Opublikowano 18 maja 20222 l 53 minuty temu, Wieslaw napisał: Długo czekałem na danganronpa v3 na carcie, nie udało się na Vicie to może być na pstryczka, a musou personowe musi być spoko rozrywką Akurat trójka chodzi bardzo źle na Switchu, między innymi dlatego olałem tę kolekcję. Wystarcza mi płytka na PS4.
Opublikowano 18 maja 20222 l Co za różnica jak chodzi. Nikt normalny nie gra w multiplatformy na nintendo a pudełka wiadomo do kolekcji sam czasem kupię.
Opublikowano 18 maja 20222 l 2 minuty temu, devilbot napisał: Co za różnica jak chodzi. Nikt normalny nie gra w multiplatformy AAA na nintendo a pudełka wiadomo do kolekcji sam czasem kupię. Fixed. Indycze multiplatformy najlepiej smakują na OLEDZikowym Switchu. Często też są to gierki dostępne jedynie na Steam i Switchu.
Opublikowano 18 maja 20222 l 1 godzinę temu, Shen napisał: Poczekaj az wyłącza sklepy na vicie i 3ds Jeden sceniarusz do Fire Emblem był tylko do limitki dodawany na nośniku. Czuje, ze cene wypierdoli w kosmos. iso nie usuna nawet ninja nintendo
Opublikowano 18 maja 20222 l Mam nadzieje że kosztowało z 20zł bo gdzieś tyle kosztują te gry w dwupaku
Opublikowano 18 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy growe? More like Zakupy Switchowe Podtrzymuje passę wrzucanych fotek z zakupów na tą wspaniałą konsolę
Opublikowano 19 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Neo Geo Mini, świetna miniaturka mojej ulubionej platformy I trochę też uzupełnienie PCtowej platformy. Całe szczęście udało mi się dokupić chłodzenie w sobotę po tym jak okazało się ,że zamówione przez internet nie pasuje do mojej płyty głównej. Trafiłem na markę własną Xkomu, ale działa pięknie. Procesor w stresie trzyma się okolic 60 stopni. Martwi tylko 3 lata gwarancji.
Opublikowano 20 maja 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co sonka to sonka Phil wariacie już możesz wszystko spokojnie przesuwać na kolejne lata
Opublikowano 20 maja 20222 l Dzisiaj postanowiłem zaopatrzyć się w te całe najlepsze wyścigi kartingowe wszechświata na najlepszą i jedyną konsolę hybrydową + Diaboł Trzy w najlepszej wersji wszechwymiarów bo: * konsolowa z local coop * przenośna i można sobie dokończyć akt/zadanie w łóżeczku MK8 zajebiste Nintendo umie w grywalność z duszo
Opublikowano 21 maja 20222 l 11 godzin temu, Krzysztof93 napisał: Dzisiaj postanowiłem zaopatrzyć się w te całe najlepsze wyścigi kartingowe wszechświata na najlepszą i jedyną konsolę hybrydową + Diaboł Trzy w najlepszej wersji wszechwymiarów bo: * konsolowa z local coop * przenośna i można sobie dokończyć akt/zadanie w łóżeczku MK8 zajebiste Nintendo umie w grywalność z duszo Sam bym lepiej tego nie ujął
Opublikowano 23 maja 20222 l 10 godzin temu, sprite napisał: Przed Po Ukryj zawartość Ten dysk to widzę najlepszy jaki można dzisiaj dostać Świetnie dobrane podzespoły, ostry research musiał być przed
Opublikowano 23 maja 20222 l @sprite sam składałeś? Mnie zawsze przerażał cable management i mnogość wtyczek na mobo.
Opublikowano 23 maja 20222 l No Co Ty xD W sobote u ziomka byłem, który jest pasjonatem i jemu zajęło samo składanie 5h żeby było wszystko tip top i bez pośpiechu. Do tego jeszcze ramy podkręcał, benchmarki/stress testy + wszystko ustawiał w windowsie/biosie pod maksymalną wydajność w gierkach. Sam bym nigdy tego tak nie ogarnął. Oczywiście potem w domu drugie tyle zajęło mi ustawianie jakichś dupereli.
Opublikowano 23 maja 20222 l @giger_andrus Koło 10 bez monitora. No ale cena głównie zależy od karty graficznej.
Opublikowano 23 maja 20222 l 14 hours ago, sprite said: Przed Po Reveal hidden contents Dream Machines - co co?
Opublikowano 23 maja 20222 l Odpowiem za sprite'a - podkładka. i to chyba na całe biurko co niesamowicie podnosi komfort korzystania z komputera