Opublikowano 23 listopada 202423 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis U mnie też dziś przyszła książka od kogucika, ale to małe piwo w porównaniu z opus magnum gigachada od sonica. Pozdrowienia do więzienia Yuji Naka #PDW
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Czekam i czekam i nic sie nie dzieje. Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 9 godzin temu, Pupcio napisał(a): Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Podobno bardzo dobra konstrukcja, sam jeszcze nie kupiłem bo mam 2 pady od series s, które mi wystarczają w zupełności.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a): Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis Przyszły butki z Cyberpunka. Można kupić tylko w Polsce, ceny na ebay nawet pod 4k.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 21 hours ago, Pupcio said: Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spoko pad, mam taki ale do Xboxa.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 21 hours ago, Pupcio said: Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spoko pad, mam taki ale do Xboxa.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Spoko pad, mam taki ale do Xboxa. No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 2 minutes ago, krzysiek923 said: No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii. No każdy by wolał, Sony też by mogło tak zrobić.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis Hall i łopatki domyślnie by się przydały, ale wiemy, że tak nie będzie.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Jak ci powiem to możesz nie uwierzyć Spoiler 3 gry Dead Space , Demons Souls i Lord za 140 z wysyłką
Opublikowano 25 listopada 202425 lis 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno. Daj recke jak przeczytasz, bo ciekaw jestem co tam kogucik napisał i czy dobrze to jest napisane.
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Xbox? PC? Zawsze szanowałem Ale ptaszki ćwierkają, że lepiej się wstrzymać z ogrywaniem. W sam raz na PS5
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To juz chyba będzie wszystko w tym miesiącu Szybki zabieg chirurgiczny.. Spoiler i Sonka wraca do formy Tak jak pisaliście. Z napędem jest o wiele stabilniejsza
Opublikowano 25 listopada 202425 lis W dniu 23.11.2024 o 22:03, MEVEK napisał(a): Czekam i czekam i nic sie nie dzieje. Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo W dniu 23.11.2024 o 23:51, Square napisał(a): Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił. Nie wszyscy Polacy mieszkaja w Polsce (część forumowiczów również) - jakiś Artur dorwał swoją w Niemczech:
Opublikowano 25 listopada 202425 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. najlepszy padzik a teraz jeszcze najładniejszy, jeszcze jak
Opublikowano 25 listopada 202425 lis 8 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno. Dziś chyba ukończę i mam takie meh, ale to w innym temacie.