Opublikowano 4 października 20186 l 4 godziny temu, mcp napisał: jak się konsolomaniaki pokłóciły o minusy na forum o gierkach xD xDDD dupka pekła tylko sprite patrząc na jego post :)
Opublikowano 4 października 20186 l 22 minuty temu, krzyhu923 napisał: No lepsze od czasu do czasu takie ustawienie do pionu jakiegoś blantmana wożącego się jak alfons ze swoimi mądrościami życiowymi, które jak się okazuje jego nie dotyczą, niż codzienne siedzenie w CW w imię plastiku i udawanie że to tylko, absolutnie tylko taka konwencja i nikomu dupka tam nie pęka od wymiany uprzejmości. nadal lepiej od jakiegos randoma, ktory gra w fife.
Opublikowano 4 października 20186 l 3 minuty temu, Maus napisał: nadal lepiej od jakiegos randoma, ktory gra w fife. Albo suchego jak trociny Mausa, który jako jedyny myśli, że kiedykolwiek był zabawny.
Opublikowano 4 października 20186 l Nadal lepiej od fufy. Pilkarzyki to dol z wapnem, bo jakims leniwym grubasom nie chce sie biegac za pilka.
Opublikowano 4 października 20186 l 41 minut temu, Pupcio napisał: piłka nożna? No jak jest się w podstawówce to można sie jarać Pyerdolenie byle pyerdolic.
Opublikowano 4 października 20186 l Zamiast pyerdolić jak potłuczeni wrzucajcie lepiej swoje zakupy gierek dla dzieci. Bo plusiki stygną (albo minusiki).
Opublikowano 4 października 20186 l 16 minut temu, ireniqs napisał: Zamiast pyerdolić jak potłuczeni wrzucajcie lepiej swoje zakupy gierek dla dzieci. Bo plusiki stygną (albo minusiki). Właśnie. Nikt nie kupił jeszcze assassyna odysey-reskina ?
Opublikowano 4 października 20186 l 5 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Właśnie. Nikt nie kupił jeszcze assassyna odysey-reskina ?
Opublikowano 4 października 20186 l Co za bonusy do zamówienia teraz dają w pewnym warszawskim sklepie. Opłacało się kiedyś gadzety growe rozdawać na zlocie Nie wiem skąd wiedział że 2 imprezy w weekend mi się szykują. Ubisoft widze już progres po łatkach na premierę. Do unity z 60 gb patcha a tutaj tylko 1,5 gb.
Opublikowano 4 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj przyszła paka zakupów z UK, miała być w grudniu, ale udało się to ogarnąć szybciej. Dodatkowo OST od Yuzo Koshiro do wiadomo chyba jakiego tytułu na najlepszym nośniku jaki wymyślił człowiek. Piękna sprawa panowie (i panie). Spoiler
Opublikowano 4 października 20186 l 41 minut temu, maciucha napisał: kto to w ogóle ku.rwa jest ten cały krzyhu? Figaro?
Opublikowano 4 października 20186 l 4 minuty temu, Kalel napisał: Figaro? Raz już próbowałeś w statusach i wtedy nie pykło, a teraz znowu, widzę spać po nocach przez to nie możesz. No zabawny typek z ciebie, każda okazja dobra.
Opublikowano 4 października 20186 l Last story moja ulubiona gra z wii. Wszyscy mi mówili xenoblade no i fajne ale to last story jest najlepszym rpg na wii.
Opublikowano 4 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam wszystkie zboczki Zakupy z ostatniego tygodnia, N3DS nowke udało sie dorwać Pora odbudować kolekcje nintendo i trzymać kciuki żeby nie sprzedać xD
Opublikowano 4 października 20186 l Dziękujemy Kubson i panadol za odraczenie po jakichś kurwa asasynach. Edytowane 4 października 20186 l przez Hum
Opublikowano 5 października 20186 l 19 godzin temu, blantman napisał: Co za bonusy do zamówienia teraz dają w pewnym warszawskim sklepie. Opłacało się kiedyś gadzety growe rozdawać na zlocie Nie wiem skąd wiedział że 2 imprezy w weekend mi się szykują. Ubisoft widze już progres po łatkach na premierę. Do unity z 60 gb patcha a tutaj tylko 1,5 gb. Blantman, minusa nie dostałeś ode mnie za Asasyna ani tym bardziej za świetnego, chyba najlepszego w ramach rozsądnych pieniondzów blenda Chivas. Minusa wlepiam Tobie za tą politurę/bejcę z Biedy pt Grangestone. Chłopie, ogarnij się i nie rób tego więcej
Opublikowano 5 października 20186 l 1 minutę temu, Czezare napisał: Blantman, minusa nie dostałeś ode mnie za Asasyna ani tym bardziej za świetnego, chyba najlepszego w ramach rozsądnych pieniondzów blenda Chivas. Minusa wlepiam Tobie za tą politurę/bejcę z Biedy pt Grangestone. Chłopie, ogarnij się i nie rób tego więcej Nie zrobiłem sobie tego dostałem jako gift. Nigdy nie piłem to i nie wiedziałem. Dzięki za radę wezmę wykorzystam dla gości na drinki z colą (przeważnie mam do tego balasia). A Chivasik z lodem tak jak powinno się pić.
Opublikowano 5 października 20186 l 44 minuty temu, blantman napisał: Nie zrobiłem sobie tego dostałem jako gift. Nigdy nie piłem to i nie wiedziałem. Dzięki za radę wezmę wykorzystam dla gości na drinki z colą (przeważnie mam do tego balasia). A Chivasik z lodem tak jak powinno się pić. Nie czas i miejsce o tym tutaj dyskutować, ale zaiste Chivasik tylko z samym lodem
Opublikowano 5 października 20186 l Chivas regał jest super. Btw zainteresowałem się tym konkretnie alkoholem, ponieważ jeden z bohaterów książki G Mastertona go pił namiętnie. Przejrzałem zapasy w mojej ,,piwniczce,, , a tam stoi jeden w metalowym pudle. I tak się to zaczęło.
Opublikowano 5 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Polska produkcja + Rutger Hauer <3 Najpiękniejsze podstawowe wydanie DkS3 <3