Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał:

@Sylvan Wielki bardzo fajny ułamek kolekcji, ale ten kto zezwolił, żeby Fuel miał etykietę odwrotnie do reszty tytułów powinien wisieć za jajka.

No właśnie o dziwo taki durny błąd dosyć często się przewija, w muzyce, książkach. Też się zastanawiam zawsze kto to dopuścił do druku. U mnie to trochę takie zbocznenie "zawodowe" i po prostu zwykłe poczucie estetyki.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 13.08.2022 o 00:44, Sylvan Wielki napisał:

rZegTsJ.jpg

Zabawna, kolorowa, niezwykle przyjemna w odbiorze przygoda. Pakiet zawiera obie części. Pawsome/10. :yahoo:

No i to jest wypas zakup. Przygody Kocura to było miłe zaskoczenie na PS4 i cieszę się, że również w kolejnej części utrzymali poziom. :)

Opublikowano

Posiadając Wieśka 3 w wersjach cyfrowych, musiałem znaleźć tego full wypas gałgana, jeszcze w folii był, nóweczka:

IMG_20220727_181956.jpg

Opublikowano

Ile dałeś? Ja mam wydanie GOTY, ale jest tak biedne w zawartość, że aż przykro patrzeć. Chyba tylko naklejki dodali do pudełka.

Opublikowano

Za 130 złotych na Allegro chłop miał.

Opublikowano
W dniu 10.06.2022 o 20:22, Ukukuki napisał:

Kolejna porcja indyczków, niedługo pęknie 100 pudełek na Switcha.

1B1FF621-DDB3-4EAC-BBCC-59DB1501E94A.thumb.jpeg.6f4b489a23af556d4b58ef4a35901fa0.jpeg

Akwarium ile litrow I co trzymasz?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

sprzedałem starego switcha i wydałem na następujące gierki dla dzieci

spacer.png

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano
W dniu 17.08.2022 o 13:19, Rozi napisał:

Posiadając Wieśka 3 w wersjach cyfrowych, musiałem znaleźć tego full wypas gałgana, jeszcze w folii był, nóweczka:

IMG_20220727_181956.jpg

Bez steelbooka premierowego się nie liczy :lapka:

Opublikowano

Najbardziej zależało mi na płycie z soundtrackiem, a fanem steelbooków nie jestem.

Opublikowano

s-l400.jpg.0c5c6196db5d3c46cd392b142e6abacf.jpg

Ja mam taki i jest bjutiful

Patrzę że na eBayu po 499zl chodzą :kekw:

Opublikowano

#RatowanieStaroci

Na zdjęciach zabrakło premierowego Saints Row (bo oczywiście przyszedł Classic, mimo "real foto" przedstawiającego premierówkę) oraz The Bourne Conspiracy (przyszło paskudne, podarte i z zalaną okładką), które poszły do zwrotu, a także jednego rodzynka z PS3, który pewnie przyjdzie jutro, więc tak prezentują się moje ostatnie uratowane przed zapomnieniem i zasyfieniem starocie.

2080644150_BulletWitchCursedCrusadeDarkMessiah.jpg.37c04ac4949617cfe3cd555cf90b21d7.jpg

Jak zwykle - większość to albo tytuły konsolowo ekskluzywne dla X360, albo takie które wyszły również na PS3, ale tam nie miały trofeów.
Inversion wraz z niedawno kupionym Fracture od dawna przewijały się na mojej liście zakupowej, więc cieszę się, że udało się dorwać nówkę w folii (w pakiecie razem z The Cursed Crusade w stanie idealnym). To znacząco ułatwia sprawę, bo niestety kupując takie używane starocie, trzeba liczyć się z tym, że część z nich będzie pozostawiała sporo do życzenia pod względem estetyczno-higienicznym.:sick:
Stąd też te karton pełen zielonych pudełek - 50 sztuk nowych opakowań, żeby wymieniać to, co przyjdzie w opłakanym stanie (trzy stąd też już wymieniłem).

1368780372_pudekax36050sztuk.jpg.511e76db66d4f1eefbfe1ea2fb31deed.jpg

Bullet WitchThe Dark Messiah of Might and Magic (od Arkane) i Vampire Rain to xboxowe exclusive'y, podobnie jak pierwsze Two Worlds, które kupiłem w zwykłym wydaniu, żeby nie psuć niedawno zakupionej kolekcjonerki ( @Paolo de Vesir, przekonałś mnie:D).
Two Worlds II (strasznie głupi tytuł) wyszło też na PS3, ale komplet można mieć tylko na jednej konsoli.
No i wreszcie zdobyłem Stranglehold, które kiedyś mnie ominęło.

Na koniec trzy unikaty, które w przeciwieństwie do reszty zakupów, tanie nie były -The Legend of Spyro: Dawn of the DragonOnechanbara: Bikini Samurai Squad i Rumble Rosess XX - na pierwsze dwa polowałem od jakiegoś czasu, a o ostatnim zupełnie zapomniałem, aż w jakimś filmiku na YT ktoś wspomniał, wyszukałem na allegro i znalazłem.

2055781893_UnikatyX360SpyroOnechanbaraRumbleRoses.thumb.jpg.b4ca78bbb582c0d4e47bf07cffe42039.jpg

1772957006_BulletWitchCursedCrusadeitpgrzbiety.jpg.8ff8a950f091944f2126e52af4ab158e.jpg

Opublikowano

20220819_135636.thumb.jpg.0c079e117afe1a870e875d407841af64.jpg

20220819_140338.thumb.jpg.5c72632eae5db27145e9b3436061b0f0.jpg

@Pupcio

Spoiler

20220819_140646.thumb.jpg.9f1c8d374bf325efae6f204ca8f6db40.jpg

Opublikowano

Wredny zamienia się w drugiego Pinga ;D

Opublikowano

170 to nie aż tak źle za taką jakosć, przynajmniej na pierwsyz rzut oka.

A wredny łyka wszystkie średniaki aż miło, hehe, ale to zaraźliwe, bo też zacząłem przeglądać oferty w alledrogo i lombardach XD niestety nawet gówno gierki poszły w gore cenowo.

Opublikowano

Wiem, że gry o strzelaniu do zwierza #nikogo, ale ja lubię.

20220820_191729.jpg