Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

przeszedłem jedynkę na wii, ale skoncze po raz drugi w łóżeczku. Szkoda, ze nie zrobili jeszcze porta X, bo nie grałem, a uwielbiam mechy ; (. Takahashi proszę, przestan robic te fantasy gierki i wracaj do glorious days gearsów i sagi.

Opublikowano

Kupiłem sobie poradniczka do BOTW :)

IMG_20220317_121337.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Rozi napisał:

Kupiłem sobie poradniczka do BOTW :)

IMG_20220317_121337.jpg

A gdzie takie cudo można nabyć??

Opublikowano

Szukałem dobrego, uniwersalnego arcade sticka i ten wydaje mi się najlepszą opcją. Joy i przyciski sanwy, hula z każdą konsolą, emulatorami i PC. Do dzisiaj posiada wsparcie producenta - niedawno wyszedł firmware obniżający input laga. Jedyny minus: nie jest wireless ale dołączony kabelek usb dosyć długi - 3m. No i wygląd dosyć prosty, bez żadnych bajerów ale na tym mi nie zależało.

Z gier chciałem mieć wszystkie fizyczniaki od From na xboxa series więc do Soulsów i Zelden Ringa dołącza Linkiro

344343434.thumb.jpg.b8ca117521e069ddedcdd999424df7d1.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dalsze uzupełnianie gierek w kolekcji. Na switcha kilka ciekawych produkcji, gierki z SMD dorzucone żeby pograć w te sztosy na oledzie w podróży. Domykanie interesujących mnie gier na DSa i GB ciąg dalszy, tanich gierek mam już chyba wszystko. Teraz pasuje się zabrać za GBA, mam na tą konsolę może z 10 gierek także jest co uzupełniać. Co do PC, uzupełnianie gierek w kolekcji w które się kiedyś grało z bazarowego gamepassa. Te na których mi zależy kupuję w premierowych wydaniach a te na których mniej w reedycjach. Z tym ,że reedycje są po latach jednak bardziej przyjazne. Zawierają już wszystkie potrzebne łatki. Część osób może pamięta ale do starszych gier łatki trzeba było wgrywać w odpowiedniej kolejności, jest to trochę upierdliwe. E22EB393-2599-43AC-A48B-8DBE7395F5F5.thumb.jpeg.7e2f0c5b9e43754b7da60481ceb953c9.jpeg

47F231E2-8A80-42D8-8F54-EDEC0FC1FA13.thumb.jpeg.cfae613a3d73a86aabe7770423d7fdd0.jpeg

@Bzduras Wzorowo mi się wpierdzieliłeś :/ 

E694FAB3-3EFD-4FA6-A349-5B76E440CAF8.thumb.jpeg.dcff7d35c48eb64924bddc76be290ac3.jpeg

D934E587-B454-41E2-8CA9-DCCC76C51DF2.thumb.jpeg.47a2f9347dc066781f287cdd85889003.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

do Soulsów i Zelden Ringa dołącza Linkiro

Ty naprawdę masz coś z banią.

@Ukukuki przepraszam i daję serduszko na pocieszenie

Opublikowano

Kurna fajny ten AS, sam chcialem kiedys kupic hori 4 mini i juz myslalem, ze to podobna polka ale 600zl wyprowadzilo mnie z bledu ;/

Opublikowano

Jeny, ile pecetowego oldskulowego dobra, nostalgia mocno :banderas:

Opublikowano

No ten AvP mimo, ze z taniej serii to pewnie tani nie byl. Chyba, ze jakims bundlem to kupil.

Opublikowano

AVP1 w taniej serii nie jest drogi, między 40-60 zł spokojnie można kupić. Prywatnie zdecydowanie bardziej cenię AVP2 i tutaj chciałbym dorwać premierową w dobrej cenie. 

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

przeszedłem jedynkę na wii, ale skoncze po raz drugi w łóżeczku. Szkoda, ze nie zrobili jeszcze porta X, bo nie grałem, a uwielbiam mechy ; (. Takahashi proszę, przestan robic te fantasy gierki i wracaj do glorious days gearsów i sagi.

Na spokojnie, wszytsko będzie 

Opublikowano

Ile PCtowego dobra aż się oślinilem.

Miałem kiedyś takie wydanie big box AVP2 z dodatkiem jak na screenie na dole ale pogoniłem pod młotek na GOLu. Aż nostalgia się załączyła.

248565-aliens-versus-predator-2-gold-edition-windows-front-cover.jpg

Opublikowano

Szkoda że doom na Switcha z lrg ze zdjęcia @Ukukuki to bezwartościowy chłam z online DRM. Wiem bo też mnie oszukali od tamtej pory olałem lrg.

Opublikowano

Skonczy się zakupem Switcha. 6/10 fani gatunku niech dodadzą jeden punkcik :reggie:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No i będzie beka z ofiego

A to akurat stały punkt forum psxextreme.info :nosacz3:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Też liczę, że mamut, bo jednak hype na forumku i ten plastikowy zasraniec kosztuje teraz "tylko" 6 pak.

No i będzie beka z ofiego, że się sfrajerzyl na premierę. XDDDD

A ofi nie brał tej droższej wersji za 1200?