Opublikowano 18 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe głosniki do kompa. Niska półka, ale za cenę dwieście z hakiem złotych graja zaskakująco dobrze.
Opublikowano 18 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będę grał w gre (pipi)a no nie wytrzymałem i musiałem, a miałem nie kupować nic teraz bo wydatków pełno
Opublikowano 18 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Promocja w X-kom (po 49 zł sztuka) cieszyła się taką popularnością, że zrealizowanie zamówienia zajęło im 3 tygodnie Już zdążyłem zapomnieć o zamówieniu gdy dzisiaj dostałem powiadomienie o możliwości odbioru.
Opublikowano 18 września 20186 l Zaje.biście mi się podobają te figurki, dość wysoka jakość na takie małe gó.wienko i ładnie komponują się na półce z amiibo Edytowane 18 września 20186 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 18 września 20186 l Fajny ten Ozyrys, chciałbym takiego Cayda-6 (najlepsza postać w Destiny)
Opublikowano 19 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki za gratis perfect blue
Opublikowano 19 września 20186 l 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: chciałbym takiego Cayda-6 (najlepsza postać w Destiny) W krainie ślepców jednooki królem
Opublikowano 19 września 20186 l Zabawne ze pare lat od premier tych konsol, udało mi się skompletować wersje Day One obydwóch! Dzięki @_Be_
Opublikowano 19 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy! Szoda tylko, że nie mam Xa xD
Opublikowano 19 września 20186 l Coooooooo jak się ręka trzęsła przy robieniu foty xd Edytowane 19 września 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 19 września 20186 l zazdro bardzo, ja czekam na odblokowanie cyfrowki 4 dni wczessniej ;/
Opublikowano 21 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tesknilem za ta ekipa...zobaczymy co to sie wydarzylo te 500lat temu @Dave Czezky dziekuje i polecam
Opublikowano 21 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pajonk kupiony day one, ale jakoś jeszcze siedzi w napędzie i czeka na swoją kolej. Nawet się postarali z odpowiednim nadrukiem na płycie Edytowane 21 września 20186 l przez oFi
Opublikowano 21 września 20186 l czlowiek pajonk nadrukowany na plyte z gra o czlowieku pajonku? no postarali sie
Opublikowano 21 września 20186 l podobno nadruk Sea of Thieves wyglada tak symbolizuje zawartosc gry. Szkoda ze nie ma komu tego potwierdzic bo kazdy gra z passa