę kupował cyfrówki [emoji4]W przyszłym miesiącu pro controller i będzie super!
Opublikowano 18 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 18 maja 20186 l przez Kosmos
Opublikowano 19 maja 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierki jak cukierki i magiczna kostka.
Opublikowano 19 maja 20186 l W dniu 18.05.2018 o 18:06, Shen napisał: Na forumku mowia, ze podobno dobra seria to monster hunter, to wzialem sobie na probe. Do tego Nioh niePL trzeba nadrobić. Ale wiesz, ze stories nie ma praktycznie nic wspólnego z główna seria?